- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimCanım inşallah sıkıntılarını atlatabilmissindir bazen hepimiz zor süreçlerden geçtik ve geçiyoruz da hep bir sınav hep Bir imtihan veriyoruz hayatta
Önemli olan bunları verdikten sonra dimdik ayakta durabilmek
Eminim sende ne yasadiysan bunun arkasından dimdik ayakta durmussundur
Şuan kaç kilosun bak bende hirslanip izne ayrıldığım kiloya dönüp listeye girdim iki hafta önce
Ay hadi inşallah canım şifa olsun ikisine de çok teşekkür ediyorum sanadaCanım şimdi baktım Thermo Sulidin likit jelBeyaz Rol - On gibi
Günde 3 kere uygulanıyor ama eşim daha ilk sürdüğünde baya rahatlattı ağrı kalmadı dediısıtıyormuş
oynakbasi34
olur ölçüleri ben kaydederim ama laptop başına falan geçemediğim için elle yazıp saklarım problem olmazsa
O zaman herkes
Göğüs
Bel
Göbek
Kalça
Şeklinde ölçülerini yarın yazarlarsa iyi olur arkadaşlar
1 ay sonraya yani kasım sonuma karşılaştırırız inşallah
Ay hadi inşallah canım şifa olsun ikisine de çok teşekkür ediyorum sanada
Banucum trafikteki tartışma içinde çok geçmiş olsun herşey bir anlık verilmiş sadakaniz varmış benim babamla esimde böyle, ya karşı tarafta silah olsa bıçak olsa bi bırakın bosverin diyorum yürü hadi diye diye bazen çok geriliyorum sayelerinde şu erkeklerin siniri beni benden alıyor
Regl en az +1 ekliyo hiç sıkma canınıMoralim çok boZuk(( Pazar gününden beri çok dikkat ediyorum ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan pekmezli tahin harici hiç tatlı yemiyorum neredeyse en az 50 dk spor yapıyorum üstelik emziriyorum ve verdiğim kilo 200 gram (( regl oldum onun bi etkisi olurmu Bilmiyorum ama ben niye kilo veremiyorum ya ((
Evet cidden etkiliyormus şimdi baktım netten inşallah bitince vermiş olurumRegl en az +1 ekliyo hiç sıkma canını
Reglin çok ilgisi var bende dün oldum en ufak bişey bile ödem oluyor bağırsaklar 3 kilo yemek tutuyor ayricaMoralim çok boZuk(( Pazar gününden beri çok dikkat ediyorum ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan pekmezli tahin harici hiç tatlı yemiyorum neredeyse en az 50 dk spor yapıyorum üstelik emziriyorum ve verdiğim kilo 200 gram (( regl oldum onun bi etkisi olurmu Bilmiyorum ama ben niye kilo veremiyorum ya ((
Insallah öyledir regl bitince normale döner kilo vermisimdir sen bu dönemde Kaç kilo alıyorsun yada kilo aliyormusunReglin çok ilgisi var bende dün oldum en ufak bişey bile ödem oluyor bağırsaklar 3 kilo yemek tutuyor ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?