Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın herkese dün hastaligimdan dolayi elim kolum kalkmadi ne bulduysam onu yedim o yuzden bir menü yazmadim ama bugun az kolariyle dengeleyecegim insallahh. Bu hastalikta hala gecmedi tam grip mevsimi aman dikkat edin arkadaslar.

Cumaya kadar listen bu mu canım

Uyanınca; Bol bol su
( ben şekersiz Türk kahvesi de içiyorum )

Kahvaltı; ( 09:00da en geç dedi ama ben genelde 07:30da yapıyorum )
2 kaşık lor
bol maydanozla karıştırıp 1 er çay kaşığı kırmızı biber ve çörek otuyla karıştırıyorum bu hafta ( özellikle belirtti )
domates, salatalık sınırsız zaten
4 - 5 dal da roka yiyorum her sabah
1 fincan yeşil çay

ara; ( 10 gibi yapıyorum en geç )
1 bardak ayran
1 YK chia eklenecek

Öğlen; ( 13:00de en geç )
2 kepçe çorba yada 4 yk kadar tavuk sote
Bol salata

ara; 15:00de
1 fincan şekersiz TÜrk kahvesi

ara 17:00de
2 kaşık yoğurt yada 1 meyveli activya ( incirli hariç tabiki )

akşam 18:30da en geç yiyorum
haftanın 1 günü 300 gr kadar balık ızgara
haftanın 1 günü 1 ufak tavuk budu
haftanın 4 günü de bakliyat
Tabi yanında bol salata

son ara 21:00de en geç
2 dilim Ananas + 1 çay kaşığı kadar tarçın
1 fincan sıcak su

Gün içinde 3 litre suyun altında düşmüyoruz
4 x 45 yürüyüş dedi ama ben haftanın 2 günü fitnesse gidiyorum diğer günlerde hafif yürüyorum

bugün çok güzel geçiyordu ki akşam kaçamak yaptım neyse ki kalori olarak aşmadım ama spor yapmadan da içim rahat etmiyor böyle olunca

Cok Geçmiş olsun canım biz de geceleri oksuruk nobetinden uyuyamiyoruz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Bugün öğlen büyük kıza ufaklığı emanet edip şu meşhur Mevlüde gittim ama aklım tabi evde kaldı
Bana kalsa gitmezdim de daha evvel biraz tatsızlık olmuştu şimdi gitmeseydim bak inadına gelmedi olurdu gerçi umurum olmazdı da hadi yine tatsızlık olmasın dedim
Saat 16:00da Mevlüt bitmişti ki kızım aradı kardeşinin ateşi yükseldi diye Hemen eşimle birlikte hastaneye götürdük ve acilde aslında önümüzde 57 kişi varken kızın ateşi 39u gösterince sağ olsunlar hemen muayene önceliği tanıdılar

Kuzumun göğüs filmi çekildi şükür temiz çıktı göğsünde bir şey yokmuş
İdrar tahlilinde de sadece bir değer biraz düşük çıktı
Açıkçası öyle ayrıntılı izah etmedi doktor şu var bu var diye sadece yazdığım ilaçları düzenli kullanın dedi yoğunluk olunca
Neyse nöbetçi eczaneden ilaçlarını da alıp saat 20:00 gibi ancak eve gelebildik

Şu anda uyudu da ben biraz dinlenmeye fırsat bulabildim
Beslenme biraz tuhaf oldu hastaneye gidince ama yapacak bir şey yoktu o an liste haricinde oldu ( 1 paket çubuk kraker yedim tabi kesmedi 1 saat sonrada 1 kase mercimek çorbası ve 1 adet karışık tost yedim eve gelincede tabi akşam yemeği yemedim onun yerine 1 adet activya yiyeyim dedim şimdide şekersiz bir kahve ve bol suyla dengelemeye çalışıyorum )

Artık yarın evde olacağıma göre çok daha dikkatli devam ederim ki bana ilk günden artı olarak dönmesin hafta

Selam arkadaşlar bugunki menum
Sabah
Yulaf lapasi
Ogle
Kasarli salata ve chiali yogurt
Ara
4 5 burcak biskuvit 1 avuc ay çekirdek
Aksam
Haslanmis baharatli tavuk gogsu
Ara 1 mandilana
Simdide 2 hurmayla şekersiz turk kahvesi ictim

İyi geceler kızlar
@oynakbasi34 Banu abla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Banu abla bugün de yazamadım buraya yarında yoğunuz düğünümüz yaklaştı yarın gelinimizin çeyizi geliyor ancak pazartesi sabah yazarım artık

Çok sağ olasın canım yine ara ara ateşi yükseliyor kuzumun kafasını kaldıramıyor artık uyuyor paso
Aminnn inşallah çabucak iyileşir

Sıkıntı yok canım sen keyfine bak nasılsa pazartesiden itibaren yine düğüne kadar yine bizimlesin cuma bildirimi unutma bana yeter ilk etapta

Kızlar kafayı yiyeceğim
Eşimin bu gece 23:00de emarı çekilecekti tabi ufaklığı bırakamadığım için büyük kızıma sen git babanla dedim
Bu saat oldu hala gelmediler üstelik eşimin cebide kapalı
Büyük kızı arıyorum oda cevap vermiyor
Ya yine sessizde yada evde bıraktı sessizdeyken deli olacağım meraktan öldürecekler beni

Kuzuda ara ara yine ateşleniyor bir yandan da ona üzülüyorum
Şuraya bile sırf kafam dağılsın diye arada bakıp yazıyorum

Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar

Şükür dün gece ben son mesajı attıktan yarım saat sonra geldiler baba kız ve temiz bir fırça attım
Eşimin şarjı bitmiş hadi ona bir şey demiyorum ama büyük eşşek telefonu varken yanında taşımıyor
Neyse sonuç çarşamba çıkacakmış ama bu çarşamba mı haftaya mı anlamamışlar arayıp sorarım artık bugün

Kuzum şimdilik iyi gece en azından ikimizde uyuyabildik ara ara yükseliyor hala takipteyim
Bugün bol suyla beslenmeme harfiyen uyarak devam edeceğim inşallah sapıtırsam bir kaç gün toparlanamam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…