- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Günaydııın]Günaydın
Mutlu haftasonları
Geçmiş olsun..Günaydın herkese dün hastaligimdan dolayi elim kolum kalkmadi ne bulduysam onu yedim o yuzden bir menü yazmadim ama bugun az kolariyle dengeleyecegim insallahh. Bu hastalikta hala gecmedi tam grip mevsimi aman dikkat edin arkadaslar.
Cumaya kadar listen bu mu canımBu haftaki diyetisyen listem;
Sabah uyanınca ; bol su
Kahvaltı;
1 dilim tuzsuz etimek
2 dilim yarım yağlı beyaz peynir
Bol yeşillik
Sınırsız domates ve salatalık
1 fincan bitkisel çay
ara;
1 fincan yeşil çay
1 adet hurma
Öğlen;
Bol salata
4 yk kadar sebze yemeği
1 kase yoğurt ( içine 1 tatlı kaşığı kadar çörek otu )
ara;
1 şekersiz Türk kahvesi
ara;
2 kaşık kadar yoğurt yada 1 bardak ayran
1 tatlı kaşığı kadar çörekotuyla
Akşam;
2 kepçe çorba yada 4 yk kadar etli sebze yemeği yada 200 gr kadar ızgara balık ( buğlamada olur ve haftada 2 gün en fazla )
Bol salata
Balık olmadığı zamanlarda 1 kase yoğurt
ara;
2 dilim ananas + 1 fincan sıcak su
Cumaya kadar listen bu mu canım
Evet buldum canım..Geçmiş yazdıklarıma bak diyecektim bulmuşsun ben görene kadar
O geçen haftanın listesiydidur bu haftanınkini de yazayım
Cok Geçmiş olsun canım biz de geceleri oksuruk nobetinden uyuyamiyoruzSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bu saatte hepiniz kesin uyuyorsunuz ama yinede bir bakayım dedim
Dün Diyetisyenden sonra eve gelince biraz dinleneyim yok ağda yapayım derken akşamı yaptımsonrada küçük kuzum biraz halsizim diyince onunla ilgilendim maalesef aklımıza gelen başımıza geldi kuşum gece ateşlendi
Biraz önce artık istifrağ edince biraz rahatladı tabi bizde uyku diye bir şey kalmayınca kendime şekersiz Türk kahvemi yaptım bari biraz kendime geleyim diye
Bugün öğlende de eşimin Amca torununun bebek mevlüdü vargitmesem olmuyor ama kuzu böyleyken nasıl olacak bilemiyorum Daha geçenlerde Yengesiyle büyük gelini yüzünden uzun uzun konuşmuştum şimdi küçük gelinin mevlüdüne gitmesem o konuşmadan sonra tavır yaptı olur o yüzden 1 saatte olsa mecbur uğramam lazım
Artık küçük kuzumun durumuna göre karar veririmiyi olsun da gerisi önemli değil
kbb ye götürdünüz mü geniz akıntısı olabilirCok Geçmiş olsun canım biz de geceleri oksuruk nobetinden uyuyamiyoruz
İyi geceler kızlar
@oynakbasi34 Banu abla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Banu abla bugün de yazamadım buraya yarında yoğunuz düğünümüz yaklaştı yarın gelinimizin çeyizi geliyor ancak pazartesi sabah yazarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?