Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba doga3 arkadasım beni bu takıma cagırdıgın icin tesekkür ederim

Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Benim rekorum 124.5 kg du Senelerce al verler yaşadım ve sonunda 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım şükür cuma günü 89.5i gördüm gerçi 2 gündür kuzum hastanalanınca beslenme diye bir şey kalmadı ama bugün itibaren yine sıkı bir şekilde listeme sadık kalarak devam edeceğim
İnşallah sende kalıcı olursun da birlikte hedefimize ulaşırız

Daha evvel cuma yarışmasına katıldın mı ( başka niklede olsa )
Birde bana güncel kilonla hedefini yazarmısın not edeyim
Kısaca kuralları da yazayım ;

Günlük 5 mesaj bekliyoruz herkesten ( menü yazma zorunluluğu yok ama yazarsak en azından birbirimizi bir hata fark edince uyarma şansımız oluyor )
Her cuma kilo bildirime günümüz Yeni üyelerimiz kural gereği 3.cü cuma bildiriminde ancak listeye dahil olabiliyorlar ( o kuralı maalesef ben esnetemiyorum deneme süresi gibi bir şey oluyor )

Bakalım şu anda düşmüş gibi ama tekrar yükselirse artık serumdan başka çare kalmayacak sanırım Bana kalsa dün gece tekrar götürürdüm ama eşim daha ilaçlar ancak fayda eder diye soğuk kompresle ateşini düşürelim diye tutturdu sonuçta 1 gece önce acile gitmiştik

Hayirli günler arkadaşlar....
Banucum kizina gecmiş olsun...insallah yarin biraz daha iyi olur ..

Bende haftasonu dikkat edemedim...ben ayriyetten aktardan bir bitki karişimi toz almiştim iştah kapatmasi icin..kac haftadir onu uyguluyordum .. ev yoğurduyla beraber kariştirip yiyordum sabah akşam.bikac gündür biraktim yine iştahim acildi sanki.. yoksa piskolojikmi bilemedim

Sabah 1,5 saat yürüdüm öğlen kahvaltı türü yedim damla çikolatalı ve elmalı, cevizli,tarçınlı kek yaptım pişiyor şimdi diğer başka mamalarla birleşip oğlana göndericem akşamda dolma hazırlıycam zyağlı yarın pişiririm onuda normalde dolma sevmez nasıl özlediyse gönder onuda gönder bunuda gönder deyip duruyor

merhabalar, ben 22 yasında üniversite ögrencisiyim kendimi bildim bileli yani 12-13 yaslarımdan beri kiloluyum ve bu durumdan hep kactım cokta kilolu degilim veririm nolacak vs dedim ve diyetlere pzartesi basladım salı bitirdim bir türlü istikrar saglayamadım ama artık bir seyler dank etmeye basladı artık kendimi aynada görmek istemiyorum giydiklerim yakısmıyor sinir oluyorum suanki kilom 118 boyum 1.73 baya bir kiloluyum
internette arastırma yaparken bu siteye rastladım ve destek takımlarını gördüm ben de o takımlardan birine dahil olmak istiyorum suan ki hedefim hırslı bir sekilde 1 ayda -10 kg vermek Allahın izniyle basarabilirim :)
ve sizin takıma girmekten cok mutluyum

İnşallah canım gerçi inan suyu da zoraki içiyor midem almıyor diye
Biraz evvel yine ölçtüm 38.8di yine ılık kompres yaptım bir 10 - 15 dakika sonra tekrar ölçeceğim
Büyük kızında dişçi randevusu vardı onu götürecektim ama kız bu halde çıkamaz büyükte tek gitmem diyince en sonunda Annemi arayı ona dedim ne olur sen arkadaş ol ona diye
Sağ olsun tamam canım ne demek hemen hazırlanıyorum dedi
İnan artık kafam oldu bir milyon deli gbi uykum var ama yok tam uyuyayım diyorum kuzu bende üzerine yatayım diyor sonra da bakıyorum yanıyor
şimdilik uyuyor da bir nefes alabiliyorum arada

merhabalar, ben 22 yasında üniversite ögrencisiyim kendimi bildim bileli yani 12-13 yaslarımdan beri kiloluyum ve bu durumdan hep kactım cokta kilolu degilim veririm nolacak vs dedim ve diyetlere pzartesi basladım salı bitirdim bir türlü istikrar saglayamadım ama artık bir seyler dank etmeye basladı artık kendimi aynada görmek istemiyorum giydiklerim yakısmıyor sinir oluyorum suanki kilom 118 boyum 1.73 baya bir kiloluyum
internette arastırma yaparken bu siteye rastladım ve destek takımlarını gördüm ben de o takımlardan birine dahil olmak istiyorum suan ki hedefim hırslı bir sekilde 1 ayda -10 kg vermek Allahın izniyle basarabilirim :)
ve sizin takıma girmekten cok mutluyum
serenalar hosbuldum

Canım daha çok gençsin ve metabolizman bir çoğumuza göre çok daha güzel çalışıyordur maşallah boyunda olduğu için hedefine ulaştığında manken gibi görünürsün
Bu arada evet herkes çok çabuk kilo vermek istiyor ama biraz gerçekçi rakamlar kendine hedef olarak belirle bak aslında çok güzel zamanda başladın diyete yaza kadar müthiş bir fark yaratabilirsin bak bende tam 6 ay evvel 118 kg ile diyetisyene başladım ve geçen cuma 89.5i gördüm ( gerçi 3 gündür maşallah kızımın hastalığından bende sapıttım suyumu bile içemiyorum doğru düzgün inşallah kilo almam )
Üstelik ilk 4 ay inan sadece normal arada bir yürüdüm öyle özel yürüyüşe bile çıkmadım şimdi daha 1 ay oldu haftada 2 fitnesse başlayalı
Sende emin ol yaza kadar benden çok daha fazlasını bile verebilirsin yeterki sadece inan ve bismillah diyip başla

güzel sözlerin ve tavsiyelerin icin tesekkür ederim oynakbasi34
ben de pek spor yapmam aslında ama artık yapmaya baslayacagım hatta bugün basladım 50 mekik cektim ve kollarımı calıstırdım simdi de 2 km yürüyecegim
ben de insallah 118 den 89 u görürüm suanki tek hedefim 3 haneliden 2 haneliye inmek Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
oynakbasi34 Allah kızına sifa versin ablacım gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…