Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlarrrrrrrr bu arada kilo bakımından eşimden şu anda daha zayıfımmmmmmmmmmm

Dün sohbet esnasında eşim valla Aşkım baya baya ufaldın farkındamısın iyice yine fındık kurdu moduna giriyorsun dedi ( yeni evliyken hep fındık kurdum derdi )
Bende makarasına aşkım bak sende şu göbüşü az erit yoksa seni geçeceğim bak dedim adam nasıl kahkahayla gülüyor sen hala kendini çok iri görüyorsun sanırım aşkım sen beni kilo olarak geçeli çok oldu unuttun mu ben 97 kgyum dedi

Oda biraz daha dikkat etmeye karar verdi gerçi gece karar verdi sabah kim dedi ne dedi hatırlamıyorum moduna geçer kesin neyse artık ben yine akşamları ona sıkı yönetim ilan ederim bu ara biraz fazla ekmeğe düştü akşam yemeklerinde gündüz ne yerse yesin akşam az sıkı tutunca çok güzel veriyor oda kilo

YENA dün yürümedim baya ağrıdı dizim azaltıcam yürüyüşü biraz merhemleri sürdüm öyle uyuyabildim ağrıdan
oynakbasi34 dün bende sarımsağı basdım sonrada midem yandı..... benimki 73 kilo falandır uyuz çook çabalamalıyım ondan zayıf olmak için çok tatlısınız ayrıca

Akşama dikkat edersen sorun olmaz

Günaydin kizlar

dünkü menüm

sabah iki brezel sütlü kahve
ara cay vanilya aromali ama sekersiz

öglen bolonez soslu spagetti

aksam cay, öglen o kadar cok yemisim ki aksama acikmadim bile, acikir gibi oldugumda saat 21 di birazdan yataga girecem diye yemedim de.

bir saat yürüyüs yaptim yine

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Biraz evvel spordan evime geldim hemen şekersiz kahvemi yaptım içerken sizlere bakayım dedim duşa az dinlenip gireceğim
Çok şükür bugün de çok güzel ter attım

20 dakika koşu bandı
15 dakika bisiklet
10 dakika cross

10 tane alete bindim kol ve bacaklar için x 10 yaptım ( bu seferlik bu kadar olsun dedi Hoca )

30 dakika da dönüş yolunda son ses müzik eşliğinde tempolu yürüyüşüm
Şu ana kadar 9 000 adım oldu şükür bakalım akşama kadar kaç adım olacak sonuçta

Canım sabah yediğin tost bir sıkıntı olmaz akşam içersin çorbayı olur biter hem akşamı hafif geçirmiş olursun

Teşekkür ederim canım o senin tatlılığın Daha çok verilecek kilom var ama eşimin bana bu kadar destek olması bana çok güç veriyor İnan spor salonunda bile koşu bandında okadar zevkle yürüyorum ki neredeyse dans edeceğim

Ha birde müjdemi vereyim,

yogurdum ilk defa tuttu

Tebrik ederim canım artık başı geldi hep tutar inşallah

Hahaha insallah Kendimi kuzu kebabi falan yapmis gibi hissediyorum hahahahaha

Çok şükür banucum kocalarımizdan zayıf olmamız bile mutluluk verici neyseki kocayı iri kıyım sectim seçerken de bunuda düşündüm zira başka taliplerimde vardı kendisi 95 kilo ama boyu çok uzun göstermiyor

Benimki aldığımda 74 kgdu ve baya zayıf gösteriyordu 1.75 boyuna rağmen adamda seneler içinde baktı hatun kiloları alıyor ama vermiyor oda bana uydu zaar bir ara 99u görmüş ama bana söylemedi sonra ben diyetisyene başlayınca 92ye düşmüştü ama son 3 aydır akşamları çaya piskevit bana bana yine kilo almış
Neyse onuda elime alacağım artık akşamları yok öyle piskevit banmak
Hem çocuklarada kötü örnek olmasın heee kilolu göstermiyor benimkide ama hafif göbiş var
Valla eski taliplere bakıyorumda yine en iyisini seçmişim içlerinden geçen eşime bile dedim len valla bir ikisini arada görüyorum yeminle yanlarında çıtır kalıyorsun biri kel kel olmuş öbürüde fena çökmüş diye nasıl kahkahalarla gülüyor eeee malın iyisini almışsın diyor gerçi eşimin benden öncekilerden sadece birini görmüştüm babası bir öte mahallede oturuyor diye ama şimdi tanışıp benle kankaya bağlasa ruhum duymaz nişanlıyken hatun baya aradı eşimi hatta ben arayıp ağzıma geleni söyleyecektim de çakal açmadı telefonu heee sonra oda evlendi tabi hatta tüp bebekle ikizleri olmuş okadarını bile duymuştum şimdi hiç tanımam soy adınıda bilmem faceden bakayım

Kızlar ben öğlenlik yemeğimi de yedim şimdi kuzuyu okuldan alıp Anneme bir yarım saat uğrarım sonrada doğru havuzun yolunu tutarız akşam yine yemeğimi yer damlarım az da olsa

Bu akşam malum büyük görümcede toplanacağız tabiki ben kaçamaksız ve sadece şekersiz çay içerek geceyi atlatacağıma adım gibi eminim hem yarın cuma bildirim günü ve diyetisyen kontrolüm

Şimdilik kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

Ha birde müjdemi vereyim,

yogurdum ilk defa tuttu
Afiyet olsun canım; ) ben de 3 senedir kendim mayaliyorum yogurdumu hatta aldığım sutu kaynatip bir gün bekletiyorum ertesi gün üzerinde biriken kaymağını alıyorum en aZından yapabildiğim kadar yağsız yoğurt yapmış okuyorum: )

menüm
kahvaltı : kaşarlı tost
öğlen : peynirli domatesli yumurta
1 dilim tam b. ekmeği
ara : 5 badem
1 dilim çikolatalı ekmek
akşam : bir tane kırmızı biber dolmasu
bir kupa chialı ayran
toplam 1200 kcal
su şuan 1.5 lt en az 2.5 olur yatana kadar

O kaymaklari kendin ye canım vücuda faydalı yağlar girmezse zararlı yağlar cikmazmis Karatay söylüyor ben o şekilde yağlı kaymaklı 23 kilo verdim doyarak

Bugün yediklerimi de kondurayim ha şuraya :)

Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Roka

Ara,
Duble kahve
1 parça bitter

Öğle,
Yarım tost

Ara,
Şeftali

Aksam,
Kıymalı bamya

Ara,
Üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…