Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nice mutlu senelere Banu abla rabbim murvetini görmeyi de nasıp etsin inşallah

Kızlar merhaba beş saat kuaför faslından sonra kardesimden kızımı alıp eve geçtim saçımın uçları bundan daha açık oldu doğal olsun diye

8takimin zarif hatunlari nerelerdesiniz uyumadan mutlaka yazarım yediklerimi kızım kucağımdan inmiyor yaaa bide uykuda fln alt dudağını emiyor

Memeden kestim üç ay olacak önce emzik diye tutturdu bı kaç kez verdim alışır diye sonra vermedim şimdide bunu çıkardı üzülüyorum

iyi geceler herkese
bugünkü menüm :
kahvaltı 9:00 : kepek ekmğine beyaz peynirli tost
yeşil çay
öğlen : 14,30 : urfa kebap porsiiyon
bir kaç dilim lavaş
patlıcan ezmesi
akşam : sütlü şekersiz kahve
su : 2lt
spor : 20 dk pilates yapar yatarım yine

Sabah
Yumurta
Beş zeytin
Bir dilim peynir
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Bir dilim kepek ekmeği
Kimyonlu rezene çayı

Ara
2 tane yaş incir
Süt yapıcı bitki çayı

Öğlen
Yarım tabak nohut
5 yemem kaşığı pilav
Bir bardak ayran

Ara
Bir kuru incir

Akşam
Balık
Salata
3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği

Yatmadan önce :birer bardak
Süt yapan bitki çayı
Kimyonlu rezene çayı

Spor : 40 dk
Not: sütüm çok az olduğu için bebeğe yetmiyor bulgur pilavı bende süt yapıyor o yüzden her öğünde var

kış ayı geldi c vitamini Alman lazım dikkat et bence hasta olabilirsin mandalina yada limonlu su iç en azından

Üzülme canım bir müddet onu yapsa bile tepki verme o an başka bir şeye odaklanıp dikkatini dağıt Eminim yakında vazgeçecektir

Menün çok güzel canım da akşam hiç bir şey yememişsin Öğlen biraz daha geç olsaydı neysede oda erken olmuş metabolizman etkilenmesin

Canım emziriyorsun o yüzden zaten daha çok enerji gidiyor normaldir en azından akşamları ekmek yememeye çalışırsan bence daha güzel olur

Merhaba kızlar kimse ölçüsünü atmamış olmadı şöyle yapalım direk benim özelime mesaj olarak atın ölçüleri

Menüme gelince

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Zeytin

Öğle
1/2 muz
1 büyük elma

Akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt

Kahve yanı küçük çikolata

1 tl su

Ben hala olcemedim kızım saolsun hiç durmuyor inşallah olcebilirim bide suyu en az 2 lt iç az içmişsin suyu

Gayet güzel bir menü canım inşallah karşılığınıda bol eksi olarak alırsın
Özelden mesaj atmak daha mantıklı en azından gözden kaçtımı diye düşünmezsin ve daha sonra lazım oluncada elinin altında olur

Ben hala olcemedim kızım saolsun hiç durmuyor inşallah olcebilirim bide suyu en az 2 lt iç az içmişsin suyu

Tamamdır canım sıkıntı yok yarın ölçersin en kötü ihtimalle Prenses ilgi çekmek istiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…