Insallah hayırlısıyla zayiflariz 60 olana kadar durmak yok :))) önerileriniz neyse katılırım benCanım sen eşine takılmamalum erkeklerin çoğu akım diyeceğine çokum der
Belkide aklı sıra seni o şekilde gaza getirecek ama sen ona en güzel cevabı fıstık gibi olarak vereceksin zatenhem bence öyle aşırı bir kilon da yok dediğin gibi bir 4 - 5 kg verdiğinde bile inanılmaz fark olacaktır
Emin ol bazı erkeklerde kıskandıkları için mod düşürmeye çalışırlarhani daha çok ilgi çekerse başkaları farklı yaklaşmaya çalışır hesabı
Sen hiç umursama onu aksine her gün gülümseyerek güne başlaaynada her baktığında daha da iyi göründüğünü düşün ve elinden geleni yap 1 ay sonra bile baya fark olduğunu göreceksin
Benim eşim senelerce benden çok daha zayıftışimdi bazen ben ona diyorum koca göbişli erit şunu biraz diye hemen ya aşkım aşk olsun beni göbişimle sev diye güler hee sağlığımız için hepimizin vermesi gerekiyor oda farkında ama seviyor adam yemeyi tabi bulabilirse
Hatta bak şimdi aklıma geldi dünSu perisi86 ile de konuştuk biraz daha takımı gaza getirmek adına yarışma gibi birşeyler yapalım ölçülerimizi alacaktık hesapta geçenlerde hatta @kittenlove sanırım önermişti ama ben saftirik yine unuttum ve sizlerede hatırlatamadım
Motive olmak için biraz daha eğlence katalım işin için
Nasıl bir program izliyorsun Bilmiyorum ama sanki bana çok az geldi yediklerin:))Menüm
Kahvaltı : yayla çorbası
Öğlen : tavuk pilav
Ayran
Akşam : 2 dilim kepek ekmeğine sandviç
Toplam kalori : 1023
Su : 2 lt
Spor : 20 dk pilates
Insallah hayırlısıyla zayiflariz 60 olana kadar durmak yok :))) önerileriniz neyse katılırım ben
Gunaydin kizlar kahvaltimi yapiorum:)
Günaydın kızlar
Bugün misafirim gelecek gerçi bi kişi inş kaçamaksiz geçer geçecek de
Ben daha çok emzirdigim için süt arttıran şeyler yiyip içiyorum :)) bide gaz sorunumuz var chia acaba gaz yaparmi ? Haftada bir kiloya yakın versem yeter.Chia tohumu kullanıyormusun bilmiyorum ama inanılmaz tok tutuyorben genelde listemde olsun olmasın diyetisyene başladığımdan beri her gün mutlaka tüketiyorum yağ yakımına da çok faydası var
Bana ara öğünümde ayranın içine tavsiye etti Sibel ( diyetisyenim )
Hatta bazen dışardayken eğer öğle yemeğimin gecikme olasılığı olduğunda hemen kendime bir ayran alıp içine karıştırıyorum ( çantamda her zaman 1 YK kadar minik bir poşette bulunduruyorum acil durumlar için)
Neyle olcsem ki ölçmek için kullanacağım birşey yokEvetttt kızlarrrrrrrrrr şimdi gelelim yeni kararlaraKatılmak mecburi değil ama inanıyorum bu şekilde daha çok motive olup güzel kilolar vermeye devam edeceğiz
Malum her zaman tartıda ibre oynamayabiliyor oda bizi demoralize etmemesi için daha evvel konuştuğumuz ama benim bile unuttuğum ölçü almayla başlayalım
Katılmak isteyenler bana ilk fırsatta ölçülerini alıp yazsınlarben liste oluşturuyorum ve gönüllü olan biri de bilgisayarına bu listeyi toplu halde geçirip 1 ay sonra güncellemesini yapsın istiyorum Yani Ölçüden sorumlu bakan ilan ediyorum
Kim gönüllü olmak ister
Hatta aklımdayken ben hemen ölçülerimi aldım yazıyorum;
Göğüs; 110 cm
Bel; 98 cm
Basen; 124 cm
Kol; 37 cm
Bacak 78 cm
Kol ve bacağı ben fazladan ekledim çünkü genelde oralarda farkı pek anlamıyor insanen azından cm olarak gittiğini görmek beni daha mutlu eder diye düşündüm
Bence yanına az biraz et köfte tavuk yesen daha iyi olur gibime geliyoKizlar ofle yemegi olarak küp küp domatez salatik peynir dogradim yagsiz bol pul biberli 1 dilim kepek ekmegiyle yiyorum dogru yapiorum degilmi
Inan bunu bile zor yiyorum midemmi kuculdu nedir cnm hic istahim yok bn zaten balik et tavuk hic sevmiyorum zoraki yiyorum insallah zayiflarim boyle gerci 5 kilo verdim 3 haftadaBence yanına az biraz et köfte tavuk yesen daha iyi olur gibime geliyo
Ben daha çok emzirdigim için süt arttıran şeyler yiyip içiyorum :)) bide gaz sorunumuz var chia acaba gaz yaparmi ? Haftada bir kiloya yakın versem yeter.
