Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şöyle vicdan yapmadan rahat rahat yediğim günlerimi özledim yakında nasip olur tekrar inşAllah :) aminn..
kendime bir domates ve bir yumurtadan menemen yapıp üstüne yarım saat sonra kepek ekmeği sandviç yaptım bir de üstüne 10 badem yedim bazen böyle olunca yeme bozukluğum var mı diye düşünüyorum tabi Allah korusun bana haftada bir anca oluyo bu çok aç kalınca oluyo özellikle. aslında arada gaz verip yemekleri düzenleyen bir diyetisyenim olsa ne güzel olurdu ama öğrenciyken ona para kalmıyo

Yilbasi olabilir 66 hedefliyorum yilbasina kadar 69.1 im suan canim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Sizlerle çok sevindiğim birşeyi paylaşmak istiyorum :) aslında elimde olsa önüme gelene anlatırım okadar sevindirik oldum

Eşim ve çocuklarla öğleden sonra alışverişe gittik bende şu an giydiğim pantalonlar bol geliyor diye kendime en azından 1 tane kot alayım dedim çok fazla almak istemiyorum çünkü sonuçta hala kilo verme sürecindeyim
Ayağımdaki kot 46 beden ama lykralı hatta baştan acaba elastikiyetini mi kaybetti de bana bol geliyor diye düşündüm ama girdiğimiz mağazada ne olursa olsun 44 bedeni deneyeceğim dedim
Biri yine yüksel belli lykralı diğeride düşük belli
Yüksel belli olan tam istediğim gibi çuk oturdu onu tabi hemen almaya karar verdim fiyatı da uygun olunca
Düşük belli olanda basen ve bacaklardan çuk oturdu ama göbişten olmadı zaten genel olarak düşük bel sevmem ama rengi çok hoşuma gitmişti

44 beden pantalonun içine girebilmiş olmak beni okadar mutlu etti ki anlatamam sizlere
Seneler sonra ilk kez pantolon bakarken bu büyük bir ufağı yokmu diye aradım
Kışlık birde ceket denedim oda 44 bedendi hatta cuk oturdu ama rengini beğenmediğim için almadım eskiden olsa ne reng ne modeline bakmazdım yeterki olsun hesabı Biraz büyük gelen beyaz şişme bir montum var kara kış için ama mevsimlik bir şey almam şart

işte kilo vermenin bu kısmı çok güzel vazgeçtiği şeylere değiyor insanın

işte kilo vermenin bu kısmı çok güzel vazgeçtiği şeylere değiyor insanın

Kesinlikle bugün o bedene girmek bile beni çok motive etti Allahın izniyle artık hedefim bir ufak rakama girebilmek gerçi şimdi sanırım bir 15 kg gidene kadar 44 de kalırım ama zaman su gibi akıp gidiyor belki yılbaşına kadar 42 bedeni de görürüm

akşamı bir kase arpa şehriye çorbası ile kapatımm :)

Süpersin canım inşallah çok daha güzel sonuçlar alırsın ve daha motive olmuş şekilde devam edersin

İyi geceler kızlar
Çok şükür mutluyum kaçamaksiz geçti bu akşam 17:30 18:00 arasında akşam yemeği yedik evde türlü Bir aydır evde bulgur pilavı yapmıyordum bulgur pilavı yaptım bir buçuk bardaktan Bir kase kendime aldım yoğurt türlü ile yedim

Kızım yedi biraz kalanı eşim yedi çok özlemişim keşke çok yapsaydın dedi onada Bir tabak düştü

Annemlere yürüyerek gittik 20 dk giderken 20dk gelirken toplam 40dk

Kızlar haftaya kardeşimin düğünü için elbise bakmaya gitcez inş bu hafta bı kilo daha verebilirim

Nasıl güzel bir duygü değilmi banucum. .
Tebrik ediyorum seni gönülden. . Darısı 40 bedene inşallah. ..
Ben de lcw den 42 bedene girdim beli biraz sıkıyor normalde kalın belliyim yapı gereği. Ama 4 ve 2 yi yan yana görmek nasıl muhteşem bir duygü. :)

Senin hedefin kaç. ?
Bir de canım ben kaç demişim hedefime 80 diye hatırlıyorum sanki. Revize etmek gerekiyormu.?

Merhaba hanımlar
Bugün diyetisyen günümdü kadın bana yanlışlarını hatalarını not et dedi
2 gün de sebze detoxu verdi ek olarak

Bugün ki yediklerim ise şöyle

Sabah
1 yumurta
30 gr peynir
2 si bir arada kahve

Ara
1 çay bardağı kadar aşure

Öğle
3/4 et sürüm
Ayran

Akşam
Malesef Doğum günü vardı yeğenimin
1 dilime yakın yaş pasta
1/2 kurabiye

Ara
1 salatalık
1 havuç

8 bardak su

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Pazarlar

Bugünde yine erkenden uyandım yalnız dün suyumu biraz eksik içtim birde akşamlık saat 18:30da aylar sonra ilk kez tost yedim benim cins bünye tabi anında onu artıya çevirmiş ama takılmıyorum çünkü çoğunun ödem olduğunu biliyorum
Hiç moral bozmadan kendime şekersiz türk kahvemi yaptım geldim
Biraz sonrada kahvaltımı yaparım önce şu mis gibi kahvemi içeyim de

Gayet güzel menün yalnız çok fazla da kısma canım yemeğinin yanına yoğurt ve salata ekle zaten erken yiyorsun bari hem tok tutsun hemde metabolizma hızlansın
Bence yürüyüşle desteklersen çok daha güzel gidebilir

