Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım
Ne güzel bu enerjiyle metabolizma da çok daha güzel çalışır Cumaya çok çok güzel eksiler göreceğine eminim

Günaydın
Hayırlı haftalar....

Sanada Günaydın Yenacığım

Bende kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayımı içiyorum minik kuşum erkenden kalktı giyindi hatta saçı bile hazır bekliyor açtı televizyonu biraz çizgi film izliyor haftaiçi normalde tv izlemeye fırsatı bile olmayınca ikidir böyle yapıyor cadı

Kızlar bakın ne buldum
Sabah sabah nerden aklıma geldiyse ilk ne zamam KKya üye olmuşum diye merak ettim daha doğrusu mezuniyet için kaç kilo hedef belirtmiştim diye merak edince resmen yarım saattir ilk mesajımı aradım
Aslında tabiki o zaman göre şu anda çok çok daha azım ama sayfaları geçerken bir ara 92.7 kgya kadar indiğimi gördüm 2 sene öncesi ( bu arada 15 kasım 2013de başlamışım takım yarışına tabi yeri geldi 1 sene bile uzak kalmışım nasıl kopmalar yaşadıysam )
Şimdi aslında kendime kızıyorum yahu şu anki azmimi o zaman göstermiş olsaydım çoktan mezun olmuş olacaktım
Gerçi olmuşla ölmüşe çare yok bunda da vardır bir hayır yoksa hiç birinizi tanıma fırsatım olmazdı belkide

Allahın izniyle 1 sene sonra da bu yazdığım mesajı gösterip yahu iyiki vazgeçmemişim diyeceğime adım gibi eminim istedikten sonra başaramıyacağım şey yok

Inşallah birer ani olarak bir tecrübe olarak kalıcak hayatımızda canım....
Bundan sonra en önemli kısım korumak inş onu da başaracagız. .

Sahi ne zaman üye oldun kk ya .?
Hadirladigim kayinpederin rahatsız dı dimi.?
Ben 9 yıl oldu neredeyse, oğlumu emziriyordum :) kızım 4. Sınıfa gidiyordu hey gidi günler. .
Neredeyse evlenecekler ben hala zayıflama yolundaydım. . Naapalim artık Allah başka keder vermesin. .
Bazen de iyi ki burdayım diyorum çok güzel insanlar tanıdım dost edindim. .

15 kasım 2013de takım yarışmasına katılmışım KP o zaman vefat etmişti bile ( tabi öncesinde 1 seneden fazlada sadece sohbete gelmiştim
Benimde rahat 6 yıl olmuştur
Dediğin gibi bizlere çok büyük tecrübe oldu ve buradan tanıştığım yüz yüze geldiğim hatta gelmesem de her zaman dostluklarına güvenebileceğim bir sürü arkadaşım oldu
Rabbim inşallah ikimizede fıstık gibi olup mezun olmayı da nasip eder ( gerçi sen fıstık kıvamına geldin bile ama olsun peşinden uslu uslu geliyorum )

İyiyim Banu abla dün çorba yediğim için vicdan yaptım akşam yemeği yemedim yoğurt yiyip yattım çok şükür sabah 300 Gr eksimi bile gördüm

Süpersin canım aynen devam her gün 200 gr gitse 1 kg gitmiş olur cumaya kadar

Başlangıç 83.1 şuan 82.2 hedefim 58

Tamamdır canım not aldım bu cuma inşallah çok daha güzel bir rakam görürsün tartıda

Sana kolay gelsin canım bende giriştim eve şimdi ara öğün için mola verdim tabi bir yandan da öğlenlik yemeğimi hazırlıyorum
Allahtan ev fazla dağılmadı da toparlaması kolay oldu Öğlen kızı almaya gidene kadar inşallah süpürge işide aradan çıkarda öğleden sonra biraz da mutfak dolaplarımı ve mutfak fayanslarını silerim ki en azından mutfağın işi biter diğer odalarda pek iş yok bir tek gece koltukları sileceğim gündüz kuzuyu yerlere oturtmayayım

Sağol canım evet zor oluyor çalışan anne olmak ama çok şükür bugünümüze bazen off yoruldum desem de seviyorum hep bir isimin olmasını: ) boş durmak çok sıkıcı

Yürümek çok güzel canım hava da biraz soğuk burda yani sivasta sen nerdesin bilmiyorum ama dikkat et hasta olma

Sendeki bu azim oldukça basaramayacagin hiçbir şey yoktur kaptanım ; )

Yürümek çok güzel canım hava da biraz soğuk burda yani sivasta sen nerdesin bilmiyorum ama dikkat et hasta olma
Ben İstanbuldayım yürüme bandim var yazın yürünmuyor heryeri açamıyorum oğlum 4 yasinda bi anlık olur herşey olur tek yürüdüğüm odayı açınca da esmiyor şimdi kıs geldi sayılır artık tam yürüme bandlik hava

Günaydın canım inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için bu hafta bir sürü okul isim var yaptiklarimi burda paylaşirim foto atarim; )

Sizin e okul işleri çok oluyor dimi.?
Kolay gelsin ...

Merhaba arkadaşlar sonunda gelebildim benim internet bitti bi türlü yeniletemedim eve internet bağlattık sonunda artık internet sıkıntım olmayacak bu arada nasılsınız arkadaşlar neler yaptınız

Hoşgeldin canım.. ev de netin olmasi iyi oluyor. .

Ne iyi olmuş yürüyüş çıkmış aradan..
Yansın yağlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…