Herşey çok güzel menüde ama akşam bı tabak pilav çok olmuş en fazla akşam dört kaşık idealibugünkü menüm:
sabah
Patatesli yumurta
5 zeytin
Bir dilim peynir
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yaprak marul
ara:kimyonlu rezene çayı
Bir tane yaş incir
öğle
Bi tabak nohut
4 yemek kaşığı yogurt
ara
Hazır çay (süt yapıcı)
Bir tane mandalina
akşam
Bi tabak nohut
Bi tabak bulgur pilavı
ara
Kimyonlu rezene çayı
Bir tane gofret
içilen su:2lt
yapılan spor dakikası:50 dk
Toplam kalori 1650
Banucum eşinin kullandığı kremin adını yazarmisin aynı ağrılar ve fıtıklar esimde de var acaip sinirli belki işe yarar
Geçmiş olsun canım spor çetelesini tutabilirim istersen diğerini de pc olmadığı için yapamam telden giriyorum hep onun içinoynakbasi34
Banu abla perşembeden perşembeye yada cumadan cumaya olurmu kızlar sizde yazınBak bu süper oldu işteHem o bahaneyle hepimiz biraz daha dikkat ederiz sporumuza
Minik bir not defterine yazsan bile yeterli
O zaman hangi gün başlayalım spor dakikalarını toplamaya
Canim cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz trafikte Ben de Boyle seylerden cok korkuyorum
Kizlar hafta sonundan beri O kadar yogunum ki Pazartesi Sali misafirim vardi hafta sonundan basladı hazirliklarim tabi aksama kadar okul kosa kosa eve geldim buraya giremedim bile bu hafta duzenli beslenenedim acikcasi sabit ciksam sevinicem O durumdayim
Banu abla tşk ederim takım için seve seve yardımcı olurumtabiki öncelik @YENA ablada olsun bende telefondan giriyorum taşıma işini nasıl yapılır bilmiyorum bile
Ben de yardimci olmak isterdim ama cok yogunum kaptancigim yarin Sabah olculeri yazarim
Merhaba herkese
Yaklaşık 1 haftadır yoğunluktan ve bazı sorunlardan yazamadım
Bu süre zarfında pek sağlıklı beslenemedim ama az yedim iştahım azaldı üzüntünün bana verdiği tek armağan iştahımın bu süte içinde biraz azalması
Yarın sabah bakalım tartılacağım umarım biraz vermiş olurum ilk hedefim 62 ye inip takıma yeniden dahil olmak istiyorum
bugünkü menüm:
sabah
Patatesli yumurta
5 zeytin
Bir dilim peynir
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yaprak marul
ara:kimyonlu rezene çayı
Bir tane yaş incir
öğle
Bi tabak nohut
4 yemek kaşığı yogurt
ara
Hazır çay (süt yapıcı)
Bir tane mandalina
akşam
Bi tabak nohut
Bi tabak bulgur pilavı
ara
Kimyonlu rezene çayı
Bir tane gofret
içilen su:2lt
yapılan spor dakikası:50 dk
Toplam kalori 1650
Herşey çok güzel menüde ama akşam bı tabak pilav çok olmuş en fazla akşam dört kaşık ideali
Ama nazar boncuğu olsun arada insanın canı çekiyor dimi
Benim menü karışık oldu toplam kalori 1500 spor Yok bu hafta iyi geçmedi gibi inş cuma tartida artı görmem regl haftasındayim şişkinlik var sanki
Ama ben tüm gücümle cumaya eksi göreceğime inanıyorum
belli bir programım yok malesef öğrenciyim malum önüme çıkan şeylerden en iyisini yapmaya çalışıyorum :) sabah çorna içicek kadar anca vakit oluyo öğlen tavuk pilav baya büyük bir porsiyondu ben de akşam dengeledim onu yani çeşit az ama miktar bol ben de :))Nasıl bir program izliyorsun Bilmiyorum ama sanki bana çok az geldi yediklerin:))
kaptanım çok iyi düşünmüşsün ben de yarın sabah ilk iş ölçü alırım :)Evetttt kızlarrrrrrrrrr şimdi gelelim yeni kararlaraKatılmak mecburi değil ama inanıyorum bu şekilde daha çok motive olup güzel kilolar vermeye devam edeceğiz
Malum her zaman tartıda ibre oynamayabiliyor oda bizi demoralize etmemesi için daha evvel konuştuğumuz ama benim bile unuttuğum ölçü almayla başlayalım
Katılmak isteyenler bana ilk fırsatta ölçülerini alıp yazsınlarben liste oluşturuyorum ve gönüllü olan biri de bilgisayarına bu listeyi toplu halde geçirip 1 ay sonra güncellemesini yapsın istiyorum Yani Ölçüden sorumlu bakan ilan ediyorum
Kim gönüllü olmak ister
Hatta aklımdayken ben hemen ölçülerimi aldım yazıyorum;
Göğüs; 110 cm
Bel; 98 cm
Basen; 124 cm
Kol; 37 cm
Bacak 78 cm
Kol ve bacağı ben fazladan ekledim çünkü genelde oralarda farkı pek anlamıyor insanen azından cm olarak gittiğini görmek beni daha mutlu eder diye düşündüm
spor yarışması da süper olur valla krallar nasıl olacak :)
menüm
sabah : 3 kepçe mercimek çorbası 205
öğlen : fırında tavuk 200
yoğurt 112
ara : 20 badem ,1 dilim kek ,zeytinyağlı kraker 240,130,26
akşam : hamsi buğlama 300
su : 2 lt
toplam : 1200 kalori civarı
okulda gece kalınca dürüm yemektense badem yiyim dedim ona yüklendim :) kaloriye bakamadım daha bakınca onu eklerim eve akşam 9 da anca geldim sınav haftası extra yoğun oluyo tabi çalışcak çok şey var inşallah yetişir konular şimdi bir 20 dk pilates yaparım yapabilirsem
Bu arada kızlar bende yamuluyorum sanırımboğazlarım çok ağrıyor ve ufak ufak öksürmeye başladım
Tabi bu yarın sabah fitnesse gitmeme engel olmayacak
Hem ter atarsam belki daha çabuk iyileşirimeve dönünce de artık sıcak bir duş alıp biraz dinlenirim sonra da kuzuyu okuldan alıp yüzmeye götüreceğim ( doktor izin verdi oda en azından biraz enerji harcar )
İyi geceler kızlar
yüzsün yüzsün hastalık ruh halinden kurtarır kendini ,ama üşütmesin çıkışta havalar soğudu saçını kurutsa bile bere taksın :)
Kizlar kimler var nasılsınız
Ben hala dikkat etmeye çalışıyorum ama diyette degilim 72.73 arasi kilom oynuyo sanirim kemik agirligimda var ve kilom cok goze batmiyo sadece basenlerde var oda bacak agrilarim oldugu icin cok sporda yapamıyorum son görüntümü yüklemeye calisayim albume fikir verin bari verip vermeme acısından benim onceki halimi gorenler bilir
Abla yuklemeye yetkin yok dio niye acaba anlamadim neden o 4 tane diyen album ismi içerisinde resim yok ondan goremiyosunoynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?