Süpersin canım afiyet olsun iyi olmuş az yaptığın yoksa belki dayanamayıp biraz daha alayım diyebiliyor insan
Eminim haftaya kadar sıkı tutarsan 1 kg daha gidebilir suyunu bol tut onunda faydası olur

Sorma Yenacığım seneler sonra 44e girmek inanılmaz mutlu etti beni resmen bayramlık almış çocuklar gibiydim hatta eve dönerken araba içinde sevinçten ohh ohhh yandan diye oynayıp durdum
Eşim nasıl gülüyor halime valla hatun sen ufacık şeylere bile mutlu oluyorsun diye ( adam alt tarafı bir pantolon aldım diye seviniyorum sandi ilkten sonra ama 44 beden diyince helal sana valla git gide ufalıyorsun dedi küçük kuzu bile babasından duydu ya dünden beri beni fındık kurdum diye seviyor )
Daha şimdiden bukadar olay yaratıyoruz ailecek hani 40 beden giysem herhalde çıkıp Cami minaresinden mahalleye duyururum

Rabbim inşallah hepimize çoook daha hafif olmayı nasip edecektir...Aminnn

Bu arada senin Yılbaşı hedefini 70 olarak belirlemişiz ama istersen onuda revize edebiliriz
Mezuniyet kilosuna şimdi baktım kız 8r5 yazıyor ya la çoktan mezun oldun yani dermişim hemen bu cuma onu 65 kgya çekelim sonra nasılsa yine karar senin ister dahada aşağı çekersin ister mezun olursun gerçi mezunda olsan bir yere salmayız seni

Akşama kadar gayet güzel aşureyle pastayı aynı gün yemeseydin iyimiş ama her zaman derim olmuşla ölmüşe çare yok bu hafta çok sıkı tutuyorsun ve güzel eksiler görüyorsun birde şu suyunu mutlaka çoğaltman lazım kuzum metabolizman kendine gelsin

Günaydın kızlar dün suyu Yazmamışım su 2,5 litreydi

Ben de 6:30 da kalktim pazar pazar ders calismam lazim cunku
Allahim artik bitse de meslegimi elime alsam bazen hic bitmicekmis gibi geliyo. Tabi elhamdulillah sevdigim bir bolumdeyim dayaniyorum ama bu yastan emekli olasim geldi pil bitti :)

Sanada Günaydın canım
Rabbim zihin açıklığı versin sana ve tüm öğrencilere
Evet zor ve belki ömür boyu devamlı ara ara ders çalışman gereken bir meslek ama emin ol alacağın hayır duaları seni öyle yerlere taşıyacak ki iyiki bu kadar yorulmuşum diyeceksin Buna canı gönülden inanıyorum
İnşallah bende ileri de kızlarımın faydalı birer insan olduğunu görürüm

Büyük inşaat mühendisliğinde şimdilik kararlı ama sistem değiştikçe oda kendine başka seçenekler bakıyor ufaklık bir ara profesör doktor derken şimdi öğretmenine olan hayranlığından öğretmen olacağım diyor gerçi benim büyük karar verdiğinde elinden geleni yapar ancak son çare bir imdat kolu saklar açıkta kalmamak adına ama ufaklık bizim aynı ben hiç canını sıkmaz o olmazsa oda olur o olmazsa oda olur modunda benden kapmış kötü bir şey olduğunda bile önemli değil Anneciğim sağlığımız yerinde ya bunda da vardır bir hayır diyor hatta bazen bir şey kırdığında yada bozduğunda önce yolunu yapıyor hani sen hep dersin ya hiç bir şey sizden değerli değil diye sonrada ne vukuatı varsa patlatıyor Polyanna Junior eşim hemen anası kılıklı der

Bütün dualarımız seninle canım inşallah seni mesleğinden de buradan da fıstık gibi başarılı bir şekilde mezun ettiğimizi de göreceğiz

Kızlar biraz evvel bol roka ve maydanozlu kahvaltımı da yaptım O sibelde görünen 3 kg ödemi cumaya kadar atmak için artık kahvaltılarımda yeşilliği eksik etmeyeceğim
artık akşam tüm günü toptan yazarım

Bu arada bugün kızımın lisedeki en yakın arkadaşının evine davetliyiz Hatun duyduğuma göre sarma sarmış ( artık başka daha neler çıkacak önümüze bilmiyorum ) hatta arkadaşı kızıma inşallah gelip geçerken ben yiyip bitirmem demiş bizimkide valla bana 3 tane bıraksan yeter anam diyetisyene gidiyor hayatta yemez demiş
Hatunla okulda bir kaç kere bir araya gelip sohbet ettik tabiki

Sizce nasıl yapayım Öğle yemeği yemesemde sadece salata ne yaptıysa yesem çok ayıp olurmu hatta midemi bozmuşum demeyi bile düşünüyorum yağlı olan birşeyler varsa yememek için olmadı durumu izah ederim gerçi baştan kızıma demiştim söyle sakın fazla bir şey hazırlamasın diye ama sarmalar sarıldığına göre devamıda var

Herkese günaydın dün o kadar yorgundum ki ara ara girip baktım ama yazamadım sivasa batur için kışlık bir şeyler almaya gitmiştik saat onu geçiyordu geldigimizde sonra alınanları yerleşti falan derken saat baya geç oldu hemen uyudum :) bugün asure yapicam inşallah güzel olur ben de öğle yemeği yerine bir kase yemeyi düşünüyorum geri kalanı da dağıtayim ki bir daha yemeyeyim :) bugün çok isim var temizlik ütü asure ve okul işleri inşallah hepsini yetistiririm hadi herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…