- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Herkese günaydın güzel bir hafta sonu olur inşallah: )
selam 8.takımın çıtırları
yoğunluktan sizlere de bakamadım hiç koşturma hastalıklar vs.
takım olarak çok iyi gidiyorsunuz
artık ,iki kardeş takım olarak listeleri zorlamalıyız
YENA nilüfercim çok iyi gidiyorsun maşallah canım çok tebrik ediyorum artık buralardayım daha sık uğramaya çalışırım sizi de bekliyoruz arada kapımızı tıklatın
oynakbasi34 banummm azim kraliçem seni seviyorum
daha iyiyim canım sağolasınSelam Ayşecim
Seni görmek ne güzel
Nasıl oldun daha iyisidir inşallah...
Dikkat et canım kendine..
Evet bu sene kilo işini bitirelim artik hep birlikte Allahın izniyle...
Hayır hayır vazgeçmedim bugün Tartıldim inanın boyun ağrısından yerimden kalkmak bile istemedim duzlesme var tutulduğu zaman azap oluyor bana şimdi biraz iyiyim en son 82.6 idim şimdi 82.2 olmuşum ama dün biraz bozuldu diyetim yedim yattım oldu acıkcasi şimdi kahaltı listemi de paylasacagimE Ellibirincikisi Canım şimdi dikkatimi çekti cuma bildirim yapmamışsınlistede olmasanda yapman gerekiyor
Hani yarışmaya katılmaktan vazgeçtiğini düşünmüyorum çünkü hafta içi gayet güzel paylaşımların olmuştu
Bu arada devam etmek istersen bana güncel kilonu yazarmısın Yılbaşı hedef listesini güncellemek içinhee vazgeçtim dersende saygı duyarız Ona göre bende düzenlememi yapayım
@gsun canım biliyorum takım listesine şimdilik girmek istemiyorsun ama aynı şey yılbaşı hedef listemiz içinde mi geçerlihani ona göre güncellerken sende bir ara kilonu yazarsan düzeltirim hee onada girmek istemiyorum dersende ona göre listeyi düzelteyim öbür türlü bilgi eksik olunca benim kafama takılıyor bu hatun ne diye gelip kilosunu güncellemedi diye hem bak onun zorunluluğu yok sadece motive amaçlı kendi aramızda yaptığımız bir liste
Birde ikinizde yılbaşı hedefi belirtmemişsiniz dahasadece kilolarınızı yazmışım haftalık
Hayatımhaklısın ama öğlen okuldayımSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmedi ama ben yine ayaktayımGerçi doğaldır çünkü bir gece önce defalarca uyandım ve en sonunda 5de pes edip bir daha yatmadım eee gündüz de koşturunca akşam saat 20:00 gibi koltukta kızımla keyif yapıp sırnaşırken ben uyuyakalmışım tabi evdekiler beni ellememiş yoruldu dinlensin diye
Gece 22:30da tekrar gözümü açtım ve uykum iyice dağılmadan yatağıma attım kendimi
Bugün de erken kalktım doğal olarak ama en azından iyice uykumu aldımhatta uyandığımda kendi kendime ne uyudun beee şişeceksin uyumaktan diye söylendim ama şükür sabah yine düne nazaran eksi gördüm
Bu hafta tam listeye uyup şu ödemleri de atmam lazım8lere az kaldı en geç 2 hafta sonra Allahın izniyle göreceğim inşallah
Şekersiz Türk kahvemi de aldım önüme herkes mışıl mışıl uyurken ben keyif yapayım bariNasılsa bu saatte iş olmaz
Bu arada kızlar menüleriniz gayet güzel yanlızzzzzzzzzzz H Herseyguzelolacak38 Gülşenciğim öğlen o popkekin yerine bir çorba yada az sebze yemeği olsaydı çok daha güzel olurdubirdee erciyes111 Canım senin menünde çok güzel ama danissimo kalorisi az da olsa şeker içeriyor yanlış bilmiyorsam bu durumda o tür şeyler yiyeceksen arada öğlen yemeği tercih et geç saatlerde beynimize şekerli şeyleri aşılamayalım ki tatlı krizlerimiz gece tutmasın
Yoksa ikinizin de menüleri çok güzel
Çok geçmiş olsun boyun ve omuz ağrısı da benim kabusumda özellikle sabah kalkarken en şiddetli oluyordu manuel terapi yaptırdım geçti şükür sana da öneririmHayır hayır vazgeçmedim bugün Tartıldim inanın boyun ağrısından yerimden kalkmak bile istemedim duzlesme var tutulduğu zaman azap oluyor bana şimdi biraz iyiyim en son 82.6 idim şimdi 82.2 olmuşum ama dün biraz bozuldu diyetim yedim yattım oldu acıkcasi şimdi kahaltı listemi de paylasacagim
Hayır hayır vazgeçmedim bugün Tartıldim inanın boyun ağrısından yerimden kalkmak bile istemedim duzlesme var tutulduğu zaman azap oluyor bana şimdi biraz iyiyim en son 82.6 idim şimdi 82.2 olmuşum ama dün biraz bozuldu diyetim yedim yattım oldu acıkcasi şimdi kahaltı listemi de paylasacagim
Kahve ve bitter ikilisini ben de severim çokta yakistiririm. :)Kahvaltı
2 bardak şekersiz çay
1 adet haşlanmış yumurta
Biraz peynir domates
1 dilim kepekli ekmek
Birazdan kahve içeceğim yanına 1 kare bitter koyarım gibime geliyor çünkü ikisinin şekersiz uyumunu çok seviyorum
Günaydınlar
selam 8.takımın çıtırları
yoğunluktan sizlere de bakamadım hiç koşturma hastalıklar vs.
takım olarak çok iyi gidiyorsunuz
artık ,iki kardeş takım olarak listeleri zorlamalıyız
YENA nilüfercim çok iyi gidiyorsun maşallah canım çok tebrik ediyorum artık buralardayım daha sık uğramaya çalışırım sizi de bekliyoruz arada kapımızı tıklatın
oynakbasi34 banummm azim kraliçem seni seviyorum
Hayır hayır vazgeçmedim bugün Tartıldim inanın boyun ağrısından yerimden kalkmak bile istemedim duzlesme var tutulduğu zaman azap oluyor bana şimdi biraz iyiyim en son 82.6 idim şimdi 82.2 olmuşum ama dün biraz bozuldu diyetim yedim yattım oldu acıkcasi şimdi kahaltı listemi de paylasacagim
Hayatımhaklısın ama öğlen okuldayım
Bundan sonra evden sağlıklı atıştırmalık götüreceğim
Günaydınlar
]Diyetisyenden izin aldim aşure yiyebilirmiyim diye :)
Izin verdi haspam :) bu hallere gelecek kadınmiydin yena, kendin ettin kendin buldun .. bir tencere aşure yemek varken 4-5 kaşık yiyeceksin sadece.
Velhasıl kelam gün ortasında yani şimdi şu an kaşıklıyorum. .
Ins rahatsız etmez...
Afiyet olsun bende yarın yaptıracağım anneme
Az şeker attırıp kendime Bir kase alacağım
Sonra şekerini ilave eder senede bir kez yapılıyor bı kaseden bişey olmaz herhalde
Bugün çorba için alışverişini yaptım yeni girdim eve çok yoruldum akşam yemeği sonrası anneme geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?