- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
E Ellibirincikisi Canım şimdi dikkatimi çekti cuma bildirim yapmamışsınlistede olmasanda yapman gerekiyor
Hani yarışmaya katılmaktan vazgeçtiğini düşünmüyorum çünkü hafta içi gayet güzel paylaşımların olmuştu
Bu arada devam etmek istersen bana güncel kilonu yazarmısın Yılbaşı hedef listesini güncellemek içinhee vazgeçtim dersende saygı duyarız Ona göre bende düzenlememi yapayım
G gsun canım biliyorum takım listesine şimdilik girmek istemiyorsun ama aynı şey yılbaşı hedef listemiz içinde mi geçerlihani ona göre güncellerken sende bir ara kilonu yazarsan düzeltirim hee onada girmek istemiyorum dersende ona göre listeyi düzelteyim öbür türlü bilgi eksik olunca benim kafama takılıyor bu hatun ne diye gelip kilosunu güncellemedi diye hem bak onun zorunluluğu yok sadece motive amaçlı kendi aramızda yaptığımız bir liste
Birde ikinizde yılbaşı hedefi belirtmemişsiniz dahasadece kilolarınızı yazmışım haftalık
Yilbasi olabilir 66 hedefliyorum yilbasina kadar 69.1 im suan canim
işte kilo vermenin bu kısmı çok güzel vazgeçtiği şeylere değiyor insanınSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sizlerle çok sevindiğim birşeyi paylaşmak istiyorum :) aslında elimde olsa önüme gelene anlatırım okadar sevindirik oldum
Eşim ve çocuklarla öğleden sonra alışverişe gittik bende şu an giydiğim pantalonlar bol geliyor diye kendime en azından 1 tane kot alayım dedimçok fazla almak istemiyorum çünkü sonuçta hala kilo verme sürecindeyim
Ayağımdaki kot 46 beden ama lykralı hatta baştan acaba elastikiyetini mi kaybetti de bana bol geliyor diye düşündüm ama girdiğimiz mağazada ne olursa olsun 44 bedeni deneyeceğim dedim
Biri yine yüksel belli lykralı diğeride düşük belli
Yüksel belli olan tam istediğim gibi çuk oturduonu tabi hemen almaya karar verdim fiyatı da uygun olunca
Düşük belli olanda basen ve bacaklardan çuk oturdu ama göbişten olmadızaten genel olarak düşük bel sevmem ama rengi çok hoşuma gitmişti
44 beden pantalonun içine girebilmiş olmak beni okadar mutlu etti ki anlatamam sizlere
Seneler sonra ilk kez pantolon bakarken bu büyük bir ufağı yokmu diye aradım
Kışlık birde ceket denedim oda 44 bedendi hatta cuk oturdu ama rengini beğenmediğim için almadımeskiden olsa ne reng ne modeline bakmazdım yeterki olsun hesabı Biraz büyük gelen beyaz şişme bir montum var kara kış için ama mevsimlik bir şey almam şart
işte kilo vermenin bu kısmı çok güzel vazgeçtiği şeylere değiyor insanın
akşamı bir kase arpa şehriye çorbası ile kapatımm :)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sizlerle çok sevindiğim birşeyi paylaşmak istiyorum :) aslında elimde olsa önüme gelene anlatırım okadar sevindirik oldum
Eşim ve çocuklarla öğleden sonra alışverişe gittik bende şu an giydiğim pantalonlar bol geliyor diye kendime en azından 1 tane kot alayım dedimçok fazla almak istemiyorum çünkü sonuçta hala kilo verme sürecindeyim
Ayağımdaki kot 46 beden ama lykralı hatta baştan acaba elastikiyetini mi kaybetti de bana bol geliyor diye düşündüm ama girdiğimiz mağazada ne olursa olsun 44 bedeni deneyeceğim dedim
Biri yine yüksel belli lykralı diğeride düşük belli
Yüksel belli olan tam istediğim gibi çuk oturduonu tabi hemen almaya karar verdim fiyatı da uygun olunca
Düşük belli olanda basen ve bacaklardan çuk oturdu ama göbişten olmadızaten genel olarak düşük bel sevmem ama rengi çok hoşuma gitmişti
44 beden pantalonun içine girebilmiş olmak beni okadar mutlu etti ki anlatamam sizlere
Seneler sonra ilk kez pantolon bakarken bu büyük bir ufağı yokmu diye aradım
Kışlık birde ceket denedim oda 44 bedendi hatta cuk oturdu ama rengini beğenmediğim için almadımeskiden olsa ne reng ne modeline bakmazdım yeterki olsun hesabı Biraz büyük gelen beyaz şişme bir montum var kara kış için ama mevsimlik bir şey almam şart
Herkese hayırlı geceler
Kahvaltıdan 2 saat sonra kahvemı içtim
Akşam yemeğim de 1 kase mercimek corbası
Ve bol yeşil salata yedim
12 bardak su içtim
Bundan sonra karar verdim haftada 5 gün günlük 5 km yürüyeceğim daha hızlı gitmesi icin
İyi geceler kızlar
Çok şükür mutluyum kaçamaksiz geçti bu akşam 17:30 18:00 arasında akşam yemeği yedik evde türlü Bir aydır evde bulgur pilavı yapmıyordum bulgur pilavı yaptım bir buçuk bardaktan Bir kase kendime aldım yoğurt türlü ile yedim
Kızım yedi biraz kalanı eşim yedi çok özlemişim keşke çok yapsaydın dedi onada Bir tabak düştü
Annemlere yürüyerek gittik 20 dk giderken 20dk gelirken toplam 40dk
Kızlar haftaya kardeşimin düğünü için elbise bakmaya gitcez inş bu hafta bı kilo daha verebilirim
Nasıl güzel bir duygü değilmi banucum. .
Tebrik ediyorum seni gönülden. . Darısı 40 bedene inşallah. ..
Ben de lcw den 42 bedene girdim beli biraz sıkıyor normalde kalın belliyim yapı gereği. Ama 4 ve 2 yi yan yana görmek nasıl muhteşem bir duygü. :)
Senin hedefin kaç. ?
Bir de canım ben kaç demişim hedefime 80 diye hatırlıyorum sanki. Revize etmek gerekiyormu.?
Merhaba hanımlar
Bugün diyetisyen günümdü kadın bana yanlışlarını hatalarını not et dedi
2 gün de sebze detoxu verdi ek olarak
Bugün ki yediklerim ise şöyle
Sabah
1 yumurta
30 gr peynir
2 si bir arada kahve
Ara
1 çay bardağı kadar aşure
Öğle
3/4 et sürüm
Ayran
Akşam
Malesef Doğum günü vardı yeğenimin
1 dilime yakın yaş pasta
1/2 kurabiye
Ara
1 salatalık
1 havuç
8 bardak su
Günaydın kızlar dün suyu Yazmamışım su 2,5 litreydi
Ben de 6:30 da kalktim pazar pazar ders calismam lazim cunku
Allahim artik bitse de meslegimi elime alsam bazen hic bitmicekmis gibi geliyo. Tabi elhamdulillah sevdigim bir bolumdeyim dayaniyorum ama bu yastan emekli olasim geldi pil bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?