Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım biraz daha iyileşmeye çalış ondan sonra nasılsa daha sıkı tutarsın Şu anda biraz kendine bak ki o enerjiyi toplayabilesin

Sağol canım inşallah iyi olur bakalım: )
Valla her öğretmene sizin gibi veli lazım: )

Sağol canım inşallah iyi olur bakalım: )
Valla her öğretmene sizin gibi veli lazım: )

Teşekkürler canım ASlında herkes elinden geleni yapsa okullar çok çok daha güzel olurdu
Biz eşimle elimizden geleni her zaman seve seve yaparız aynı öğretmen benim büyük kızıda 4 sene okuttu o zamanlar ilk sene sınıf anneliği de yaptım ama cidden o zamanlar fena yoruldum hatta her Allahın günü okuldaydım yeterki Öğretmenin biraz yükü hafiflesin diye Ufaklıkta niyetlenmedim ama yine de Öğretmende bilir her zaman yardım lazım olduğunda ilk sayabileceği insanlardan biriyim

Sağol canım benim evet böylesi daha iyi olacak belki de :)

Çok sevindim içine sinmesine.. ilk intiba ve enerji benim için de çok önemli....
Hadi hayirlisi olsun. ..

Bir numero

Canim dizlerde sorun varsa bantta yurume.
Dışarıda orta tempo yürürsen daha iyi olur.. bant dizileri çok etkiliyor. ..
Kızın yüzme saatleri de pek iyiymiş. .

Saol canim daha iyi şükür hepimize bulaştırdi malesef kış girmeden hasta olduk

Off baya kötü olmuşsunuz demek.. soguklar geldi artık hastalıklar başlıyor yavaş yavas.
Benim kız da ishal istifra Allahtan bugün okulu yoktu.. dinlendi bütün gün. ..

Leslie çok iyi şekil veriyor . Vakit buldukça başla yine dediğin gibi sıkılasmak çok iyi..
Hem daha sağlıklı hem daha ince görünüyo insan...

Canım Menün çok güzel yoğurt ve ayranın hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun belki hazır olanlardaki maddelerden biri dokunuyordur

Ikiside yapıyor canım. Kendi mayaladigimda hazır aldığımda. Geçici bir durumdur diye tahmin ediyorum..
Gerçi çokta sevmiyorum ezelden beri çok zorlarım kendimi yemek için :)

Son düzenleme:
Kızlar akşamlık yediğim yoğurtlu kabağa çok az sarımsak rendelemiştim rendelemez olaydım bu saatte uykum geldi ya la

Direniyorum resmen hatta şimdi son bir yeşil çay içeyim de belki az daha uykum dağılır

Erken uyanınca uyukluyo insan. :)

Banucum moni kkya gelmiyormu artık.?
Önceden uğrardı buraya şimdilerde görünmüyor..

Erken uyanınca uyukluyo insan. :)

Banucum moni kkya gelmiyormu artık.?
Önceden uğrardı buraya şimdilerde görünmüyor..

Sanırım yine baya bir yoğun çünkü kardeş takımada pek uğramıyor bu aralar yoksa zaten mutlaka bizlere de bir çööö derdi
Bak şimdi bende merak ettim hasta falan değildir inşallah

Aha şimdi şu an bir miktar kavun ve üzüm yiyorum. :)

Kız bu saatte meyvede olsa yenirmi :) neyse afiyet olsun ( ben yesem anında şeker fırlar yine şükür artık çok iyiyim şeker konusunda

İnşallah değildir....

Dayanamadım mesaj attım Geçen haftasonu nişana gitmişti orda üşütmüş sanırım 2 gündür iyice üşütmüş inşallah çabucak toparlar çok selamı var teşekkür etti düşündüğümüz için

Cumaya kadar toparlar da en azından Sibelde görürüm onu

son ara öğünlerim de hep meyve oluyor ama bu saatte değil tabiii.. :)
Hemen yavaşça bıraktım elimden..

Geçmiş olsun ayşeye.. toparlar inşallah...

İyi geceler arkadaşlar...

ben dizi izleyip uyuycam..glitch diye bir dizi izliyorum çok güzel... yabancı dizi severlere tavsiye ederim...

Sana iyi seyirler canım bende az telefonla oynar yatakta sızarım büyük ihtimalle

Herkese iyi geceler
Sabah inşallah çoook daha hafif uyanma ümidiyle
Allaha emanet olun

YENA Sağol canım kesinlikle ilk intibaya artık ben de inanıyorum belki ben öyle hissetmisimdir hemen önyargılı olmayalım falan derdim artık demicem :) 6. Hissime güveniyorum bundan sonra :)

2 gündür menü paylaşamıyorum hem arada kaçamaklar oldu hem de tam yazayım diyorum yogunluktan yazamıyorum bu günü hemen paylaşıyorum
Sabah ilik limonlu tarcinli su içemedim bugün okula zor yetiştim: )
Kahvalti bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir büyük fincan türk kahvesi tabii ki şekersiz
Öğle veli toplantısından ötürü hızlica yenilmiş 4 köfte bir küçük dilim pide bir bardak ayran
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı
Ara saat 4 gibi yeni bakıcıya eşya bırakmaya gitmiştik ya o da börek ikram etti şimdi yeni tanışıyoruz ya yemesem beğenmiyor falan diye düşünür dedim ve 2 dilim patatesli börek yedim
Akşam bir büyük bardak süt içtim 2 kaşık da baturun artan 2 kaşık sebze yemeğini yedim
Yarın inşallah daha iyi olacak hala artidayim bu hafta sabit kalayım bana yeter : (
Herkese iyi geceler kizlar

Sizede geçmiş olsun canım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün yine Fitness günüm
Bildirimden önce az daha yağ yakayım Sabah şükür yine az da olsa eksi gördüm ve inşallah yarın çok güzel bir bildirimim olacak
Güzelce duşumu aldım hazırlandım keyif kahvemi içiyorum şimdide
Bu günü de bol bol suyla ve kaçamaksız atlatırsam çoook daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim

Hadi kızlar sizleride göreyim bugün karbonhidrat namına elimizden geldiğince hiç bir şey yemiyoruz ancak salatadan karbonhidrat alalım ki bize bol eksi olarak dönsün
Yine dereceye girelim

Menünde çok fazla kaçamak yok ama dediğin gibi hatır için yenen börek var yemeseydin acaba benim elimden mi yemek istemiyor diye düşünebilirdi artık bugün çok sıkı tutar suyla halledersin gerisini

Herkese günaydın: ) hadi bakalım kızlar cumadan önceki son gün hepimiz için kacamaksiz bol sulu bir gün olur inşallah: )

Sanada Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…