- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Ben de aynı pes edesim geldiğinde diyorum olmaz öyle takımda devam etmek lazım öyle olunca düşe kalkada olsa hedefe varıyo insanBirinci besinci olmaktan ziyade burdaki muhabbet ve birbirimize destek olmak cok guzel bazen Ben kilo veremicem galiba pes ediyorum diyorum sonra buraya karsi hesap vermem gerekiyor diye dusunup vazgeciyorum iki aydir iki bucuk kilo verebilmisim ama olsun en azindan bu konudaki azmim devam ediyor sayenizde iyi ki burayi kesfetmisim iyi ki 8.takima gelmisim ve iyi ki tanimisim sizleri
Yarım çay bardağı kabak çekirdeğine 500 kalo dedi emin olamadım ama ortalama böyle bir kalori almışım
Aynen çok faydalı hele demir içeriği bakımından ciğerden hemen sonra geliyoÇok faydalıymış kabak çekirdeği..Bana özellikle haftada bir kaç kez yarım avuç kabak çekirdeği tüketmemi söyledi doktorum..
Bence o kadar değildir 500 kcal çok fazla..
Ben de dün ağda işine giriştimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte hepiniz kesin uyuyorsunuz ama yinede bir bakayım dedim
Dün Diyetisyenden sonra eve gelince biraz dinleneyim yok ağda yapayım derken akşamı yaptımsonrada küçük kuzum biraz halsizim diyince onunla ilgilendim maalesef aklımıza gelen başımıza geldi kuşum gece ateşlendi
Biraz önce artık istifrağ edince biraz rahatladı tabi bizde uyku diye bir şey kalmayınca kendime şekersiz Türk kahvemi yaptım bari biraz kendime geleyim diye
Bugün öğlende de eşimin Amca torununun bebek mevlüdü vargitmesem olmuyor ama kuzu böyleyken nasıl olacak bilemiyorum Daha geçenlerde Yengesiyle büyük gelini yüzünden uzun uzun konuşmuştum şimdi küçük gelinin mevlüdüne gitmesem o konuşmadan sonra tavır yaptı olur o yüzden 1 saatte olsa mecbur uğramam lazım
Artık küçük kuzumun durumuna göre karar veririmiyi olsun da gerisi önemli değil
Ben de dün ağda işine giriştim
Geçmiş olsun bu aylar çocuklar için salgın ayları sırayla hasta olup geliyolar mühim bişey olmasın da diğerlerinin tedavisi var çok şükür :)
Sabah tartıldım geçen haftaki kiloma göre eksiydim aslında niyeyse hep cuma günleri şii oluyorum tartı günü diye mi anlamadım :)
Anammm listeye baktım da şimdi öğlenlik çorba yada tavuk sote yazıyormuşneyse bugün de böyle olsun sonuçta yiyeceğim şeyde sağlıklı sıkıntı olmaz nasılsa
Mm çok severim karnabahar . Benim de var dolapta yemeğini yapıcam haftaiçi. .
Kız Banu Mevlid e gidecen ya sarımsaklı yeme.
Boşverrrrrrrrr bayılsınlarşaka bir yana da zaten dişlerimi fırçalayacağım birde gitmeden naneli sakızımda hazırda bekliyor çantamda
Menüde ne var bilmiyorum ama ne çıkarsa çıksın zaten yemeyeceğim için sıkıntı yok
Baştan demiştim ben zaten günde kimsenin evinde yemek yemeyeceğim evde yiyip geleceğim ancak ara öğünümü yaparım diye
O ay takvimi olayını ben de biliyorum bi ara cikt bakımı yaparken falan da takip ediyordum bir bakıyım sitesi vardı onun bulunca yazayım buraya da :)fazla kaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?