Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Geç de olsa evimize dönebildik görümceden
Anam bir sürü şey hazırlamıştı ( sigara böreği, sarma, eşi çiğköfte yapmış ki müthiş yapar, tatlılar meyveler falan donatmış masasını ) amaaaa ben bir tanesine bile ağzımı sürmedim
Enişte beni 1 aydan sonra tekrar görünce valla helal sana dedi kendisi hala aynı verememiş tabi yurtdışında hazırlayıp diyetine uygun yemekler önüne konmayınca
Kv baştan sen yemeyince nasıl yiyeceğiz falan dedi ama sonra götürdü
Küçük görümce benle birlikte spor gittiği için masaya yanaştığı an kız okadar spor yaptın uzaklaş ordan dediysemde oda kendine bir tabak hazırladı oturup bir güzel yedi

Çok keyifli ve bol kahkahalı bir gece oldu ve ben sadece şekersiz çayımı içtim
Aslında gelir gelmez yatacaktım ama son bir kez de olsa sizlere bakayım dedim
Yarın sabah yine erkenden kalkacağım inşallah malum cuma hem bildirim var hem öğlende kızım bilgisayarı yine götürecek o yüzden listemizi ne olur ne olmaz şimdiden düzenleyip eklerim
Ya şu cumaya deng gelmesi hiç iyi olmadı bilgisayarı okula götürmesi ama artık cepten de olsa yapmayı öğrenmem lazım ki her defasında sizlere yük olmayayım

Merhaba herkese takımda yer varsa geri dönmek istiyorum Banu kaptan

Gülşenciğim canım seni gördüğüme çoook sevindim diğer kızlarda sabah herhalde bismillah diyecekler

40 dk leslie tiffany ve dans karışık sporumu da yaptım bu gece rahat uyurum artık :))

Süpersin canım aynen devam

İyi geceler kızlar
oynakbasi34 Banu abla beni listeye eklermisin yarın bıraktığım kilodayim çok şükür

Hemen ekliyorum o zaman senide aklımdayken

*** 8. Takım 537.Etap***

Oynakbasi34 ( 93,8 / / / % )
Yena ( 77,7 / / / % )
Zehra_eymen ( 82 / / / % )
doga3 ( 97 / / / % )
kittenlove ( 66,5 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
newsletter ( 89 / / / )
serenalar ( 75,6 / 75,6 / 0 / 0 % ) Sabit, 512.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 26ya bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Kızlar şimdilik buraya attım listemizi hazır olsun diye
Su perisi86 canım sabah yine bakarsın istersen ama sabit dediğin için girişini direk bildirim yapmış olarak farz edip sabit yaptım canım

Bu arada bu hafta listeye girecektim de eklenmedim diyen varsa söylesin sabah ekledim ekledim sonra sıkıntılı olur benim için sonra kaptan demedi demeyin

Arada yazarim evet olur ama listeye girip sizi geride birakmak istemiyorum

elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri tez zamanda bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah şu mübarek günün hürmetine ......Aminnnnnn

Bu gece nedense çok heycan yaptım daha doğrusu gece nasıl bir enerjiyle yattıysam gece 2 kere uyandım ahanda sabah oldu kalkıp tartılayım diye
Tabi sonunda şükür sabah oldu ve ben çoooook güzel bir rakam gördüm tartıda
Umarım takımdaki tüm kızlar harika sonuçlar almış olur da yine dereceye gireriz

Eeee o zaman ilk bildirimde benden gelsin

Geçen hafta; 93,8 kg
Bu hafta; 92,2 kg
Giden; 1,6 kg
Yüzdesi; 1,71 %

İnanılmaz mutluyum kızlar resmen sabahın köründe evin içinde oynaya oynaya gidip kahvemi yaptım hani o an eşim beni görse kesin yine tartıda müthiş bir fark gördün der çünkü adamcağız da alıştı artık benim ev içinde kırıta kırıta dolanmama

Hadi bakalım sibelde de 3 aşağı 5 yukarı aynı rakamları göreceğim zaten ama şimdi sizleri merakla bekliyorum umarım herkes çok güzel sonuçlarla gelecektir

*** 8. Takım 537.Etap***

Oynakbasi34 ( 93,8 / 92,2 / 1,6 / 1,71 % )
Yena ( 77,7 / / / % )
doga3 ( 97 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
newsletter ( 89 / / / )
serenalar ( 75,6 / 75,6 / 0 / 0 % ) Sabit, 512.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 26ya bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Herkese günaydın ben artıdayim bu hafta oysa öyle çok da kacamaklarim olmadi ama herkes hakkını helâl etsin benim yüzümden takımda düşecek inşallah haftaya çok güzel eksiler görürüm de ben de takıma katkı saglarim bu beni iyice kamçıladı
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 65.1

Günaydın canım
Üzme tatlı canını alt tarafı 400 gr eminim oda ödemdir Haftaya çok daha güzel rakamlarla telafi edersin nasılsa ben inanıyorum Hepimiz arada artı görebiliyoruz ne demek hakınızı helal edin tabiki helali hoş olsun bu hafta çok daha sıkı tutarsın birde bol su içtin mi oldu bitti
Henüz bir şey yemeyip içmediysen biraz sonra tekrar bak bakalım belki sabah şişliği de vardır Ben genelde uyandıktan bir 15 dakika sonra falan tartılıyorum çünkü denedim uyanır uyanmaz daha fazla çıkıyor insan

Kaptanım iyi ki tekrar bak dedin ya yerim seni öperim seni limonlu suyumun yarısını icmistim tartildim 64.8 birazcık şu içtim ya biz onu 64.7 olarak alamaz miyiz sabit olsun en aZından

Kaptanım iyi ki tekrar bak dedin ya yerim seni öperim seni limonlu suyumun yarısını icmistim tartildim 64.8 birazcık şu içtim ya biz onu 64.7 olarak alamaz miyiz sabit olsun en aZından

Bak ben demedim mi Sanada moral oldu işte Hemen listeye giriyorum canım
Eminim suyu içmeden tekrar tartılsaydın az eksik bile çıkardın ama sabit olması bile güzel

*** 8. Takım 537.Etap***

Oynakbasi34 ( 93,8 / 92,2 / 1,6 / 1,71 % )
Yena ( 77,7 / / / % )
doga3 ( 97 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % ) Sabit
newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

Bak ben demedim mi Sanada moral oldu işte Hemen listeye giriyorum canım
Eminim suyu içmeden tekrar tartılsaydın az eksik bile çıkardın ama sabit olması bile güzel
Aynen çok güzel moral oldu bu arada seni tebrik etmeyi unuttum harikasın kaptanım seni ayakta alkışlıyorum

Günaydıın kaptanm tebrik ederim harikasın :)) erciyes111 canım sabitte olsan bişi olmaz ben de öyle gram gram veriyorum eninde sonumda gidcekler bir se ben tartılayım bakalım ne çıkacak :))
Aynen canım yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah hadi bakalım senden de güzel bir rakam bekliyoruz

Aynen çok güzel moral oldu bu arada seni tebrik etmeyi unuttum harikasın kaptanım seni ayakta alkışlıyorum

Çoook teşekkür ederim canım seneler sonra bu rakamları görmek bile beni inanılmaz mutlu etti ama inanıyorum çook daha aşağıları da göreceğime

Aynen canım yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah hadi bakalım senden de güzel bir rakam bekliyoruz

Kuzum yağ az olsunca normaldir az gitmesi ama neticede yılbaşına kadar bile çok güzel fark yaratmış olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…