- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Akşama dikkat edersen sorun olmazGünaydıın
Perşembe diye çorba içeyim dedim yarına ne kadar az o kadar iyi çorba kalmamış ince bi tost yedim ben de mecbur öğlenle akşamı da hafif geçirdik mi süper :)
Geçen hafta aniden iki kilo verince vücut dirence geçmişti bu hafta bakalım nasıl olacak :)
Günaydıın
Perşembe diye çorba içeyim dedim yarına ne kadar az o kadar iyi çorba kalmamış ince bi tost yedim ben de mecbur öğlenle akşamı da hafif geçirdik mi süper :)
Geçen hafta aniden iki kilo verince vücut dirence geçmişti bu hafta bakalım nasıl olacak :)
YENA dün yürümedim baya ağrıdı dizim azaltıcam yürüyüşü biraz merhemleri sürdüm öyle uyuyabildim ağrıdan
oynakbasi34 dün bende sarımsağı basdım sonrada midem yandı ..... benimki 73 kilo falandır uyuz çook çabalamalıyım ondan zayıf olmak için çok tatlısınız ayrıca
Ha birde müjdemi vereyim,
yogurdum ilk defa tuttu
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Biraz evvel spordan evime geldim hemen şekersiz kahvemi yaptım içerken sizlere bakayım dedimduşa az dinlenip gireceğim
Çok şükür bugün de çok güzel ter attım
20 dakika koşu bandı
15 dakika bisiklet
10 dakika cross
10 tane alete bindim kol ve bacaklar için x 10 yaptım ( bu seferlik bu kadar olsun dedi Hoca )
30 dakika da dönüş yolunda son ses müzik eşliğinde tempolu yürüyüşüm
Şu ana kadar 9 000 adım oldu şükürbakalım akşama kadar kaç adım olacak sonuçta
Canım sabah yediğin tost bir sıkıntı olmazakşam içersin çorbayı olur biter hem akşamı hafif geçirmiş olursun
Teşekkür ederim canım o senin tatlılığınDaha çok verilecek kilom var ama eşimin bana bu kadar destek olması bana çok güç veriyor İnan spor salonunda bile koşu bandında okadar zevkle yürüyorum ki neredeyse dans edeceğim
Tebrik ederim canım artık başı geldi hep tutar inşallah
Çok şükür banucum kocalarımizdan zayıf olmamız bile mutluluk verici neyseki kocayı iri kıyım sectim seçerken de bunuda düşündüm zira başka taliplerimde vardıkendisi 95 kilo ama boyu çok uzun göstermiyor
Afiyet olsun canım; ) ben de 3 senedir kendim mayaliyorum yogurdumu hatta aldığım sutu kaynatip bir gün bekletiyorum ertesi gün üzerinde biriken kaymağını alıyorum en aZından yapabildiğim kadar yağsız yoğurt yapmış okuyorum: )Ha birde müjdemi vereyim,
yogurdum ilk defa tuttu
O kaymaklari kendin ye canım vücuda faydalı yağlar girmezse zararlı yağlar cikmazmis Karatay söylüyor ben o şekilde yağlı kaymaklı 23 kilo verdim doyarakAfiyet olsun canım; ) ben de 3 senedir kendim mayaliyorum yogurdumu hatta aldığım sutu kaynatip bir gün bekletiyorum ertesi gün üzerinde biriken kaymağını alıyorum en aZından yapabildiğim kadar yağsız yoğurt yapmış okuyorum: )
Öyle mi o zaman bundan sonra yagli kaymaklı yapayım; )O kaymaklari kendin ye canım vücuda faydalı yağlar girmezse zararlı yağlar cikmazmis Karatay söylüyor ben o şekilde yağlı kaymaklı 23 kilo verdim doyarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?