Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah razı olsun canım şu anda biraz düştü de uyuyor ama gözüm hep üzerinde
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah canım biraz azimle herşeyi başarabilirsin inan

Allah senden de razı olsun ablacım
iyilesir insallah en yakın zamanda prenses
evet herseyin bası azim bakalım cıktık bi yola en yakın zamanda 99 u görsem cok rahatlayacagım
YENA yeni gördüm hosbuldum

Bugün dogru dürüst birsey yemedim..dünki günü telafi ediyorum...bugünki kaloriyide dün tükettim ..

Kahvaltim..1 bardak portakal suyu.
1 muz

Öylen vakti..
Kücük kaze yogurt bitki toz karişimi ile

Akşam...
1/2 mandalina
Yine yogurt bitki tozlu karişimi ile.

Ayrica bol su ve bitki caylari

Son düzenleme:
1 .gün icin cok iyi menün....
Ben birde kalori sayar indirdim cep tel.e
Onunda cok faydasi var...fatsekret mesela iyi bir app...ben yazio kullaniyorum..yurtdişindayim ben .yazio Türkce olarak varmi bilmiyorum..ama cok memnumum yazio dan..

hoşgeldin canım boyun da uzunmuş sen bir 5 kilo verince bile farkı hissedersin öncelikle yeni yaşam biçimine adapte olursun ilk hafta sonra bol bol vericeksin kiloları merak etme :) spor yapıyor musun

görürsün görürsen sana daha yolun başından önerim şu olsun bazen bırakasın yeter be diyesin gelicek ay kızlar ben bir laç hafta ara verip gelcem diye düşünceksin bunu yapan herkese sor ben dahil hep artı kilolarla geri göndük yani diyet yapamadığın sürede bile ayrılma ki istikrarın bozulmasın

güzel bir başlangıç yapmışsın süper :)

Allah razı olsun canım şu anda biraz düştü de uyuyor ama gözüm hep üzerinde
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah canım biraz azimle herşeyi başarabilirsin inan
Tekrar geçmiş olsun canım..
Uğramayınca bizim takıma bakayım dedim..
Paylaşımda oylama var.. Baktınmı canım?

merhaba kittenlove
evet boydan biraz olsun kurtarıyorum ama artık 3 haneliden sıkıldım bende yasıtlarım gibi her istedigimi giymek ve üzerime yakısmasını istiyorum
spor yapmıyordum normalde ama bugün basladım ve yürüyüs yaptım 50 mekik cektim kollarım icin agırlık calıstım seninde dedigin gibi vazgecmek yok

Tekrar geçmiş olsun canım..
Uğramayınca bizim takıma bakayım dedim..
Paylaşımda oylama var.. Baktınmı canım?

Sağ olasın canım valla demesen hiç fırsat bulupta bakmazdım kuzuyla ilgilenmekten kendi takımıma bile zorla arada bakıyorum

Kuzuu tekrar götürdük hastaneye sağ olsun doktor direk yine ilgilendi ve kan tahlili yaptı normalde ateşin şimdiye geçmiş olması gerekiyordu hatta doktor bile şaşırdı
Şükür kan sonuçları normal çıktı yani ilaça antibiyotik bitene kadar devam ama 3 gün içinde geçmemiş olursa mutlaka tekrar getir dedi
Öksürük başladı ufak ufak rahatlatmak için hava makinesini de bağlayabilirsin dedi ( laf arasında ben söyledim evde var diye )
Şu anda daha iyi şükür uzandı
Umarım bir daha çıkmazda bende bu gece deliksiz bir uyku çekerim hastanede bir ara ben bile bayılacak gibi oldum hemşire abla otur dinlen biraz dedide nerde mecbur koşturdum

Bu arada yarın Allahın izniyle Fitnesse gideceğim
Kaç gündür anasını satam bende düzen diye bir şey kalmadı hemen toparlamam için spor şart bana
Hem spor salonunda da yeni program hazırlayacaklar sanırım

Merhaba kızlar
Bu sabah kahvaltiya kızkardeşime gittim kahvaltı sonrası kızımı kardeşime bırakıp önce bankada işim vardı onu hallettim daha sonra kuaföre gittim

Perşembe günü için randevu aldım ombre yaptircam
Kızımı alıp eve geçtim uyutup yemek ve salata yaptım akşama

Oy canım kolay değil bebişlerin hasta olması. Anne yüreği daha perişan oluyor..
Rabbim acil şifalar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…