- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
İnşallah banuşumMerhaba,
Takım da yer var sanırım.. hoşgeldiniz. .
Sevindim canım. Bu sefer hedefe varmadan birakmayalim hiç birimiz...
İnşallah banuşum
Günaydın kızlar
Ben takımın eski bir üyelerinden gülşen sanırsam 62 kg ile izne ayrılmıştım fakat şu anda 65 kg ile dönüyorum olsun bu kez hedefim 57 kg olmak
Amacım bir an önce tekrar 62'ye düşüp takımda yer alabilmek
Günadin kizlar,
cok sükür haftalar sonra bi 100 gram verebilmisim -.- su anki kilom 88,9 kg.
Gecen kardeslerim geldi, bizim tartiya cikinca ikiside senin tarti iki kilo fazla dediler. Onlar hem evdeki tartida hemde spor yaptiklari salondaki tartida iki kilo eksik cikiyorlarmis benim tartima göre. Denemem lazim su olayi bi. Insallah hata benim tartidadir da bende aslinda iki kilo daha eksigimdir
Canım tebrikler az olsun ama gitsindediğin gibi tartıda da fark olabilir ama sen kendi tartını baz al hee kardeşine gidince bir ara gittiğinde tartıl hem motivasyon olur sana hemde emin olursun
Her hafta orada tarılma şansın olsa o tartıyı baz alalım
Hayirli cumalar arkadaslar...bende tekrar araniza dönmek istiyorum...en son kilom 58 civarindaydi ..76 kilodan 18 kilo vermeyi basarmistim takimdan ayrildigimda auğustos 2015 de 58 kiloydum insallah bu seferki hedefim 11,4 kilo verip 60 kiloya düşmek....su anki kilom 71,4....
Hayirli cumalar arkadaslar...bende tekrar araniza dönmek istiyorum...en son kilom 58 civarindaydi ..76 kilodan 18 kilo vermeyi basarmistim takimdan ayrildigimda auğustos 2015 de 58 kiloydum insallah bu seferki hedefim 11,4 kilo verip 60 kiloya düşmek....su anki kilom 71,4....
Maşallah aramızda ne kaldı ki sen beni haftaya sollarsin valla hatun benden önce çıtır olacak belliKilom 76.3
Yoğunum 1 saat sonra falan gelebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?