Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm:
sabah
Patatesli yumurta
5 zeytin
Bir dilim peynir
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yaprak marul

ara:kimyonlu rezene çayı
Bir tane yaş incir

öğle
Bi tabak nohut
4 yemek kaşığı yogurt

ara
Hazır çay (süt yapıcı)
Bir tane mandalina

akşam
Bi tabak nohut
Bi tabak bulgur pilavı

ara
Kimyonlu rezene çayı
Bir tane gofret

içilen su:2lt

yapılan spor dakikası:50 dk
Toplam kalori 1650

Herşey çok güzel menüde ama akşam bı tabak pilav çok olmuş en fazla akşam dört kaşık ideali

Ama nazar boncuğu olsun arada insanın canı çekiyor dimi

Banucum eşinin kullandığı kremin adını yazarmisin aynı ağrılar ve fıtıklar esimde de var acaip sinirli belki işe yarar

Canım şimdi baktım Thermo Sulidin likit jel Beyaz Rol - On gibi
Günde 3 kere uygulanıyor ama eşim daha ilk sürdüğünde baya rahatlattı ağrı kalmadı dedi ısıtıyormuş

Benim menü karışık oldu toplam kalori 1500 spor Yok bu hafta iyi geçmedi gibi inş cuma tartida artı görmem regl haftasındayim şişkinlik var sanki

Ama ben tüm gücümle cumaya eksi göreceğime inanıyorum

Geçmiş olsun canım spor çetelesini tutabilirim istersen diğerini de pc olmadığı için yapamam telden giriyorum hep onun için oynakbasi34

Bak bu süper oldu işte Hem o bahaneyle hepimiz biraz daha dikkat ederiz sporumuza

Minik bir not defterine yazsan bile yeterli
O zaman hangi gün başlayalım spor dakikalarını toplamaya

Bak bu süper oldu işte Hem o bahaneyle hepimiz biraz daha dikkat ederiz sporumuza

Minik bir not defterine yazsan bile yeterli
O zaman hangi gün başlayalım spor dakikalarını toplamaya
Banu abla perşembeden perşembeye yada cumadan cumaya olurmu kızlar sizde yazın

Canim cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz trafikte Ben de Boyle seylerden cok korkuyorum

Sorma valla aklım çıktı o an hatta dün kendi Anneme bugünde eşimi Annesine de şikayet ettim dedim deli dumrul ya kendi başına bir şey getirecek yada benim Yarın akşam uğrayacağız gelsin ben ona soracağım iki gündür aklım çıktı olayı duyunca dedi yarın kesin çok pis fırça yiyecek ama oh olsun iki çocuk varken bu kadar rahat davranamaz davranmamalı

Eminim o koşuşturmada artı falan olmamıştır dediğin gibi sabit olsan yeterli olur ama bellide olmaz bence az da olsa eksi görebilirsin

Banu abla tşk ederim takım için seve seve yardımcı olurum tabiki öncelik @YENA ablada olsun bende telefondan giriyorum taşıma işini nasıl yapılır bilmiyorum bile

Canım sınır yok nasılsa Yenada tamam derse ikinizi de bu cuma o zaman bildiriyorum kaptan yarpdımcısı diye Sen Resepsiyon olursun takımın karşılama ve hoş geldin ekibi gibi Yenada listeyi ben yetişemezsem taşıyor sağ olsun nasılsa oda artık hotel mdüürü

oynakbasi34 Banu abla spor yarışmasına ve rakip olmaya ben varım çok iyi gelir valla

Aynen güzel motivasyon olacak bize

Ben de yardimci olmak isterdim ama cok yogunum kaptancigim yarin Sabah olculeri yazarim

Tamamdır canım ölçülerimizi de şimdilik ben not edeyim ama gözüme birini kestirdim bile liste tutacak

Hoş geldin kaçak
Çoook sevindim seninde yuvaya dönmene canım Valla daha bugün ölçü muhabbeti olunca direk sen geldin aklıma keşke gelse diye içimden geçirdim Allahtan başka şey dileseydim olacakmış
Tamamdır yarın itibaren sende bir daha uzak kalmamak şartıyla ( zorla değil tabi ama seni burada görmeyi çok istiyorum ) aramıza katıl
Tartı ne gösterirse göstersin her gün buradasın bak Gültende burda birde Fatoş, Hatice ve Emineyide aramıza alırsak tam süper olur

