- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
güzel sözlerin ve tavsiyelerin icin tesekkür ederim oynakbasi34
ben de pek spor yapmam aslında ama artık yapmaya baslayacagım hatta bugün basladım 50 mekik cektim ve kollarımı calıstırdım simdi de 2 km yürüyecegim
ben de insallah 118 den 89 u görürüm suanki tek hedefim 3 haneliden 2 haneliye inmek Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
oynakbasi34 Allah kızına sifa versin ablacım gecmis olsun
1 .gün icin cok iyi menün....bende bugünümü paylasayım kızlar
sabah:
1 yumurta
2 dilim domates 5 dilim salata
cok az peynir
7 tane zeytin
1 bardak yesil cay
öglen:
5 kasık makarna
1 kase yogurt
1 kase patlıcan salatası
1 bardak hoşaf
aksam: saat 6 da son yemegimi yedim
1 kase nesfitli süt
1 muz
hoşgeldin canım boyun da uzunmuş sen bir 5 kilo verince bile farkı hissedersin öncelikle yeni yaşam biçimine adapte olursun ilk hafta sonra bol bol vericeksin kiloları merak etme :) spor yapıyor musunmerhabalar, ben 22 yasında üniversite ögrencisiyim kendimi bildim bileli yani 12-13 yaslarımdan beri kiloluyum ve bu durumdan hep kactım cokta kilolu degilim veririm nolacak vs dedim ve diyetlere pzartesi basladım salı bitirdim bir türlü istikrar saglayamadım ama artık bir seyler dank etmeye basladı artık kendimi aynada görmek istemiyorum giydiklerim yakısmıyor sinir oluyorum suanki kilom 118 boyum 1.73 baya bir kiloluyum
internette arastırma yaparken bu siteye rastladım ve destek takımlarını gördüm ben de o takımlardan birine dahil olmak istiyorumsuan ki hedefim hırslı bir sekilde 1 ayda -10 kg vermek Allahın izniyle basarabilirim :)
ve sizin takıma girmekten cok mutluyum
görürsün görürsen sana daha yolun başından önerim şu olsun bazen bırakasın yeter be diyesin gelicek ay kızlar ben bir laç hafta ara verip gelcem diye düşünceksin bunu yapan herkese sor ben dahil hep artı kilolarla geri göndük yani diyet yapamadığın sürede bile ayrılma ki istikrarın bozulmasıngüzel sözlerin ve tavsiyelerin icin tesekkür ederim oynakbasi34
ben de pek spor yapmam aslında ama artık yapmaya baslayacagım hatta bugün basladım 50 mekik cektim ve kollarımı calıstırdım simdi de 2 km yürüyecegim
ben de insallah 118 den 89 u görürüm suanki tek hedefim 3 haneliden 2 haneliye inmek Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
oynakbasi34 Allah kızına sifa versin ablacım gecmis olsun
güzel bir başlangıç yapmışsın süper :)bende bugünümü paylasayım kızlar
sabah:
1 yumurta
2 dilim domates 5 dilim salata
cok az peynir
7 tane zeytin
1 bardak yesil cay
öglen:
5 kasık makarna
1 kase yogurt
1 kase patlıcan salatası
1 bardak hoşaf
aksam: saat 6 da son yemegimi yedim
1 kase nesfitli süt
1 muz
Tekrar geçmiş olsun canım..Allah razı olsun canımşu anda biraz düştü de uyuyor ama gözüm hep üzerinde
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah canımbiraz azimle herşeyi başarabilirsin inan
Tekrar geçmiş olsun canım..
Uğramayınca bizim takıma bakayım dedim..
Paylaşımda oylama var.. Baktınmı canım?
Oy canım kolay değil bebişlerin hasta olması. Anne yüreği daha perişan oluyor..Sağ olasın canım valla demesen hiç fırsat bulupta bakmazdımkuzuyla ilgilenmekten kendi takımıma bile zorla arada bakıyorum
Kuzuu tekrar götürdük hastaneyesağ olsun doktor direk yine ilgilendi ve kan tahlili yaptı normalde ateşin şimdiye geçmiş olması gerekiyordu hatta doktor bile şaşırdı
Şükür kan sonuçları normal çıktı yani ilaça antibiyotik bitene kadar devam ama 3 gün içinde geçmemiş olursa mutlaka tekrar getir dedi
Öksürük başladı ufak ufak rahatlatmak için hava makinesini de bağlayabilirsin dedi ( laf arasında ben söyledim evde var diye )
Şu anda daha iyi şükür uzandı
Umarım bir daha çıkmazda bende bu gece deliksiz bir uyku çekerimhastanede bir ara ben bile bayılacak gibi oldum hemşire abla otur dinlen biraz dedide nerde mecbur koşturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?