Günaydınnn
Herkese günaydın dün o kadar yorgundum ki ara ara girip baktım ama yazamadım sivasa batur için kışlık bir şeyler almaya gitmiştik saat onu geçiyordu geldigimizde sonra alınanları yerleşti falan derken saat baya geç oldu hemen uyudum :) bugün asure yapicam inşallah güzel olur ben de öğle yemeği yerine bir kase yemeyi düşünüyorum geri kalanı da dağıtayim ki bir daha yemeyeyim :) bugün çok isim var temizlik ütü asure ve okul işleri inşallah hepsini yetistiririm hadi herkese kolay gelsin
oynakbasi34 tahmin ettiğim gibi 8 li bişey yazmıştık mezuniyete .
65 olsun evet,bi an nasıl uzak geldi o rakam. :)
Senin neden ödemin fazla bu hafta, suyu falan iyi içiyorsun aslında da havalar soğudu ya onunla da alakali olabilir bünye korumaya alıyordu kendini ...
erciyes111 kolay gelsin Allah kabul etsin canım.
kittenlove kolaylıklar diliyorum Allah zihin açıklığı versin canım...
Zaman öylesine çabuk geçiyor ki bir bakicaksin mezun olmuş ve öğrencilik yıllarını özlemle hatırlayacaksin. .
AnammmmÇok güzel bir haber bu gerçi takımdan emekli oldum diye diye bende emekli memur gibi canlandı üstünede bu haber olunca aman menapoz öncesi tekne kazıntısı geliyor gibi bir ışık belirdi artık neyin kafasını yaşıyorsam bende
Şaka bir yana inan çok sevindim ve Rabbim inşallah mucizeni sağlıklı ve hayırlı olarak kucağına almayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Rabbim yolunu gözleyenlerede tez zamanda mucizelerini göndersin....Aminnnnnnnnnn
Daha gerçi çok erkendir ama ben içimden geleni söyleyeyim :) bence Prensess gelecek ( Kehanetinide şuracığa bırakan abdal Oynakbaşı sessizce ortamı terk ederdemişti dersiniz )
çok güldürdün beni ... Rabbimde seni güldürsün yahu .... artık tekne kazıntısı mı olur , bu daha başlangıç mıbilemedim bende banucum .
Kocamaaaaaaaaaan amin güzel dilek ve dualarınahadi bakalım , 8 yaşında bir paşası olan bir anne , bir prenses için hayır demez herhalde :)
Vaaay ne güzel hareketler olmuş böyle :)
Çok sevindim senin adınaAusencia sağlık sıhhat ve mutlulukla kavuşun inşallah
Bu arada sen yine iyisin benimkilerin arası 10 yaş :)
Çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin, kızını diyim :))
çok güldürdün beni ... Rabbimde seni güldürsün yahu .... artık tekne kazıntısı mı olur , bu daha başlangıç mıbilemedim bende banucum .
Kocamaaaaaaaaaan amin güzel dilek ve dualarınahadi bakalım , 8 yaşında bir paşası olan bir anne , bir prenses için hayır demez herhalde :)
Çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin, kızını diyim :))
iki gündür canım sürekli çikolata çekiyordu hasta oldum bugün en azından bu cumaya şiş olmucam geçen gün şiştim kilo farkı az çıkmıştı .biraz dinlenip takılayım yine derse dönücem :)
İnşAllah yarın daha rahat olur poliklinik de çok yorulmadan eve atsam kendimi spor yapcak halim kalır
Iyi geceler kizlar inanin bir ara uyuklamisim kalktım dusa girdim şimdi yatıyorum yarın yazarim bugünkü menümü de herkese tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?