- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
çok güzel vermişsiniz yine verirsiniz siz inşallah :) hoşgeldinizzHayirli cumalar arkadaslar...bende tekrar araniza dönmek istiyorum...en son kilom 58 civarindaydi ..76 kilodan 18 kilo vermeyi basarmistim takimdan ayrildigimda auğustos 2015 de 58 kiloydum insallah bu seferki hedefim 11,4 kilo verip 60 kiloya düşmek....su anki kilom 71,4....
çok güzel vermişsiniz yine verirsiniz siz inşallah :) hoşgeldinizzHayirli cumalar arkadaslar...bende tekrar araniza dönmek istiyorum...en son kilom 58 civarindaydi ..76 kilodan 18 kilo vermeyi basarmistim takimdan ayrildigimda auğustos 2015 de 58 kiloydum insallah bu seferki hedefim 11,4 kilo verip 60 kiloya düşmek....su anki kilom 71,4....
Teşekkürler hoşbulduk
Merhaba buranın faydasını görmüşsün ki tekrar geldin iyi ki geldin :) burası gerçekten insanı motive ediyor kilomuz aynı ben de 64.7 deyim ve hedefimiz de aynı inşallah ben de yılbaşına kadar 58 olmak istiyorum ortak noktalarımiz çok ben de öğretmenim :) branşım Türkçe ismine bakarak kayserilisin galiba o da doğruysa aynı zamanda hemseriyiz demektir :)Biraz kendimden bahsedip bugün ki menümü yazmak istiyorum
31 yaşında 65 kiloyum.Allah izin verirse 57-58 ki rakamlara düşüp ikinciye hamile kalmak istiyorum çünkü bu kilomla hamile olursam bu kilomun üstüne 10 kilo daha koymak zorunda kalırım çünkü 56 ile hamile kalmıştım ve yıllardır 65 civarıyım
Öğretmenim, bu sene 1. Sınıfı okutmaktayım ve 5 yaşında bir cimcime annesiyim
Çooook yorulup son bir ayda spor anlamında hiçbirşey yapmamaktayım
2 şudur diyetisyene başlamama rağmen sadece 2 kg verdim çünkü Hep kaçamak hep kaçamak...
Amacım sadece kilo vermek değil kaybettiğim güvenimi de geri kazanmak
Ay evet herşey uyuyor ya Kayseriliyim sen de Kayseri'de mi görev yapıyorsunMerhaba buranın faydasını görmüşsün ki tekrar geldin iyi ki geldin :) burası gerçekten insanı motive ediyor kilomuz aynı ben de 64.7 deyim ve hedefimiz de aynı inşallah ben de yılbaşına kadar 58 olmak istiyorum ortak noktalarımiz çok ben de öğretmenim :) branşım Türkçe ismine bakarak kayserilisin galiba o da doğruysa aynı zamanda hemseriyiz demektir :)
Malesef canım kayseride degilim sivasta görev yapıyorum ama yakın olduğumuz için sık sık geliyoruz ksysetite bu arada senin cimcimeye karşılık biz de iki yaşında bir afacan var: )Ay evet herşey uyuyor ya Kayseriliyim sen de Kayseri'de mi görev yapıyorsun
Haklısın kaptanım bundan sonra yersem de öğlen yiyeceğim: )Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmedi ama ben yine ayaktayımGerçi doğaldır çünkü bir gece önce defalarca uyandım ve en sonunda 5de pes edip bir daha yatmadım eee gündüz de koşturunca akşam saat 20:00 gibi koltukta kızımla keyif yapıp sırnaşırken ben uyuyakalmışım tabi evdekiler beni ellememiş yoruldu dinlensin diye
Gece 22:30da tekrar gözümü açtım ve uykum iyice dağılmadan yatağıma attım kendimi
Bugün de erken kalktım doğal olarak ama en azından iyice uykumu aldımhatta uyandığımda kendi kendime ne uyudun beee şişeceksin uyumaktan diye söylendim ama şükür sabah yine düne nazaran eksi gördüm
Bu hafta tam listeye uyup şu ödemleri de atmam lazım8lere az kaldı en geç 2 hafta sonra Allahın izniyle göreceğim inşallah
Şekersiz Türk kahvemi de aldım önüme herkes mışıl mışıl uyurken ben keyif yapayım bariNasılsa bu saatte iş olmaz
Bu arada kızlar menüleriniz gayet güzel yanlızzzzzzzzzzz H Herseyguzelolacak38 Gülşenciğim öğlen o popkekin yerine bir çorba yada az sebze yemeği olsaydı çok daha güzel olurdubirdee erciyes111 Canım senin menünde çok güzel ama danissimo kalorisi az da olsa şeker içeriyor yanlış bilmiyorsam bu durumda o tür şeyler yiyeceksen arada öğlen yemeği tercih et geç saatlerde beynimize şekerli şeyleri aşılamayalım ki tatlı krizlerimiz gece tutmasın
Yoksa ikinizin de menüleri çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?