Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür bu günüde hasarsız atlattım şu saatte kadar tabi bol suyla
KVyle Anneme gittik 1 saat kadar oturup kahve içtikten sonra iki dünürü baş başa bırakıp ben okuldaki veli toplantısına gittim tabi her zamanki gibi sene başında yapılacaklar konuşuldu
Sınıfta şu anda hiç bir sıkıntı yok yalnız bazı veliler çocukların yanında öğretmenin hakkında konuşmuşlar tabi çocuklarda anında iletmişler öğretmenim Annem böyle dedi şöyle dedi diye Henüz beni tanımıyorsunuz eminim bir iki ay içinde bile fikriniz değişecek ama lütfen çocuklarınızın yanında beni kötülemeyin dedi Sizlerle anlaşmak zorunda değiliz tabiki ama çocuklarla aramızdaki o güzel bağı zedelemeyin lütfen dedi Benim büyük kızımda 4 sene öğrencisi olduğu için beni gösterip Banu Hanım beni en iyi tanıyanlardan biri ve o dönem 4 sene boyunca tek bir sıkıntı yaşamadık hiç bir veliyle umarım sizinle de şu 3 sene aynı şekilde devam ederiz dedi
Valla başkası olsa kesinlikle sinirlenip saydırırdı sabırlı kadın vesselam

Dönüşte birazda Annemde oturdum ( KV o arada Annemle oturup sohbet etmiş ) sonrada birlikte çıktık o evine ben evime
Gelincede ancak akşam yemeğimi hazırlayıp yedim ve şimdi yeni popişim yer gördü

Sağ olasın uzun bir süre rahatım diye düşüyorum Gerçi yarın akşamda büyük görümcede toplanılacakmış gidip şöyle bir salınayım endamımı görsünler ( eşimin teyzesi ve çocuklarıda aileleriyle gelecekmiş ve uzun zamandır beni görmediler )

Senin adına çok çok sevindim canım ne mutlu sana ki bu kez gerçekten içine sinen biri olmuş kendi evinde bakması daha iyi olmuş hem evin dağılmamış olur hemde kadıncağız da kendi evinde daha rahat hareket eder
Ne güzel iki tanede abisi olmuş oldu

Okulun işleri hiç bitmiyor Bugün bizim öğretmenimiz de çok yoruldu ( geçen sene böbrek yetmezliği yüzünden daha 2.ci ayda kuzuları başka bir öğretmene emanet etmek zorunda kaldı ama şükür böbrek nakli oldu ve iyileşip kuzuların başına döndü bu sene tabi hala yorulmaması gerekiyor )
Eşimin baba mesleği marangozluk olduğu için ( gerçi şimdi özel şirkette çalışıyor ) sınıfımızda yapılacak ahşapla ilgili bir şeyler varsa yardımcı olabiliriz dedim Kadıncağız okullar açılmadan 1 hafta evvel çocukların sıralarını bile odaları yenilendikten sonra eşiyle birlikte tek tek taşımış bende kıyamayıp en azından bu şekilde okula desteğimiz olsun dedim haftasonu sınıftaki bir dolabı duvara sabitleyeceğiz eşimle ne olur ne olmaz çocuklar çarparsa yada Allah korusun deprem olursa dolap tehlike oluşturmasın dedik

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca; bol su ve saat 06:30da Şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 07:45de
2 tatlı kaşığı Lor
1 adet domates
1 adet salatalık
1/2 Kırmızı biber
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 10:00da
1 fincan yaseminli Yeşil çay
1 adet hurma

Öğlen: 12:30da
2 kepçe Tarhana çorbası ( bol kırmızı biberli )
1 tabak bol soğanlı Çoban Salata

ara; 13:30da
1 fincan şekersiz sütsüz Nescafe

ara; 17:00de
1 adet Ananaslı Activya

Akşam; 18:00de
1 tabak bol soğanlı çoban salata
5 kaşık yoğurtlu kabak ( bol naneli )

birazdan da son ara öğünüm olan kayısılı Activyamı yerim ( 20:00de )
Şu saatte kadar 2.1 litre su içtim tabi yatana kadar o 3 litreyi geçecek kesin

Yarında sporum var ve inşallah yine çok güzel yağlarımı yakacağım

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çok zor bi durum neler çektim ben çok rezil olmuşluğum vardır inşallah bu kadın kalıcı olur evine götürmende artı evin temiz kalır kadının öğle yemeği vs kurtulmuşsun iyi olmuş kısaca

Kızı yüzmeye yazdırdım 45 tl haftanın 6 günü grlebilirsiniz dediler 5 gün gidelim bakalım bende yürürüm gidip gelirken diyodum 2.000 adımmış baya yakınmışız yanineyse üstünü bantta yaparımda dizim ağrıyor ya çok geldi herhalde yürümem dr demişti zaten çok önermiyorum diyete ağırlık ver diye

Bizde de vardı bu sorunlar en son WhatsApp da dalaştılar geçen yıl bu yılda ben çıkıcam gurupdan dedim alternetif 10-15 kişiyle açalım ödev falan için dediler ok dedim eleme yapacaklar sorun çıkaranları .... dolabı iyi düşünmüşsünüz geçen haberler de vardı çocuğun üstüne devrilmiş ....