Neyle olcsem ki ölçmek için kullanacağım birşey yok
Göğüs..............115
Bel...................105
Basen...............128
Bacak................74
Kol....................42
İlk ölçümle fark göğüs. 5 cm
Bel. 7 cm basen. 10 cm bacak 2. Cm kol 2 cm fena deil 4 ay gibi bi sürede :)
oynakbasi34 Banu abla mezurayi bulamadım Deli oldum diğeri var bez olanı yok olmadı yarın dışarı çıkınca alırım ölçüp yazarım
Cnm benimde olcecek bseyim yok bakalim esim kayinvalideme sorsun olcebiilirsem yazicam
Kizlar ofle yemegi olarak küp küp domatez salatik peynir dogradim yagsiz bol pul biberli 1 dilim kepek ekmegiyle yiyorum dogru yapiorum degilmi
Geçmiş olsun tekrar Banu abla benimde nur topu gibi bir fitigim var fizik tedavi gördüm 15gun biliyorsun inş çoğalmazSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diyebizimki içe demezmi
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyorTamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım)
Kadın resmen böyle olduO zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi
Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağımşimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik )
Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladıSağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor
Canım evde mezuran yoksa her hangi bir Tuhafiyeden 2 liraya alabilirsinyada esneme yapmayan sert bir iple ölç sonrada metre yada cetvelle cmini ölç
Hemen not ettim canım ölçüleriniİnşallah 1 ay sonra ikimizde de bariz fark olur da daha da motive oluruz
Tamamdır canımilk fırsatta herkes yazsın ki son ölçüden itibaren 1 ay sonrasında tekrar güncelleriz bakalım kimde ne kadar gitmiş
Tamam canımolmadı sende bir çıktığında bakarsın mezüre varmı kolayda diye çok ucuz bir şey zaten ve her zaman lazım olur
Afiyet olsun canım güzel bir menü ama en azından protein anlamında bir şey olsaydıhani et olmasada yanına 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran tam süper olurdu
Bol bol eksi olarak döner inşallah
Evet cnm haklisiniz bugun yogurt aldiricam esime normalde yarim kase ogle ve aksam yemeklerinde yememi soyledi diyedisyenim dun bitti bugun aldirayim:))Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diyebizimki içe demezmi
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyorTamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım)
Kadın resmen böyle olduO zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi
Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağımşimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik )
Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladıSağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor
Canım evde mezuran yoksa her hangi bir Tuhafiyeden 2 liraya alabilirsinyada esneme yapmayan sert bir iple ölç sonrada metre yada cetvelle cmini ölç
Hemen not ettim canım ölçüleriniİnşallah 1 ay sonra ikimizde de bariz fark olur da daha da motive oluruz
Tamamdır canımilk fırsatta herkes yazsın ki son ölçüden itibaren 1 ay sonrasında tekrar güncelleriz bakalım kimde ne kadar gitmiş
Tamam canımolmadı sende bir çıktığında bakarsın mezüre varmı kolayda diye çok ucuz bir şey zaten ve her zaman lazım olur
Afiyet olsun canım güzel bir menü ama en azından protein anlamında bir şey olsaydıhani et olmasada yanına 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran tam süper olurdu
Bol bol eksi olarak döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?