- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
oynakbasi34 Banu abla ellerine sağlık yaa valla bende öyleyim açma poğaça kurabiye yapsam sayarim annem kızım takılma yettiği yere kadar der
Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin yumurta bı dilim ekmek
Öğlen menemen bi dilim ekmek bir bardak chiali ayran
15:30 şekersiz Türk kahvesi beş fındık biraz kabak çekirdeği
17:00 iki ceviz Bir mor erik
19:00 Kuru fasulye iki kaşık pilav Bir kâse chiali cacık
Ara Bir mor erik
Birazdan yoğurt kürü yiyip uyurum
Spor Bir saat
Günaydın,mutlu perşembeler ..
Kızlar bu arada sizlere bir şey danışmak istiyorum
Sizde de aynı durum oldu mu merak ettim
Ben oldum olası hiç üşümezdim ( bekarken Annem zorla atlet giydirirdi kışın ama ben okula gitmeden onu banyoda çıkarırdım okula gitmeden fenalık geliyor diye)
Evlendikten sonra da asla atlet giymedimyaz kış sadece ayakkabı içine çorap giyerdim hatta ilk seneler eşime bile söylenirdim yahu fenalık gelmiyormu sana bari yazın atlet giyme yada çok soğuklarda içine içlik giyerdi diye söylenirdim ay bana fenalık geliyor şunu nasıl giyiyorsun diye
Hele kiloları da alınca anammm kışın bile evin içinde kısa kollu gezerdim ama kilolar gittiğinden beri ben üşümeye başladım
Şu anda resmen çetik giydim ayağıma ve içime atlethani resmen kıyamet alametleri diyorum
Yağlar eridikçe ben üşüyorum sanki
sizde de öyle bir durum oldu mu yoksa cidden havalar okadar mı soğudu
Merhaba hanımlar menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 ceviz
1 tatlı kaşığı Nutella
Öğle
2 küçük elma
1 mandalina
Akşam
1 bardak ayran
Kıymalı karnabahar 1 tabak
Ara
1 mandalina
2 lt su
Selam arkadaslar bugunki menum
Kahvalti
Cavdar ekmegine beyaz peynirli tost salatalik domates yesilcay
Oglen
Tarhana corbasi 2 adet tavuk incik izgarada
Aksam yogurt corbasi ve karnibahar haslama
Birde tatli krizlerim icin kendime yulafli sekersiz kurabiye yaptim
doga3 abla daha iyi olacaksın sen 7li rakamlarıda göreceksin ne güzel kendin için vücudun için mücadele veriyorsun etrafimdaki bazı insanlar aman bu yaştan sonra kilomu verilir diyen saçma sapan insanlar var
YENA ablacığım seninde inş değerlerin normal çıkar bu arada senin resimleri hala göremiyorum henüz fotoğraf yuklemedi yazıyor
oynakbasi34 Banu abla ellerine sağlık yaa valla bende öyleyim açma poğaça kurabiye yapsam sayarim annem kızım takılma yettiği yere kadar der
Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin yumurta bı dilim ekmek
Öğlen menemen bi dilim ekmek bir bardak chiali ayran
15:30 şekersiz Türk kahvesi beş fındık biraz kabak çekirdeği
17:00 iki ceviz Bir mor erik
19:00 Kuru fasulye iki kaşık pilav Bir kâse chiali cacık
Ara Bir mor erik
Birazdan yoğurt kürü yiyip uyurum
Spor Bir saat
Seninde Günün aydın olsun Yenacığım
Kaldı bir gün bakalım neler göreceğiz neler tartılarda
Gerçi benim tartı bir öyle bir böyle gösteriyor ama genelde hafta içi şaşırtsada cumaya güzel rakamlar görüyorum her defasında
Haftaya da inşallah en geç 8li rakamları görmüş olacağım
Inşallah banucum göreceksin. .
Ve Harikasın masallah. .
Artık şu temizliğim bitse de rahatlasam. Yataktan zor çıkıyorum her yerim tutulmuş ..
Yarın da halılarım gelecek mis gibi...
Benimde de d vitaminim çok düşük takviye alıyorum ama daha 20 gün falan oldu ilk ne zaman kontrol ettireyim ise yarayıp yaramadığını öğrenmek için çünkü Dr al 6 ay kullan dedi sadeceBenim doktorun asistanı mesaj attı salı günü 6.ay kontrolüm var. pek heyecanlandim bakalım kan değerlerim nasıl çıkıcak ..
3. Ay kontrolün de d vitamini ve B12 çok düşüktu takviyeler umarım ise yaramıştır. .
Doğum günün kutlu olsun o zaman nice nice güzel yılların yaşların olsun ve zayıf sağlıklı fit bir beden :)Gunaydiiinnn
Bugün benim doğum günüm 30 luk oldum
Hadi inş yeni yaşımda yeni kiloma kavuşurum 20 yaşıma girdiğim de de böyle diyet yapmıştım 70 den 51 kiloya düşüp evlenmiştim 3 ayda sağlıklı beslenerek spor yaparak erimistim valla ama şimdi yaş tiroid engelliyor neyse acelem yok 31 e kadar 12 ay var onumde
Birazdan kahvaltı yapicam kahvaltıdan önce 1 bardak kaynamış suya 1 ceviz kabugu 1 kabuk tarçın atıyorum iliyinca taze zencefilli balla karıştırıp içiyorum bütün gün iştahımı kapatıyor tavsiye ederim benim gibi istahlilara
Doğum günün kutlu olsun nice yıllaraGunaydiiinnn
Hadi inş yeni yaşımda yeni kiloma kavuşurum 20 yaşıma girdiğim de de böyle diyet yapmıştım 70 den 51 kiloya düşüp evlenmiştim 3 ayda sağlıklı beslenerek spor yaparak erimistim valla ama şimdi yaş tiroid engelliyor neyse acelem yok 31 e kadar 12 ay var onumde
Birazdan kahvaltı yapicam kahvaltıdan önce 1 bardak kaynamış suya 1 ceviz kabugu 1 kabuk tarçın atıyorum iliyinca taze zencefilli balla karıştırıp içiyorum bütün gün iştahımı kapatıyor tavsiye ederim benim gibi istahlilara
Geçmiş olsun canım zencefilli limonlu bi çay içsen iyi gelirHerkese günaydın arkadaşlar bugun hasta oldum hem moralim düşük hem motivasyonum çok depresifim bugün
tesekkürler eve gidince içerim artık çalışıyorum şuanda bulamam heraldeGeçmiş olsun canım zencefilli limonlu bi çay içsen iyi gelir
Nice mutlu sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsunGunaydiiinnn
Geçmiş olsun canım bende bazen motivasyonum düşüyor kaçamak yaptığımda tartıda artı gördüğümdeHerkese günaydın arkadaşlar bugun hasta oldum hem moralim düşük hem motivasyonum çok depresifim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?