Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Allah razı olsun
Evet her yaşanan olayda bir hayır vardır eminim önemli olan Allah a tam güvenmek diye düşünüyorum
En son 63,7 civarı çıkıyordum yani geçen hafta
Zannedersem 63 gibiyimdir
Haftaya da yeniden yüzmeye başlıyorum inşallah o zaman daha hızlı şekilde gider ve vücut da daha kısa sürede toparlanır

oynakbasi34
olur ölçüleri ben kaydederim ama laptop başına falan geçemediğim için elle yazıp saklarım problem olmazsa
O zaman herkes
Göğüs
Bel
Göbek
Kalça

Şeklinde ölçülerini yarın yazarlarsa iyi olur arkadaşlar
1 ay sonraya yani kasım sonuma karşılaştırırız inşallah

Banucum trafikteki tartışma içinde çok geçmiş olsun herşey bir anlık verilmiş sadakaniz varmış benim babamla esimde böyle, ya karşı tarafta silah olsa bıçak olsa bi bırakın bosverin diyorum yürü hadi diye diye bazen çok geriliyorum sayelerinde şu erkeklerin siniri beni benden alıyor

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah dinç uyandım aslında ama boğazlarımdaki ağrı daha beter olmuş Şükür halsizliğim yok en azından sporuma gidip bir güzel ter atarım eve gelince de güzel sıcak bir duş alırım da kendime gelirim diye düşünüyorum
Bol bol limonlu su içmem lazım ki daha çabuk mikrobu atabileyim
Dün büyük kıza dedim senden beklerken ben yamuldum diye nasıl gülüyor vayyyy benim hasta olmamı mı bekliyordun kız sen diye

Canım aslında hiç bir şey istemiyor ama birazdan zorlada olsa kahvaltımı yaparım gerçi sadece bir kupa az ballı süt mü içsem diye düşünüyorum ama Sibelin listesinden çıkmak da istemiyorum

Canım biz ölçüleri alırken
Göğüs
Bel
Basen
kol
Bacak olarak almıştık ama göbişleri de ölçelim olmadı
Nasıl not tuttuğun önemli değil canım yeterki not etmiş olalım da aradaki farkı görebilelim 1 ay sonra

Ay hadi inşallah canım şifa olsun ikisine de çok teşekkür ediyorum sanada

Rica ederim canım inşallah o kremin faydasını görürsünüz eşim gece yatmadan bir daha sürdü ve deliksiz bir uyku çekti çok uzun zaman aradan sonra

Sorma valla ben hep diken üzerindeyim iki gündür ama burnundan getirdim Ne Annem kaldı şikayet etmedik ne Annesi bu akşam gittiğimizde artık Annesi de canına okur
Bakalım şu yeni haplar inşallah biraz sakinleştirirde bende rahatlarım Allah için normalde hep pamuk gibidir ama direksiyon başına geçince adamın içinden sanki başka biri çıkıyor haksızlığa gelemiyor hele birde Ana avrat küfür etmeye başladıkları an adam kendindi kaybediyor Allah korusun dediğin gibi insanlar artık boş dolaşmıyor onada dedim sen ölür gidersin olan bize olur 2 çocukla bunu bize yaşatmaya hakkın yok bunun kaderle ecelle alakası yok diye

Kızlar ben zorlada olsa 2 mandalina ile bir bardak sıcak süt içtim hazırlanıp spor salonuna atıyorum kendimi çok kötü olmazsam 1 saat en az sporumu yaparım olmadı yarım saat depişir dönerim

Sizlerde bu günü hafif bir şekilde atlatmaya çalışın ki yarın azda olsa herkes eksi görsün

Moralim çok boZuk (( Pazar gününden beri çok dikkat ediyorum ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan pekmezli tahin harici hiç tatlı yemiyorum neredeyse en az 50 dk spor yapıyorum üstelik emziriyorum ve verdiğim kilo 200 gram (( regl oldum onun bi etkisi olurmu Bilmiyorum ama ben niye kilo veremiyorum ya ((

Regl en az +1 ekliyo hiç sıkma canını

Reglin çok ilgisi var bende dün oldum en ufak bişey bile ödem oluyor bağırsaklar 3 kilo yemek tutuyor ayrica

Kızlar ben adım sayardan geçmişe baktım cuma dan itibaren 4 saat olmuş 1 saat da bu gün desem çıkarım birazdan 5 saat 300 dk yani hatırlayanlar cumadan beri kaç dk olduğunu yazarsanız yarında şampiyonumuzu açıklarız

Kızlar kuafordeyim Bir saattir ombre yaptırıyorum

Selamın aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı günler

Hasta olmama rağmen fitnessde 1 saat sporumu güzelce yaptım aslında daha evvel yazacaktım da sağ olsun eşim bilgisayar başından kalkmayınca fırsat olmadı
Duşumu alıp biraz dinlendim sonra öğleye yemeğimide yedim şimdide hazırlandım kuzuyu almaya gidiyorum
Ordan yüzmeye götüreceğim artık ancak akşam üzere biraz uğrayabilirim

Gecede kv ye gideceğiz büyük kızıma sürpriz yapmak için dün baya bozuldu kutlama olmadı diye artık bu gece çok sevinir

Hadi bakalım kaçmaksız devam ( ben akşam pasta yemeyeceğim ama olmadı 1 dilim alırım yarın sibelden dönünce yerim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…