Kızzzzzzz süpermiş valla özellikle de fiyatına bayıldım emin ol çok çok faydasını göreceksin
Selülit diye bir şey kalmayacak ve çok çok güzel sıkılaşacaksın

Saol canim daha iyi şükür hepimize bulaştırdi malesef kış girmeden hasta olduk

Kızzzzzzz süpermiş valla özellikle de fiyatına bayıldım emin ol çok çok faydasını göreceksin
Selülit diye bir şey kalmayacak ve çok çok güzel sıkılaşacaksın
Büyükler 95 tl o çocuklar için olan fiyat bi cesaretleneyimde bide saat12-13 arasıydı kadınlara bir iki aya düşünüyorum

Saol canim daha iyi şükür hepimize bulaştırdi malesef kış girmeden hasta olduk

Rabbim acil şifalar versin canım Kış girmeden hasta oldunuz ama inşallah geçince bütün kız hastalık uzak durur Bol bol limonlu su iç ıhlamur kaynat kuzuya da iyi gelir hem

Kızlar bu arada KV dün geldiğinde hoş geldin hesabı bana sarılınca ay valla inanılmaz fark var kızım helal olsun dedi Kendi 75 kg ve sohbet ederken bana 75 yeter sana dedi İçimden fesaattttt ondan zayıf olacağımdan korkuyor diye kendi kendime makara yaptım yok kafaya koydum ben 70 hatta biraz daha altı bile düşünüyorum dedim
Çokta zayıf olma yakışmaz dedi yeni evliyken beni çok kuru buluyordu zaten o kiloya zor inersin dedi ( 52 kg )
Normalde hiç hırslı değilimdir ama bir an şeytan len in inebildiğin kadar da görsün zor inmeyi diye düşündüm ama cidden okadar zayıf olabilirmiyim bilmiyorum

Bi 69 görelim düşünürüm deseydin

İnsallah canim elimden geleni yapiyorum bugun butun gun disardaydik yurudum kosturdum daha yeni eve girdim ama bu gruba dahil olmaktan vazgectim canim cunku yeterince adpte olamiyorum acip yazamiyorum sizi de geride birakmak istemem

demin hesapladım da ben çok yavaş kilo vermişim aya bölünce yaa, spor yapamıyorum yeterli ondan sanırım ama en kötü her hafta 750 - 1500 g arası versem süper olucak hani şimdi şükür aç kalmadan veriyorum ama insan daha hızlı olsun istiyor tabi o da kalıcı olmuyo kilo verdiktn sonra devam ettirebilceiğim bi beslenmem var şuan aslından ama kasıma kadar 1 ay 63 lü sayıları görmek istiyorum

Bi 69 görelim düşünürüm deseydin

Azimle yavaş yavaş ilerliyorum emin adımlarla inşallah o 69u bile görebiliriz yeterki inanalım

İnsallah canim elimden geleni yapiyorum bugun butun gun disardaydik yurudum kosturdum daha yeni eve girdim ama bu gruba dahil olmaktan vazgectim canim cunku yeterince adpte olamiyorum acip yazamiyorum sizi de geride birakmak istemem

Canım listeye girmek istemesen de gel sohbet edelim belki daha sonra adapta olabilirim dersen listeye alırız senide hemen Maksat hedeflerimize sağlıcakla ulaşmak

Canım maalesef bizler şu kiloları seneler içinde aldığımız için okadar çabuk veremiyoruz Hepimiz keşke daha hızlı gitsek diye düşünüyoruz ama ne yazık ki sabir istiyor
Aynen devam et eminim 1 ay sonra 63ün aşağısını bile görebileceksin Yeterki inan ve elinden geleni yap bunun için

Bugün yediklerim

Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Roka

Ara,
Beyaz nohut

Öğle,
Yarım krep
Peynir

Ara,
Kabak Çekirdeği

Aksam
Kıymalı bamya
Yoğurt
Yoğurt ve ayran midemi çok rahatsız ediyor bu ara... epeydir yemiyordum..yarım kaşık yedim yine eksimeye başladı...

amin inşAllah ya spor yapıyım dedim 15 dk yapabildim kollarımın gücü kaçtı hem hastayım hem ara verdim ya bi hafta leslie ile vücudu hazırlayıp sonra bi üste geçicem artık kaldığım yerden devam ettirmem lazım . geçen sene bu kiloda izne çıkmıştım ve daha zayıftım spor yapıyodum çünkü o yüzden tekrar başlamam lazım sıkılaşmak gibisi yok

Canım Menün çok güzel yoğurt ve ayranın hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun belki hazır olanlardaki maddelerden biri dokunuyordur

senin menülerinde hep gözüm kalıyo çok iyiler ve hep düzenli gidiyorsun :)
sütte yapıyor mu aynısını bir de şişkinlik erken doyma var mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…