Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamin Aleyküm kizlar

Herkese hayırlı akşamlar ♥♥♥

Aksamlik vorba ve salatalikla karnimi doyurdum çok şükür inşallah yatana kadar bol suyla devam edeceğim.
Yarın sabah eşimle uzun zaman aradan sonra Eminönüne inmeyi planlıyoruz hem tazr kahvr alırım hemde biraz yürümüş olurum öğleden sonra da artık bu haftanin listesi için eksiklerimi alırım

Haftasonunuda olabildiğince hafif atlatip Pazartesi günü de daha hagif bir şekilde haftaya başlayalım

maşallah
çok güzel vermişsiniz yine verirsiniz siz inşallah :) hoşgeldinizz

maşallah
çok güzel vermişsiniz yine verirsiniz siz inşallah :) hoşgeldinizz

Biraz kendimden bahsedip bugün ki menümü yazmak istiyorum
31 yaşında 65 kiloyum.Allah izin verirse 57-58 ki rakamlara düşüp ikinciye hamile kalmak istiyorum çünkü bu kilomla hamile olursam bu kilomun üstüne 10 kilo daha koymak zorunda kalırım çünkü 56 ile hamile kalmıştım ve yıllardır 65 civarıyım
Öğretmenim, bu sene 1. Sınıfı okutmaktayım ve 5 yaşında bir cimcime annesiyim
Çooook yorulup son bir ayda spor anlamında hiçbirşey yapmamaktayım
2 şudur diyetisyene başlamama rağmen sadece 2 kg verdim çünkü Hep kaçamak hep kaçamak...
Amacım sadece kilo vermek değil kaybettiğim güvenimi de geri kazanmak

Merhaba buranın faydasını görmüşsün ki tekrar geldin iyi ki geldin :) burası gerçekten insanı motive ediyor kilomuz aynı ben de 64.7 deyim ve hedefimiz de aynı inşallah ben de yılbaşına kadar 58 olmak istiyorum ortak noktalarımiz çok ben de öğretmenim :) branşım Türkçe ismine bakarak kayserilisin galiba o da doğruysa aynı zamanda hemseriyiz demektir :)

Benim menum de şöyle
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir buyuk fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir porsiyon tavuk sis bir küçük dilim pide bir bardak ayran
Ara iki bardak çay bir tane üzümlü kurabiye
Akşam bir kase sütlü corba
Ara bir tane danissimo kalorisine baktım 150 gibi biseydi
Bu gece da kalkabilirsem oruç tutmak istiyorum herkesin asure günü mübarek olsun: )

Ay evet herşey uyuyor ya Kayseriliyim sen de Kayseri'de mi görev yapıyorsun

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Karga kahvaltısını etmedi ama ben yine ayaktayım Gerçi doğaldır çünkü bir gece önce defalarca uyandım ve en sonunda 5de pes edip bir daha yatmadım eee gündüz de koşturunca akşam saat 20:00 gibi koltukta kızımla keyif yapıp sırnaşırken ben uyuyakalmışım tabi evdekiler beni ellememiş yoruldu dinlensin diye
Gece 22:30da tekrar gözümü açtım ve uykum iyice dağılmadan yatağıma attım kendimi

Bugün de erken kalktım doğal olarak ama en azından iyice uykumu aldım hatta uyandığımda kendi kendime ne uyudun beee şişeceksin uyumaktan diye söylendim ama şükür sabah yine düne nazaran eksi gördüm
Bu hafta tam listeye uyup şu ödemleri de atmam lazım 8lere az kaldı en geç 2 hafta sonra Allahın izniyle göreceğim inşallah

Şekersiz Türk kahvemi de aldım önüme herkes mışıl mışıl uyurken ben keyif yapayım bari Nasılsa bu saatte iş olmaz

Bu arada kızlar menüleriniz gayet güzel yanlızzzzzzzzzzz H Herseyguzelolacak38 Gülşenciğim öğlen o popkekin yerine bir çorba yada az sebze yemeği olsaydı çok daha güzel olurdu birdee erciyes111 Canım senin menünde çok güzel ama danissimo kalorisi az da olsa şeker içeriyor yanlış bilmiyorsam bu durumda o tür şeyler yiyeceksen arada öğlen yemeği tercih et geç saatlerde beynimize şekerli şeyleri aşılamayalım ki tatlı krizlerimiz gece tutmasın
Yoksa ikinizin de menüleri çok güzel

Ay aklıma gelmişken bizim şu yılbaşı hedef listesini güncelleyeyim
H Herseyguzelolacak38 canım sende bana güncel kilonla yılbaşı hedefini ilk fırsatta at da senide grubun listesini ekleyeyim diğer kızlarıda az da dürtükleyeyim de onlarda hem gelsin hemde listeye girsinler bak yoksa yetişirim hatta sizi geçerim diye tehdit edeyim

@pptya87 Canım şimdi dikkatimi çekti cuma bildirim yapmamışsın listede olmasanda yapman gerekiyor
Hani yarışmaya katılmaktan vazgeçtiğini düşünmüyorum çünkü hafta içi gayet güzel paylaşımların olmuştu
Bu arada devam etmek istersen bana güncel kilonu yazarmısın Yılbaşı hedef listesini güncellemek için hee vazgeçtim dersende saygı duyarız Ona göre bende düzenlememi yapayım

G gsun canım biliyorum takım listesine şimdilik girmek istemiyorsun ama aynı şey yılbaşı hedef listemiz içinde mi geçerli hani ona göre güncellerken sende bir ara kilonu yazarsan düzeltirim hee onada girmek istemiyorum dersende ona göre listeyi düzelteyim öbür türlü bilgi eksik olunca benim kafama takılıyor bu hatun ne diye gelip kilosunu güncellemedi diye hem bak onun zorunluluğu yok sadece motive amaçlı kendi aramızda yaptığımız bir liste

Birde ikinizde yılbaşı hedefi belirtmemişsiniz daha sadece kilolarınızı yazmışım haftalık

Ay evet herşey uyuyor ya Kayseriliyim sen de Kayseri'de mi görev yapıyorsun
Malesef canım kayseride degilim sivasta görev yapıyorum ama yakın olduğumuz için sık sık geliyoruz ksysetite bu arada senin cimcimeye karşılık biz de iki yaşında bir afacan var: )

Haklısın kaptanım bundan sonra yersem de öğlen yiyeceğim: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…