- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Merhaba herkese takımda yer varsa geri dönmek istiyorum Banu kaptan
İyi geceler kızlar
oynakbasi34 Banu abla beni listeye eklermisin yarın bıraktığım kilodayim çok şükür
İnş ablacığım birakmiycam bı daha az daha eski kiloma dönüyordum zor verdimMerhaba,
Takım da yer var sanırım.. hoşgeldiniz. .
Sevindim canım. Bu sefer hedefe varmadan birakmayalim hiç birimiz...
Merhaba herkese takımda yer varsa geri dönmek istiyorum Banu kaptan
40 dk leslie tiffany ve dans karışık sporumu da yaptım bu gece rahat uyurum artık :))
İyi geceler kızlar
oynakbasi34 Banu abla beni listeye eklermisin yarın bıraktığım kilodayim çok şükür
Azimle yavaş yavaş ilerliyorum emin adımlarlainşallah o 69u bile görebiliriz yeterki inanalım
Canım listeye girmek istemesen de gel sohbet edelimbelki daha sonra adapta olabilirim dersen listeye alırız senide hemen Maksat hedeflerimize sağlıcakla ulaşmak
Canım maalesef bizler şu kiloları seneler içinde aldığımız için okadar çabuk veremiyoruzHepimiz keşke daha hızlı gitsek diye düşünüyoruz ama ne yazık ki sabir istiyor
Aynen devam et eminim 1 ay sonra 63ün aşağısını bile görebileceksinYeterki inan ve elinden geleni yap bunun için
Herkese günaydın ben artıdayim bu hafta oysa öyle çok da kacamaklarim olmadi amaherkes hakkını helâl etsin benim yüzümden takımda düşecek inşallah haftaya çok güzel eksiler görürüm de ben de takıma katkı saglarim bu beni iyice kamçıladı
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 65.1
Kaptanım iyi ki tekrar bak dedin ya yerim seni öperim seniGünaydın canım
Üzme tatlı canını alt tarafı 400 greminim oda ödemdir Haftaya çok daha güzel rakamlarla telafi edersin nasılsa ben inanıyorum Hepimiz arada artı görebiliyoruz ne demek hakınızı helal edin tabiki helali hoş olsun bu hafta çok daha sıkı tutarsın birde bol su içtin mi oldu bitti
Henüz bir şey yemeyip içmediysen biraz sonra tekrar bak bakalım belki sabah şişliği de vardırBen genelde uyandıktan bir 15 dakika sonra falan tartılıyorum çünkü denedim uyanır uyanmaz daha fazla çıkıyor insan
Kaptanım iyi ki tekrar bak dedin ya yerim seni öperim senilimonlu suyumun yarısını icmistim tartildim 64.8 birazcık şu içtim ya biz onu 64.7 olarak alamaz miyiz sabit olsun en aZından
Aynen çok güzel moral oldu bu arada seni tebrik etmeyi unuttum harikasın kaptanım seni ayakta alkışlıyorumBak ben demedim mi Sanada moral oldu işte Hemen listeye giriyorum canım
Eminim suyu içmeden tekrar tartılsaydın az eksik bile çıkardın ama sabit olması bile güzel
Aynen canım yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallahGünaydıın kaptanm tebrik ederim harikasın :))erciyes111 canım sabitte olsan bişi olmaz ben de öyle gram gram veriyorum eninde sonumda gidcekler bir se ben tartılayım bakalım ne çıkacak :))
Aynen çok güzel moral oldu bu arada seni tebrik etmeyi unuttum harikasın kaptanım seni ayakta alkışlıyorum
Aynen canım yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallahhadi bakalım senden de güzel bir rakam bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?