İyi geceler kızlar
@oynakbasi34 Banu abla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Banu abla bugün de yazamadım buraya yarında yoğunuz düğünümüz yaklaştı yarın gelinimizin çeyizi geliyor ancak pazartesi sabah yazarım artık
Kızlar kafayı yiyeceğim
Eşimin bu gece 23:00de emarı çekilecekti tabi ufaklığı bırakamadığım için büyük kızıma sen git babanla dedim
Bu saat oldu hala gelmediler üstelik eşimin cebide kapalı
Büyük kızı arıyorum oda cevap vermiyor
Ya yine sessizde yada evde bıraktı sessizdeykendeli olacağım meraktan öldürecekler beni
Kuzuda ara ara yine ateşleniyor bir yandan da ona üzülüyorum
Şuraya bile sırf kafam dağılsın diye arada bakıp yazıyorum
banum hayatından action hiç eksik olmuyor canım ya,Allah sana güç sabır versinSelamın Aleyküm Kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar
Şükür dün gece ben son mesajı attıktan yarım saat sonra geldiler baba kız ve temiz bir fırça attım
Eşimin şarjı bitmiş hadi ona bir şey demiyorum ama büyük eşşek telefonu varken yanında taşımıyor
Neyse sonuç çarşamba çıkacakmış ama bu çarşamba mı haftaya mı anlamamışlararayıp sorarım artık bugün
Kuzum şimdilik iyi gece en azından ikimizde uyuyabildikara ara yükseliyor hala takipteyim
Bugün bol suyla beslenmeme harfiyen uyarak devam edeceğim inşallahsapıtırsam bir kaç gün toparlanamam yoksa
Canim kolay gelsin size.. Allah mesut etsin bir ömür boyu mutlu olsunlar. ..
Geçmiş olsun canım. . Sebep neymiş ateşi neden yükseliyormus. .
Ateş çok etkiliyor çocukları hemen süzülüyor kuzular.
Eşinin sonucu da iyi çıkar inşallah. ..
Oy kuzum geçmiş olsun ilaç 2 gün sonra falan etkisini gösteriyor bu gün daha iyi olur inşallahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Berbat bir haftasonu oldu bu hafta benim içinKuzum hala iyileşmedi hatta gece bir ara ateşi 39.3e kadar çıktı soğuk kompres yaparken kuşum ne ağladı ne ağladı
Allahtan sonra şu ana kadar bir daha ateşi okadar yükselmedi ama ilaçlar beş para etmiyor sanki
Çıldırmak üzereyimNe uyku düzeni kaldı ne beslenme
Saçma sapan bir şekilde iki gündür ama bugün itibaren kesinlikle çok sıkı tutmam lazım yoksa yine 9ları göreceğim
Cumaya kadar düzenli olarak listeme uymam ve suyumu da bol içmem lazım ki kilo almamış olmak içinGerçi hiç bir şey kuzumdan önemli değil ama okadar emek veriyorum
Şu anda uyuyor ama tabi ben 10 dakika arayla ateşini ölçtüğüm için yine karga kahvaltısını etmeden kalktım
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah....Aminnnn
Oy kuzum geçmiş olsun ilaç 2 gün sonra falan etkisini gösteriyor bu gün daha iyi olur inşallah
Hoş geldin canım kendini tanıtırmısın bize ben taze emekli üç çocuk annesiyim sağlıklı kilolara beraber ineriz inşallah 109 u gördüm en yüksek şu an 95-96 civarıyım bu 15 e yakın verdiğim kilolar bile beni rahatlattı mide yanmalarım bitti kalbimin üstüne yatamıyordum sıkışır nefes alamazdım kurtuldum bundanda nefes nefese kalırdım 3 kat çıksam şimdi rahatım çok şükürmerhaba doga3 arkadasım beni bu takıma cagırdıgın icin tesekkür ederim
Hoşgeldin canımmerhaba doga3 arkadasım beni bu takıma cagırdıgın icin tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?