- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
İnş Banu abla bu hafta bende çörek otunu deniycem sporla gidiyor valla kilolar bide boğazı tutunca. :))Canım harikasınbak haftaya da aynı şekilde bir eksi bekliyorum senden listeye dahil oluyorsun ona göre
Sıkma canını eminim haftaya daha güzel gidecektir
Harikasın canımbundan sonra da hep her hafta eksiler göreceğine eminim ha gayret 6lara az kaldı
Canım hiç moralini bozma eminim haftaya çok güzel bir eksi göreceksinregln yakınsa normaldir zaten
banummmSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsinhayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn
Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolümSabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım
Hemen aklımdayken bildirimimi de yazayım sonrada listemizi buraya alıp düzenlerim
Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 1,10 %
Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım
Çok geçmiş olsun canımUmarım ikinizde çabucak toparlanırsınız Bol ıhlamur ve limonlu su için
Şükür iyileşmiş Oğlungerisi önemli değil artı olabilirim diyorsun ama belli de olmaz bakarsın sabit çıkarsın yada az da olsa eksi
Ya o suya ve spora rağmen kabızlık bazen bende de oluyor sanırım vücut kendini bir nevi korumaya alıyoryada farkında olmadan yediğimiz birşeyler sebep oluyor ( yağıda tamamen kesmemek lazım ben şahsen salatalarıma da olsa mutlaka az da olsa yağ gezdiriyorum iyice kuru kuru yememek için )
Açlık otunun içimi nasıl canım birde çok ishal yapıyormu ?
Zayıflarken kullananlar var ama açıkçası ben hiç denemedim
Bu hafta birinci oluruz diye umut ediyordum ama ...neyse bi bekleyelim bakalim...
Bende 80 ler den kurtulamıyorum tam 79 u görürüm dedim 81 çıktım inş haftaya adet falan bitmis olaçak üzerimdeki siskinligi atınca 79 u gorurumMerhabalar kilo verenleri tebrik ederimben sabitim sporu artırdım ama su içemiyorum vs vs işte kurtulamıyorum şu 9 lardan pes etmek yok 100 gram 100 gramda olsa bitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?