Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla canım boyum var ama öyle ahım şhım değil..1.68 im ben..
sen de kendini bu kadar paralama canım ne gerek var...

Asıl şimdi başlıyorum fıstık... Asıl kilom haftaya cumaya inşallah .Aman tükürdüğümü yalamayayımda kaptana sözüm var en az 2 kg.

9 kilo mu veririsin seen caaanımyerimseniben

Kaptanım yaaaa ben senin dediklerini yaptım kilo çizelgemi çıkarmasını beceremedim n'olacak?
boş ver bak bnde de yokkaydirigubbakcemile3

valla canım boyum var ama öyle ahım şhım değil..1.68 im ben..
sen de kendini bu kadar paralama canım ne gerek var...
keşke bnde senn kilon da olsam elimphiaa walla daha allahtan ne isteremkaydirigubbakcemile5
aaaayyyyyyyyy kaptanım şu puanıma bak teşekkürler.:teytey::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5turkbayragi:enbuyukkk:

valla canım iyi diyeyim de dengem bozuk bu aralar anlamadım ben de kendimi disipline etmeye çalışıyorum..şımardım bu aralar bayrama kadar bikaç kg vermem lazım..

Ben kilo vermenin en iyi yolunun moralinin iyi olmasına bağlıyorum artık. Mooralin bozukken de kilo veriliyor belki daha fazla ama daha hızlıda geri alıyorsun bilmem yanlış mı düşünüyorum.

ben geldm kızlar arkadaşa yardıma gıttım perdelerını taktık şımdıde başka arkadaş mantı yapacakmış oraya gıdecegım ama evde hıç yemek yok ne yapacagımıda bılmıyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Eşim diyor ki üfleyince uçarsın artık. Haaaa kızlar sizlerle görüşmeye başlayınca eşim benimle daha çok ilgilenir oldu.Hep kovalayan ben olurdum gözüm değmesin şimdi ise kaçan ben kovalayan o .Ayrıca kilo verdikçe güzelleşiyor insan birazda süslüyüm her giydiğim yakışsın istiyorum.Aslında ben kendim için kokoş diye yazdımda eşimde sen yaşlımısın ki deyince vazgeçtim çılgın yazdım. Ruh yaşım 15 tir haaaaaaa

6. TAKIM * *120.ETAP**

kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0,0 / 0,00 % )
referans ( 73,6 / 74,8 / -1,2 / -1,63 % )
Naz ( 61,8 / 61,8 / 0,0 / 0,00 % )
mmmf27 ( 60,4 / 60,2/ 0,2 / 0,33 % )
yumukum ( 73,0 / 74,0 / -1,0 / 1,37 % )
nilüfer 79 ( 65,0 / 64,5 / 0,5 / 0,77 % )
nurhayatk ( 80,0 / 80,0 / 0,0 / 0,00 % )
pınarım (89,0 / 85,5 / 3,5 / 3,93 % )
melek ( 71,1 / 70,1 / 1,0 / 1,41 % )
kirazz_z ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00 % )
asi_deniz ( 99,4 / 97,7 / 1,7 / 1,71 % )
özi16 ( 74,3 / 74,0 / 0,3 / 0,40 % ) eski üye ( 9.takımdan transfer )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 899,6 / 894,6 / 5,0 / 0,56 % )

kardeş takımım listemizi kontrol edebilirmisiniz.

nazcım tamam canım listeniz sorun yok ellerinize sağlık canım pınarıda tebrik ederim çok güzel kilo vermiş

nazcım tamam canım listeniz sorun yok ellerinize sağlık canım pınarıda tebrik ederim çok güzel kilo vermiş

ilterim maşşalh anacım bu ne hız tam akannehir
okeyliyordum listeyi bi baktım sen onaylmaşsıın tebrik ederim yafru kıuşumŞeniz

Mantı hımmmmmmmmmmmm bayılırım.Allah yardımcın ne diyeyim bilmemki... Valla bu topiğe girdiğimden beri pek iştah kalmadı.Amaan moralim yerinde olsunda boşver yemeyi burada geçirdiğim zaman yemeğe ayıracağım zamandan daha güzel deyip geçiyorum.

selamcım senin kilon ne kadar azmış be tatlım..ben senin kilonda dğeil 65 olsam hayır dağıtırım be:)
ahh ahh aynen bende hayır dağıtırdım snaırım
görmezmiyiz bitanem emeğine sağlık hepsi güzeldi ama yapacak kimse yok sanırım :roflol:

kız sen millete yardım edecem derken kendin aç kalacan
ilterim maşşalh anacım bu ne hız tam akannehir
okeyliyordum listeyi bi baktım sen onaylmaşsıın tebrik ederim yafru kıuşumŞeniz
eee kaptanım bırakta okadar olsun nazlımla oraganize çalışıyoruz :roflol::roflol:

Kızlar nıŞan resımlerımı en sonunda kk ya koyabıldım ıstersenız ordan bakabılırsınız

canım benı boşverde evde ıkı tane huysuz cocugum var yemek yapmassam benı öldürürler babalarından korkmam onlardan korktugum kadar bırgün yemek yapmasam adım hıç yemek yapmıyora cıkar akannehirakannehirakannehir

şıltercım merak etme bende ac kalacak göz yok ben her halükarda karnımı doyururum şekıl A da oldugu gıbı maşallah yedıgımıde hıc ınkar etmem sırnaşık şeydelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

(
Selmacığım işin var desene...)Hakkatende doğru söylüyorsun çocukların dilinden kurtulmak zor naparsın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…