Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Küçük kuzumla haftasonu için verilen ödevlerimizi bile yaptık Daha doğrusu kuzum yaptı bende kontrol ettim
Eşimde uyandı hafif başı ağrıyormuş kendine gelsin de bir aksilik olmazsa Eminönü yapacağız yine

Bugün yürüyüş spor anlamında yapamam belki ama bakalım akşama kadar kaç adım atacağım dışarda

selam 8.takımın çıtırları
yoğunluktan sizlere de bakamadım hiç koşturma hastalıklar vs.
takım olarak çok iyi gidiyorsunuz
artık ,iki kardeş takım olarak listeleri zorlamalıyız

YENA nilüfercim çok iyi gidiyorsun maşallah canım çok tebrik ediyorumartık buralardayım daha sık uğramaya çalışırım sizi de bekliyoruz arada kapımızı tıklatın
oynakbasi34 banummm azim kraliçem seni seviyorum

Selam Ayşecim
Seni görmek ne güzel

Nasıl oldun daha iyisidir inşallah...
Dikkat et canım kendine..

Evet bu sene kilo işini bitirelim artik hep birlikte Allahın izniyle...

Selam Ayşecim
Seni görmek ne güzel

Nasıl oldun daha iyisidir inşallah...
Dikkat et canım kendine..

Evet bu sene kilo işini bitirelim artik hep birlikte Allahın izniyle...
daha iyiyim canım sağolasın
inşallah canım, hepimiz için kilo verme sürecinin bittiği bir yıl olacak hayırlısıyla

Hayır hayır vazgeçmedim bugün Tartıldim inanın boyun ağrısından yerimden kalkmak bile istemedim duzlesme var tutulduğu zaman azap oluyor bana şimdi biraz iyiyim en son 82.6 idim şimdi 82.2 olmuşum ama dün biraz bozuldu diyetim yedim yattım oldu acıkcasi şimdi kahaltı listemi de paylasacagim

Hayatımhaklısın ama öğlen okuldayım
Bundan sonra evden sağlıklı atıştırmalık götüreceğim

Çok geçmiş olsun boyun ve omuz ağrısı da benim kabusumda özellikle sabah kalkarken en şiddetli oluyordu manuel terapi yaptırdım geçti şükür sana da öneririm

Geçmiş olsun...

Kahve ve bitter ikilisini ben de severim çokta yakistiririm. :)
Diyetisyen meyve değişimi yapabilirsin diyor bana.. 1 kare 5 gram...

Günaydın canım. ..

]Diyetisyenden izin aldim aşure yiyebilirmiyim diye :)
Izin verdi haspam :) bu hallere gelecek kadınmiydin yena, kendin ettin kendin buldun .. bir tencere aşure yemek varken 4-5 kaşık yiyeceksin sadece.

Velhasıl kelam gün ortasında yani şimdi şu an kaşıklıyorum. .
Ins rahatsız etmez...

Hoş geldin canım toparlanmana sevindim
Bende seni çoook seviyorum Ayşemmm Kader arkadaşım diyet yoldaşım benim ayyy yaza doğru olabileceğimiz halleri düşündüm de heycan yaptım fıstık gibi olacağız bangır bangır geliyoruz

Tamamdır canım sıkıntı yok sana çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Bende 2 gündür sesin çıkmayınca acaba mı dedim o yüzden sormak istedim Maşallah 400 gr da olsa gitmiş ve eminim sen toparlanınca daha da güzel gidecektir

Afiyet olsun bende yarın yaptıracağım anneme
Az şeker attırıp kendime Bir kase alacağım
Sonra şekerini ilave eder senede bir kez yapılıyor bı kaseden bişey olmaz herhalde

Bugün çorba için alışverişini yaptım yeni girdim eve çok yoruldum akşam yemeği sonrası anneme geçeceğim

Afiyet olsun..
Allah kabul etsin şimdiden ..

Ben öğlen öğününe saydim yediğim aşureyi sen de öyle yaparsın ...

iyi haftasonları herkese .
dersten geldim yemek yedim geçtim pc nin başına 6 saat hiç bişi yemeden durunca öğlen iki öğün yemişim gibi oldu bugün kendime ara öğünlük bir şey götürememiştim açlıktan ne yiceğimi şaşırdım eve gelince neyse ki bugün bir 40 daha spor yaparım ben zaten boğazdan hiçbir zaman çok kesebilen biri olamadım ama akşam yemeklerini hafif tutup spor yaparak iyi kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…