Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim kolay gelsin size.. Allah mesut etsin bir ömür boyu mutlu olsunlar. ..

Geçmiş olsun canım. . Sebep neymiş ateşi neden yükseliyormus. .
Ateş çok etkiliyor çocukları hemen süzülüyor kuzular.
Eşinin sonucu da iyi çıkar inşallah. ..

musmutlu pazarlar
banum hayatından action hiç eksik olmuyor canım ya,Allah sana güç sabır versin
eşine ve kuzuna da çok çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar çeyiz geldi biraz yardım ettim ama çok yoruldum

Annemlere yakın evleri 10dk var aralarında anneme geçtim orada yemeğe yardım et servis
Çay ikramliklar çıkan bulaşığı makineye diz kalanı elimde yikadim

Bir saat önce gitti kız tarafından gelenler onlar gidince ben kalktım yarım saat önce eve geldim
Yemek yiyiyemedim sadece bir bardak kola içtim çok üzgünüm

Ama yakmisimdir eminim biraz önce beş sarma yoğurt dört mercimek köftesi yedim
Daha bişey yemem yersem yoğurt veya meyve

YENA abla tşk ederim amin

oynakbasi34 Banu abla dunle bugün için dedim giremem diye düğünümüz 11kasimda
Kizcen daha iyidir inşallah

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün bütün gün kuzuyla uğraşmaktan fırsat bulamadım bakmaya
Kuşumun ateşi çok şükür gündüz çok fazla yükselmedi, halsizliği de yok ama akşam üzere öksürmeye de başladı Onun genelde alerjik olduğu için daha doğrusu ne zaman ağır üşütse balgam sökmekte zorlandığı için hava makinesine bağlamak zorunda kalıyoruz
Gündüz Annemler kuzuyu dolaşmaya gelince hadi birlikte akşam yemeğimizi de yiyelim dedik zorlada olsa kaldılar ısrarlar karşısında
Biraz evvelde hava makinesine bağladım kuzuyu biraz rahatlasın diye baya işe yaradı anında balgamı sökmeye başladı
Şu anda çok daha rahat ama kova dibinde oturuyor mecbur balgam sökülüyor diye

İnşallah bir iki güne birşeyi kalmaz tabi okulda bir kaç gün hayal olacak hatuna
Allahtan halsizliği yok ama zorla da olsa yemek yedirdim biraz ki ilaçlarını içebilsin diye

Valla doktorun başı çok kalabalık olunca fırsat bulupda soramadım açıkçası ama baya fena üşütmüş zaten salgın da varmış çocuk kaynıyordu acilde
Eşimin sonucu da sanırım Çarşamba çıkacak bakalım doktor ne diyecek görünce sonucu

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Berbat bir haftasonu oldu bu hafta benim için Kuzum hala iyileşmedi hatta gece bir ara ateşi 39.3e kadar çıktı soğuk kompres yaparken kuşum ne ağladı ne ağladı
Allahtan sonra şu ana kadar bir daha ateşi okadar yükselmedi ama ilaçlar beş para etmiyor sanki
Çıldırmak üzereyim Ne uyku düzeni kaldı ne beslenme
Saçma sapan bir şekilde iki gündür ama bugün itibaren kesinlikle çok sıkı tutmam lazım yoksa yine 9ları göreceğim
Cumaya kadar düzenli olarak listeme uymam ve suyumu da bol içmem lazım ki kilo almamış olmak için Gerçi hiç bir şey kuzumdan önemli değil ama okadar emek veriyorum

Şu anda uyuyor ama tabi ben 10 dakika arayla ateşini ölçtüğüm için yine karga kahvaltısını etmeden kalktım
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah....Aminnnn

Oy kuzum geçmiş olsun ilaç 2 gün sonra falan etkisini gösteriyor bu gün daha iyi olur inşallah

merhaba doga3 arkadasım beni bu takıma cagırdıgın icin tesekkür ederim
Hoş geldin canım kendini tanıtırmısın bize ben taze emekli üç çocuk annesiyim sağlıklı kilolara beraber ineriz inşallah 109 u gördüm en yüksek şu an 95-96 civarıyım bu 15 e yakın verdiğim kilolar bile beni rahatlattı mide yanmalarım bitti kalbimin üstüne yatamıyordum sıkışır nefes alamazdım kurtuldum bundanda nefes nefese kalırdım 3 kat çıksam şimdi rahatım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…