- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
kızlar merhaba biliyorum ben listede yokum ama yine de bildirmek istiyorum.@oynakbasi34
geçen hafta 76.20
bu hafta 74.40
opuyorum sizi
@adayaren38 e ölçü alma işini nasıl yapacağım acaba sanki ben sana verdim diye hatırlıyorum gülşenciğim.
Yenacığım Sağ olasın son anda imdada yetiştin yoksa önümüzdeki hafta hepimizin yüzdeleri bölünecekti
@nanekekiktoplight veeee tabiki Ayşemmm moni Allah razı olsun sizlerin dikkatinden kaçmamış
porsiyonlar ne kadar oluyo peynir sarma vs.
Kızlar bugün diyetisyenim közlenmiş yada buharda pişmiş hatta haşlanmış sebzeyi gönül rahatlığı ile sınırsız yiyebileceğimizi söylediBen mesela patlıycan salatasını çok severim açıkçası sebze yemeği hakkımı ona kullanmak istemediğim için öteliyordum ama yarın ilk işim kendime güzel bir patlıycan salatası yapmak olacak akşamlık
Yarından itibaren de kesinlikle su hatırlatmam öttükçe içeceğim suyumu ki 3.5 litrenin altına düşmeyeyim
kızlar hayırlı sabahlar
bugün yogundum giremedim siteye.
Ben de kilo bildirimi yapmak istiyorum.
Baslangıc 118 kg cuma günü tartıldıgımda 117.1 kg yaklasık -1 kg diyebiliriz görünce cok mutlu oldum
spora ve saglıklı yasama devam
@adayaren38
Ölçülerim
Kol 29
Bacak 45
Basen 97
Kalça 107
Bel. 108Canı
İnş Bir ay sonra daha güzel incelmiş olmak dileğiyle
Hey maşallah hem erkencisin hemde taze kan bulup gelmişsinsağ olasın
doga3 erkenciyse biz de erkenciyiz
Merhaba kızlar inşallah beni de aranıza alırsınız. Şimdi tartılıp geliyorum :)
Vayy hadi bakalımTamam canim yarisalim:)
Aynenönerileri
1. herkes her gün menü paylaşımı yapsın istisnasız
2. herkesin programında günlük spor olsun 15 dk bile olsa.
3.yemek programına uyulmadığı zaman seçeneklerden en sağlıklısı yenilsin
4. sağlıklı seçenek yoksa az miktarda var olandan yenilsin
5 . her hafta için gerçekçi hedefler konulsun uçuk hedefler başarılamadığında insanın hevesini kırıp daha çok yemeye sevk eder
6. az yiyorum veremiyorum diyenleri sağlık ocağına şeker kontrolüne gitmeyi şiddetle tavsiye ediyorum .
Bu hafta derece yapıp silmeliyiz notayıKızlar menüleri ve sporl
Ablacığım inş haftaya daha iyi ve gümbür gümbür girmeliyiz sonuç listelerine çok üzüldüm nota aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?