Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

paylasımda göremeyince bakıyım dedim kızlar bu haftanız kötü geçmiş haftaya birincilik sizden gelecek belli ki bol kilo vermeler

Canim ekleyecekmisin yardima ihtiyac var mi

Haklısın... daha dikkatli olmalıyız...

salmak yok kızlar ona göre herkes dikkat ediyo bu hafta inşallah bir daha ki haftaya daha çok kilo gitsinn
@adayaren38 canım ölçülerim :)
bel : 82 cm
göbek : 92 cm
göğüs : 94 cm
basen : 100 cm
bacak : 55 cm
kol : 26 cm
açıkçası ben göğüs ölçüm küçülsün istemiyorum ama kiloyla o da gidiyor malesef tabii

önerileri
1. herkes her gün menü paylaşımı yapsın istisnasız
2. herkesin programında günlük spor olsun 15 dk bile olsa.
3.yemek programına uyulmadığı zaman seçeneklerden en sağlıklısı yenilsin
4. sağlıklı seçenek yoksa az miktarda var olandan yenilsin
5 . her hafta için gerçekçi hedefler konulsun uçuk hedefler başarılamadığında insanın hevesini kırıp daha çok yemeye sevk eder
6. az yiyorum veremiyorum diyenleri sağlık ocağına şeker kontrolüne gitmeyi şiddetle tavsiye ediyorum .

Canım katılıyorum sana herkes bol paylaşım yapmaya çalışsın çok sessiz kaldı bu hafta burası sonuç bu kendi adıma bu hafta herşey çok güzel hedefim 73 inş görürüm

Sabah:
Peynirli pide
5zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Kimyonlu rezene çayı

Öğlen
Yoğurt çorbası

Akşam
Patlıcan
Bir sis tavuk
Bi bardak ayran
Bi dilim ekmek
Salata

Yatmadan önce:
Süt yapıcı çay

Spor :50 dk
Su: 2.5lt

kittenlove canim Sana sonuna kadar katiliyorum ama oyle bir hafta gecirdim ki anlatamam bir carsamba Aksam sakindim dusunun guzduzleri zaten okulda kostur kostur 29ekim calismalari falan cok yoruldum ama bu hafta kesinlikle dikkat edicem

Bugunku menum
Kahvalti tam bugday ekmegine light beyaz peynirli tost bir bardak cay
Ara yok
Ogle bir dilim ekmek bir kase mercimek cobra
Ara 3tane kepekli biskuvi
Aksam bir yere yemege davetliydim bir kase yogurt corbasi 2kasik pirinc pilavi cok az tavuk
Suyum bu aralar cok az elimden geldigince cok su icmeye calisicam tabi birazdan Yesil cay

Bugün yediklerime gelince şöyle...

Sabah,
Peynir
Zeytin
Çeyrek dilim ekmek

Öğle,
Sahanda yumurta
Tere
Yeşil soğan
Çeyrek dilim ekmek

Ara,
1 kare bitter
Duble kahve

Aksam,
Lahana sarma

kittenlove canim Sana sonuna kadar katiliyorum ama oyle bir hafta gecirdim ki anlatamam bir carsamba Aksam sakindim dusunun guzduzleri zaten okulda kostur kostur 29ekim calismalari falan cok yoruldum ama bu hafta kesinlikle dikkat edicem
yoğunluk arasında öyle oluyo cidden ama diğer haftalar dikkat edince dengelemiş olcaz

gayet güzel olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…