Aldık gitti hoş geldindoga3 erkenciyse biz de erkenciyiz
Merhaba kızlar inşallah beni de aranıza alırsınız. Şimdi tartılıp geliyorum :)
Güle güle büyüt bebişleriEveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.
Kızlar haftalık hedef koyalım ben 94 görmek istiyorum .99 da olsa
Dünkü sporunu yazmayan varmı ?
Eveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.
Dakika olarak yazıyorum canımBen ben
Dün tam 1 saat 12 dakika yürümüşüm8.070 adım tabi sen dakika olarak not et adıma da girersek olay karışır
Canım kesinlikle yaza kadar çooook rahat vermiş olursunyılbaşına kadar bir 5 - 6 kg gitse o bile süper olur
Bu arada Rabbim kuzularını Analı babalı büyütsün ...Aminnnnnnnnnn
Afiyet olsun bende kayısımı yiyeyim bariAnammm dalmışım daha kahvaltı edeceğim
Bana az müsaade hemen damlarım yine
Eşim şimdilik uyuyor ama kalkınca Eminönüne diye tutturabilir ki işime gelir az da olsa yürümüş olurum o bahaneyletabi hali olmazsa arabayla bir kaç yere uğrayıp döneriz ama ben yürümek için bir bahane uydururum şu lazım bu lazım hatta gitmişken tazecik kahvemi de alayım
Sağolasın canım. artık pek emzirmiyorum gece bir iki kez. Ama yaza vermiş olmayı umuyorum kiloları gerçektenGüle güle büyüt bebişleriemzirdiğin için daha kolay kilo verirsin yaza tamamsın yani
HoşbuldumAldık gitti hoş geldin
Sağolasın canımBen ben
Dün tam 1 saat 12 dakika yürümüşüm8.070 adım tabi sen dakika olarak not et adıma da girersek olay karışır
Canım kesinlikle yaza kadar çooook rahat vermiş olursunyılbaşına kadar bir 5 - 6 kg gitse o bile süper olur
Bu arada Rabbim kuzularını Analı babalı büyütsün ...Aminnnnnnnnnn
Kahvaltı hazırladım sadece yeşil cayim olacak kızımı uyandircam çok tatlı uyuyor prensesim
Gecede 23 24 arasında Zor uyuyor
Götürün Yazık ya kıyamam :))) benimkide buyuyecekmi acaba :))Bizde eşimle Eminönüne inmek istiyoruz ya benim küçük kuzum ille bende sizinle geleyim diye yırtıyor kendini yarım saattirhayır okadar tatlı yalvarıyor ki sanırım onuda yanımızda götüreceğiz yine baş başa kalmak hayal olacak sanırım
Canım bizimkide yeni yeni uyumuya başladı memeden kestikten sonra Bir aydır güzel uyuyor maşallahHerkese günaydın bol kalori harcamali günler dilerim :)) herkesin bebisi uyur bizimki uyumaz( bide canım relgden dolayı sanırım aşırı çikolata tatlı şeyler istiyor inşallah nefsime yenilip yemem bi şeyler
doga3 erkenciyse biz de erkenciyiz
Merhaba kızlar inşallah beni de aranıza alırsınız. Şimdi tartılıp geliyorum :)
Kızlar haftalık hedef koyalım ben 94 görmek istiyorum .99 da olsa
Dünkü sporunu yazmayan varmı ?
Güle güle büyüt bebişleriemzirdiğin için daha kolay kilo verirsin yaza tamamsın yani
Kızlarrrrrrrrrrrr bu arada Allah nasip kısmet ederse bu sene yine Avrasya Maratonu Halk koşusuna kayıt oluyorum
Hatta bir aksilik olmazsamoni Ayşemle birlikte katılacağız
Ben en son 2 sene önce eşimle katılmıştım ve 8 kmlik parkuru tamamlayıp hatıra madalyalarımızı ve Tshirtlerimizi almıştıkTabi bol bol da resim çekiliriz artık
İstanbulda olupta katılmak isteyenlere duyrulur
http://www.spor.istanbul/basin-odas...maratonu-halk-yuruyusu-kayitlari-basladi.aspx
Kahvaltı hazırladım sadece yeşil cayim olacak kızımı uyandircam çok tatlı uyuyor prensesim
Gecede 23 24 arasında Zor uyuyor
Herkese günaydın bol kalori harcamali günler dilerim :)) herkesin bebisi uyur bizimki uyumaz( bide canım relgden dolayı sanırım aşırı çikolata tatlı şeyler istiyor inşallah nefsime yenilip yemem bi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?