- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
merhaba doga3 arkadasım beni bu takıma cagırdıgın icin tesekkür ederim
merhaba doga3 arkadasım beni bu takıma cagırdıgın icin tesekkür ederim
oynakbasi34 Banu abla en kiziminda içtiği ilaçlar fayda etmiyordu boğaz enfeksiyonu gecirdiginde serum takılmıştı ateşi dusmeyince ondan sonra ateşi düştü
Çok zor anlıyorum seni inş bugün daha iyi olur
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Berbat bir haftasonu oldu bu hafta benim içinKuzum hala iyileşmedi hatta gece bir ara ateşi 39.3e kadar çıktı soğuk kompres yaparken kuşum ne ağladı ne ağladı
Allahtan sonra şu ana kadar bir daha ateşi okadar yükselmedi ama ilaçlar beş para etmiyor sanki
Çıldırmak üzereyimNe uyku düzeni kaldı ne beslenme
Saçma sapan bir şekilde iki gündür ama bugün itibaren kesinlikle çok sıkı tutmam lazım yoksa yine 9ları göreceğim
Cumaya kadar düzenli olarak listeme uymam ve suyumu da bol içmem lazım ki kilo almamış olmak içinGerçi hiç bir şey kuzumdan önemli değil ama okadar emek veriyorum
Şu anda uyuyor ama tabi ben 10 dakika arayla ateşini ölçtüğüm için yine karga kahvaltısını etmeden kalktım
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah....Aminnnn[/QUOTE
Amin Banu abla çok geçmiş olsun bu hastalık biyakaladımı bırakmıyor kolay kolay Rabbim acil şifa versin inşallah. Aman sende dikkat et kendine güçsüz düşüp hastalanma :/
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz kendinizi kilo alma verme sürecinizi anlatarak başlayın :)
oynakbasi34 kaptanım tedavinin başındasınız daha iyileşicek inşallah ateşi çok yükselmedikçe korkma bir de bol bol sıvı tükettir bak o önemli serum da o işi görüyor zaten
merhabalar, ben 22 yasında üniversite ögrencisiyim kendimi bildim bileli yani 12-13 yaslarımdan beri kiloluyum ve bu durumdan hep kactım cokta kilolu degilim veririm nolacak vs dedim ve diyetlere pzartesi basladım salı bitirdim bir türlü istikrar saglayamadım ama artık bir seyler dank etmeye basladı artık kendimi aynada görmek istemiyorum giydiklerim yakısmıyor sinir oluyorum suanki kilom 118 boyum 1.73 baya bir kiloluyum
internette arastırma yaparken bu siteye rastladım ve destek takımlarını gördüm ben de o takımlardan birine dahil olmak istiyorumsuan ki hedefim hırslı bir sekilde 1 ayda -10 kg vermek Allahın izniyle basarabilirim :)
ve sizin takıma girmekten cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?