- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evet canim kayseriliyim :)Bende tam tersi sebzeler meyvelerle aram hiç yok :) çok iyi bence ben o kadar versem havalara uçarım ben ayda 4-5 kilo hedefledim tutturabilirsem tabi
Hosbuldum erciyesten dolayı kayserilimisin acaba ben kayseriliyim :))
Insallah bende pes etmem Bilmiyorum anlamıyor eşim sanırım beni
Aman artı çıkmasından :)Selamıın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnn
Yine cuma ve yine benim diyetisyen kontrolüm varGerçi bu hafta aksilik aksilik üzerine olduğu için pek parlak bir sonuç alacağımı düşünmüyorum ( belki yağdan gitmiştir diye ümit ediyorum )
Evdeki tartıya göre şükür artıları göndermişim ama vere vere de 100 gr vermiş gibi görünüyorumNeyse hiç yoktan iyidir diyorum yapacak bir şey yok ( gerçi tartıyada artık pek güvenemiyorum ama onu baz aldığım için doğru kabul etmem gerekiyor )
Hemen listemizide buraya taşıyıp bildirime hazır hale getireyim
Bugün diyetisyende yoğunluk derecesi ne olur bilmiyorum ama diyetisyenden sonrada akşam üzere bir iş için Kadıköye geçmemiz gerekiyor o yüzden listeyi artık ya cepten taşıyacağım yada yine Yenacığımın ellerinden öpecek
O konuda paslaşırız nasılsa
Umarım sizlerin bildirimleri en azından bol eksili olur da şu 0.30 barajını geçeriz en azından
Biz yarşabilirz boylarda kilolar da yakın bu hafta yapamam ama haftaya cuma başlayabiliriz :))Kizlar malesef bu hafta artidayim zaten gidim gidim veriyorum azicik dikkat etmesem hoop fazlasiyla aliyorum bu hafta kacamaklarim cok oldu sonunu da tabi....
Ama soz haftaya 63lu rakamlari gorecegim bu konuda rakip ariyorum kendime en AZ bir bucuk kilo hedefim
Gecen hafta 64
Bu hafta 64,7
Teşekkürleer :))Bu hafta misafirler geç yenen kalorisi yuksek akşam yemekleri vb derken istedigim rakamı göremedim..
Umarım haftaya daha iyi sonuç alırız hepimiz.
kittenlove listede güzel görünüyorsun iyi bir yüzden var tebrik ederim.
Yatılı misafirim vardı şehir dışından. dün akşam gittiler. Bu aksam da kızımın iki yakın arkadaşı gelecek yatiya. Yurtta kalıyorlar onlar için güzel ev yemekleri hazirlayacagim eve gidince. Haftasonu sağlam bir temizlik yapmam şart oldu artık. Aksi gibi işlerde yogun. Çok yorgunum haliyle. Sirtim kollarim berbat.
Detaylı okuyamadim bir ara bakarım ayrıntılı. Herkes iyidir inşallah.
Seviyorum hepinizi bol eksiler diliyorum..
Hayirli cumalar kizlar..maleaef bende bu hafta iyi bir bildirimde bulunamayacagim..bu hafta benim icin iyi gecmedi....
Başlangic kilom 72
Gecen haftaki kilom 67,8
Bu haftaki kilom 68,5
Arti olarak 700 gr...
Arti olarak hesaplama nasil yapilir bilemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?