Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla kilo gitmiş mi gitmiş önemli olan o yerinde saymamışsın artı da yok böyle böyle hedefe ulaşcaz inşAllah

*** 8. Takım 536.Etap***

Oynakbasi34 ( 94,8 / 93,8 / 1 / 1,05 % )
Yena ( 78,7 / 77.7 / 1 / 1.27 % )
Zehra_eymen ( 82,1 / 82 / 0.1 /0.12 % )
doga3 ( 97,5 /97 / 0,5 / 0,51% )

kittenlove ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64% )
erciyes111 ( 65,1 / 64,7 / 0,4 / 0,61 % )
newsletter ( 89 / / / ) sabit

8.Takım Ortalaması; % 0.886

Tesekkur ederim canım evet çok fazla kilom yok ama kendimi 58 kilo iken daha çok beğeniyorum: ) bide omurilik yirtigi var bende birazcık kilo boyun ve sırt ağrılarım artıyor göğüslerim biraz büyük kilo alınca en çok onlar etkileniyor onlar da boyun ve sırtıma baskı yapıyor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum evet bu hafta regl haftam hâlâ da devam ediyor sanırım o yüzden biraz az gitti bu hafta inşallah haftaya çok daha iyi olacak :)

*** 8. Takım 536.Etap***

Oynakbasi34 ( 94,8 / 93,8 / 1 / 1,05 % )
Yena ( 78,7 / 77.7 / 1 / 1.27 % )
Zehra_eymen ( 82,1 / 82 / 0.1 /0.12 % )
doga3 ( 97,5 /97 / 0,5 / 0,51% )

kittenlove ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64% )
erciyes111 ( 65,1 / 64,7 / 0,4 / 0,61 % )
newsletter ( 89 / / / ) sabit

8.Takım Ortalaması; % 0.886

doga3 tamamdır canım kontrol ettim hata yok , paylaşım alanına taşıyorum ..
tebrikler her birinize

Eline sağlık

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum
Bu haftada harikaydınız ve eminim haftaya da süper sonuçlar alacağız

Benim maalesef aşırı derece yoğunluğum vardı bugün ve daha yeni eve girdim
Diyetisyen randevum harika geçti hatta sizlerede hemen yazayım sonuçları ;

Diyetisyenin tartısında çok çok az fazla çıktım; 94,2 kg
Onun geçen haftaki sonucuna göre 700 gr kilodan gitmiş amaaaaa 2,1 kg da yağdan gitmiş
Yani toplamda 2,8 kg kadar bir kütle kaybı ve 1.4 kg da ödemim varmış
Sonuçtan çok çok memnun kaldı ve haftalık çoşkumu verip gönderdi

Öğlen bir ara yağmur bastırdı ( gerçi diyetisyenin olduğu semtte çiseledi sadece ) benim kızda o ara okul yolundaymış arkadaşıyla ve orada deli gibi yağınca bizimkiler sıçana dönmüş
Mesaj üzerine mesaj attı yok çok üşüyorum gelip bana tshirt getirirmisin falan diye hatta kendi yetmiyor birde kankasını düşünerek arkadaşımın da baş örtüsü de ıslandı onada yedek getirirmisin diye
Neyse son anda da eşim gel şirketten arabayı al bari de öyle gidersin dedi hadiiii metroyla aktarma yapıp gittim şirketten arabayı aldım evden yedekleri alıp okula gittim hanımların teneffüsünü bekledim

Dönüşte de kuzuyu Annemden alacaktım şimdi kapıdan alırsam bana trip atıyor der diye kahve içmeye diye girdim bir baktım akşam yemeği hazırlıyoruz
Kayınvalideye de yarın sabah erken çıkacağız diye kızları bırakalım diye anlaştığımız için onada çaya gittik derken ancak eve gelebildim bazen cidden her şeyi ve herkesi boşverip sadece bencilce kendim için yaşamak istiyorum ama olmuyor maalesef

Aklımda sizlerde kaldı ( büyük kızdan bilgisayarı zor kurtardım tutturdu programı çalışacağım diye bende en sonunda kızdım len haftasonu ben yokken bak işte ver şu bilgisayarı bari yatana kadar rahat yazayım şükür iyi saatine gelmiş de ses etmeden verdi )
Maşallah sonuçları görünce bayıldımmmmmmmmmmmmm Hep böyle devam eder inşallah

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz ben bugun erkenden disaridaki islerimi halletmek icin ciktim sabah apar topar azicik simit yedim tartida 69,1 kiloyum en son tartilmamda 70 idim.

Canım ne olur kusura bakma bilgisayardan giremediğim için seni ekleyemedim ( başlangıç bilgilerini kayıt etmiştim ) cepten de çok zor oluyor diye ama söz haftaya ilk işim seni listeye eklemek olacak Sende bu önümüzdeki hafta daha sık görün kız gözüme hatta fırsat buldukça listeyi hatırlat bana inan kafa gitti benim iyi evin yolunu buluyorum bu dalgınlık ve yorgunlukla

Oyy onu yaparsam bir nevi kendi topuğuma sıkmış olurum Normalde de hep resim eklerim ( facei depo niyetine kullananlardanım ) ama şimdi yapınca bak inadına yapıyor olacak o yüzden hiç çekemem
Akşam üzere Anneme kızı almaya diye gidince hiç lafı bile edilmedi sanki sabah telefonda kapışan biz değildik
Bakalım şimdilik böyle idare edeceğim ama bakalım nereye kadar hatun saydırdı ya bir kaç ay gider o ona
her zamanki gibi sonra bakalım ne bulacaklar :) gerçi ellerine asla koz vermem bu saatten sonra

Kardeş insanı hayatta en çok sinir etme potansiyeline sahio oluo tamamen kopulamauan bir varlik tabi herkes öyle

Maalesef ki öyle Üstelik biz okadar zıttız ki bilmeyen üveylik mi var der
Normal sohbetimiz zaten var ama hep özenmişimdir hadi gel şuraya gidelim buraya gidelim diyipte yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kardeşlere tabi onlarda sayılıdır kesin

Allah razı olsun canım valla siz olmasaydınız yanmıştım Yenaya söyledim sağ olsun ilgilenecekti ama siz daha erken davranmışsınız

Bu cumayı geçtik sanırım ben bir cuma daha beklicem
Sigarayı bırakalı 2 gün oldu ama bende balgam oluştu biraz rahatsızlik veriyor geniz bölgeme demek ki balgamdanda kurtuldugumda icimdeki zehiri atmış olacagim

Sabır canım inşallah çoook daha rahatlayacağın günler gelecek

oynakbasi34 Banucum ne demek buralardaydım ... hiç çekinmeden sıkışınca bi dürtün beni

Allah razı olsun canım
Büyük kız lise 3.de benim İnşaat bölümü okuyor bilgisayarlarına Öğretmenleri Autocad yüklemiş bundan sonra Cuma ve pazartesi günleri bilgisayarı okula götürecekmiş bir yandan sevindim sonuçta mesleğinle ilgili ilk adımı attı ama bir yandan da sinir oldum cumaya deng gelmesi kötü oldu

Neyse artık sabah erkenden listeyi hazırlarım Yena olmadığında senden veya diğer kaptanlardan rica ederim mecbur haftaya cepten denerim olmazsa ama genelde bir yeri değiştirmeye kalkışınca çorba oluyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…