Bu arada Ölçü listesini sen üstlenirmisin çok iş yok sadece not edip 1 ay sonra tekrar güncellenecekmiş

Menü aslında fena değil ama Serenaların da dediği gibi pilav az fazla kaçmış diyecektim ki son ara öğününde gofreti gördüm canım o tür ufak ödüller ekleyeceksen en azından erken saatlerde tüketmeye çalış en azından yakması daha kolay olur

Herşey çok güzel menüde ama akşam bı tabak pilav çok olmuş en fazla akşam dört kaşık ideali

Ama nazar boncuğu olsun arada insanın canı çekiyor dimi

Dediğin gibi bu seferlik nazar boncuğu eminim bundan sonra ölçüye daha çok dikkat edecektir

Ümitsizliğe kapılmıyoruz canım önümüzde 1 gün daha var ve bol suyla güzel bir beslenmeyle az da olsa eksi görürsün bence

Nasıl bir program izliyorsun Bilmiyorum ama sanki bana çok az geldi yediklerin:))
belli bir programım yok malesef öğrenciyim malum önüme çıkan şeylerden en iyisini yapmaya çalışıyorum :) sabah çorna içicek kadar anca vakit oluyo öğlen tavuk pilav baya büyük bir porsiyondu ben de akşam dengeledim onu yani çeşit az ama miktar bol ben de :))

kaptanım çok iyi düşünmüşsün ben de yarın sabah ilk iş ölçü alırım :)

menüm
sabah : 3 kepçe mercimek çorbası 205
öğlen : fırında tavuk 200
yoğurt 112
ara : 20 badem ,1 dilim kek ,zeytinyağlı kraker 240,130,26
akşam : hamsi buğlama 300
su : 2 lt

toplam : 1200 kalori civarı

okulda gece kalınca dürüm yemektense badem yiyim dedim ona yüklendim :) kaloriye bakamadım daha bakınca onu eklerim eve akşam 9 da anca geldim sınav haftası extra yoğun oluyo tabi çalışcak çok şey var inşallah yetişir konular şimdi bir 20 dk pilates yaparım yapabilirsem

spor yarışması da süper olur valla krallar nasıl olacak :)

Kurallar basit canım herkes her gün yaptığı sporun dakikasını yazacak Doğa3 de onları her gün not edecek
Haftanın sonunda ( artık hangi gün başlayalım dersek ) en çok spor yapanları derecelendireceğiz

Harikasın canım süper bir menü olmuş Tebrikler

Bu arada kızlar bende yamuluyorum sanırım boğazlarım çok ağrıyor ve ufak ufak öksürmeye başladım
Tabi bu yarın sabah fitnesse gitmeme engel olmayacak
Hem ter atarsam belki daha çabuk iyileşirim eve dönünce de artık sıcak bir duş alıp biraz dinlenirim sonra da kuzuyu okuldan alıp yüzmeye götüreceğim ( doktor izin verdi oda en azından biraz enerji harcar )

yüzsün yüzsün hastalık ruh halinden kurtarır kendini ,ama üşütmesin çıkışta havalar soğudu saçını kurutsa bile bere taksın :)

Kizlar kimler var nasılsınız
Ben hala dikkat etmeye çalışıyorum ama diyette degilim 72.73 arasi kilom oynuyo sanirim kemik agirligimda var ve kilom cok goze batmiyo sadece basenlerde var oda bacak agrilarim oldugu icin cok sporda yapamıyorum son görüntümü yüklemeye calisayim albume fikir verin bari verip vermeme acısından benim onceki halimi gorenler bilir

İyi geceler kızlar

Sanada iyi geceler canım

yüzsün yüzsün hastalık ruh halinden kurtarır kendini ,ama üşütmesin çıkışta havalar soğudu saçını kurutsa bile bere taksın :)

Yarın arabayla götüreceğim kuzuyu Kapşonlusunuda çıkmadan giydiririm ki ne olur ne olmaz

Büyük bir merakla bekliyorum canım ASlında çok az sıkı tutarsan 6ları da görürsün eminim ama dediğin gibi çok göze batmıyorsa hiç kendini kasmasanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…