- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydin kizlar,
kusura bakmayin bayadir yokum. yüzüm tutmadi yazamya desem yeridir. O kadar sacma sapan beslendim ki. Tatilden sonra bi tuttaramdim dikis malesef.
Kilom sabit hala 89 oda sansima bir haftadir günde bir saat yürümem gerekiyor cocugu okula birak, git al kendi isime gidip gelme derken. Yoksa oooo almis basini giderdi herhalde
Yine düzenli olarak dönmem sart buralara
Canım ne olursa olsun takımda düzenli ol emin ol bir iki gün içinde eski sistemini oturtursunBak pazartesi itibaren her gün seni burada görmek istiyoruz yılbaşı hedefimizi tutturabilmek için biraz azim ve irade şart
Ben inanıyorum eğer az sıkarsan kendini harika sonuçlar alacak daha da motive olacaksın
Evet Banu kardeşine pes diyorum..
Ne kötü kalpli, seninle çok zıt. ..
El olsa kolay. Çıkar hayatından bitti gitti...
Ama kardes olunca hep bi stres durumu mevcut...
Fazla üzerinde durmaya çalış canım. Annen babanda kesin üzülüyorlardir duruma ama naapsinlar evlat işte. ..
Günaydın yarım kilo pazardan beri değişmedikahvaltı yapıp geliyorum
Ay insallah sen diyordun ya sürüden ayrilani kurt kapar diye, cig cig yuttu beni kurt resmen
Amann unuttum ya ben kilomu yazmayı 82 kiloyum az kaldı 7 li rakamlaraSanada Günaydınlar canımHayırlı cumalar
Eeee merakla senin sonucu bekliyorum :) daha doğrusu herkesin
Canım pek güzel haberim yok ama artı da yok bu hafta hem regl dış görev hastalık derken ne diyet yapabildim ne spor ama önümüzdeki hafta bomba gibi olacak buZehraaa güzel haberle gel inşallah derece var gibi gene
Canım pek güzel haberim yok ama artı da yok bu hafta hem regl dış görev hastalık derken ne diyet yapabildim ne spor ama önümüzdeki hafta bomba gibi olacak bu
*** 8. Takım 536.Etap***
Oynakbasi34 ( 94,8 / 93,8 / 1 / 1,05 % )
Yena ( 78,7 / 77.7 / 1 / 1.27 % )
Zehra_eymen ( 82,1 / 82 / 0.1 /0.12 % )
doga3 ( 97,5 /97 / 0,5 / 0,51% )
kittenlove ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64% )
erciyes111 ( 65,1 / 64,7 / 0,4 / 0,61 % )
newsletter ( 89 / / / ) sabit
8.Takım Ortalaması; %
Kardeş insanı hayatta en çok sinir etme potansiyeline sahio oluo tamamen kopulamauan bir varlik tabi herkes öyleAy sizinde sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Neyse yarına birşeyim kalmaz zaten ( Bazen keşke biraz kinci olabilseydim diyorumo an sinirlenip saydırıyorum ama sonra minicik bir şey yaptığı an o sinirim geçiyor heee tabi güven hiç bir zaman olmuyor maalesef )
İnşallah bugün şu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimize bol bol eksiler görmeyi nasip eder
Aminnnnnnnnnn
Ayy yeni alabildim teli elime daha bakamadm ama drecemiz olur inşAllah :)Abowwwwwwwwwww kızzzzzzzz ne yaptın sen
Maşallah suphanallah canım harika bir sonuçkeşke üzüntü olmasaydı da az eksik gitmiş olsaydı ama her şerde bir hayır vardır demiyorlar boşuna
Kız valla bireysellerde birinciliğe göz kırparsın sen bu yüzdeyle
Takımıda maşallah çok güzel bir dereceye getirdinHelal sana aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?