Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar dün siteye her girisimde virüs programı çıkıyor virüs bulaşmış diye muneye yazdım

Keşke çok olsa sütüm ama nerde yemediğim şey kalmadı bulgur rezene incir hurma tavuk çorbası bi nebze iyi geldi ( mama takviyesi veriyorum günde iki kere doğduğundan beri
Ben de hem mama hem meme veriyorum doğumdan itibaren. Ama artık yüzden doksan mama oldu. Bugün bebişlere çorba yaptım bayıldılar.

Öğlen yemeğimi yedim kızımın çekmece ve dolaplarini duzenledim akşam için lahana doğradim

Bide kızıma akşama yayla çorbası yapicam şimdi

Bebekler uyuyor menümü yazayım hemen :)
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, dil peyniri, 4 siyah zeytin, bir dilim buğday ekmeği, bir çatal çilek reçeli
Öğlen ufak kase karışık salata ve 4 küçük ızgara köfte
Ara 4 kuru erik, 5 küçük kuru incir, bir avuç sarı tuzlu leblebi, çay
Akşam bir karnıyarık, az mercimek çorbası

merhabalar herkese teşekkür ederim dualar için bugünkü sınav da güzeldi inşallah şöyle yüksek bir not alırım da gaza gelirim çünkü derslerden yada hayatımdan memnun olduğumda daha az yemeye sarıyorum açıkçası . ama rahatladım valla kaç haftadır uyku uyuyamıyordum yoğunluktan, kuş gibi hafifledim şuan çok şükür .

geçen gün hasta oldum ondan şişim inşallah cumaya geçer çünkü pts günü çok güzel bir eksi gördüm kiloda ödemle kapanmasın şimdi o :)bu haftaki hedefim 63 ile başlayan bir kilo görmek en kötü 64,5 un altı olsun istiyorum

sporum da güzel gidiyo hergün az az da olsa düzenli yapıyorum :) şimdilik bu kadar kızlar görüşürüz akşama :)

Sinavlarinin guzel gecmesine cok sevindim canim bundan sonraki Sinavlarin da cok guzel gecsin insallah :)
Ben de bu hafta 63lu bir rakam görmek istiyorum insallah hedeflerimize ulasiriz

Hafta sonu zaten yogundu pazartesinden beri 5ten asagi gelmiyorum eve cok yogun bu sene okul yarin sinav yapicam ortada hazirlanmis bir sinav yok 10 Kasim programi bende kutlu dogum haftasi bende yanlis bolum secmisim Turkceci olmamak lazimmis :)

Menümü paylasayim kizlar
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti yarim domates yarim salatalik biraz dereotu bir yumurta cok az light beyaz peynir bir dilim karisik tahilli ekmek bir bardak cay
Ara bir büyük Fincan sekersiz osmanli kahvesi
Ogle bir kase barbunya pilaki 200 gr yogurt
Ara bir kupa yeseminli Yesil cay 5 tane yulafli kepekli biskuvi
Aksam baturu alirKen bakicida ayakustu bir cig borek yedim yemeyeydim iyiydi de cok israr ediyor illa bir tane daha ye dedi yok deyince de posete koymus cikarken elime tutusturuverdi hesapta olmayan bir şey yeyince Aksam yemegi plani degisti 2 3kasik tavuklu sehriye corbasi 2 kasik da yogurt yedim
1 saat kadar sonra da Yesil cayimi icerim
Su 2 litre simdilik

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Aslında saat 17:30da eve girdim ama yok akşam yemeğiydi yok mutfağı toplamaktı derken bir anda yarın için Ispanak yemeği yaparken buldum kendimi Küçük kuzumda gündüz nerden aklına düştüyse gözleme diye tutturdu bende hazır yufkaylada olsa tembel işi gözleme yapayım dedim Hatta Annemle telefonda konuşurken öğlenlik yemek yapma sizede gözleme getireceğim ( pişirmeden hemen yağsız tavada yapıverir diye ) dedim ama oda kız 1 paket yufkadan çok olur kızlara yarısından gözleme yap yarısınıda sigara böreği sarıp buzluğa atsana hazır olsun diyince aaa iyi fikir diye birde sigara böreği için harç hazırladım

Anam nerden geliyor bugün ki enerji bilmiyorum ama günümü kısaca özetliyeyim
Sabah kuzuyu okula bıraktıktan sonra kızkardeşimle buluşup dışarda kahvaltımızı yaptık ordan AVMde dolanıp büyük kıza kot ufaklığa da pembe kadife gömlek aldım ( pazar giyer mevlütte dedim )
Ordan Anneme geçtik öğle yemeği için kuzuyuda aldıktan sonra bir keyif kahvesi içip pazara gittik Eve bir sürü sebze ve meyve aldıktan sonra da Annemle baya yürüdük eşimle buluşma noktasına gitmek için ( sağ olsun hesapta bizi alacaktı ama arabanın frenlerine baktırma işi uzayınca biz tamircinin olduğu yere yürüdük )

Toplamda 13 998 adım atmışım bugün ( 2 saat 19 dakika aralıksız yürümüşüm )

Valla çok yoruldum ama çokda iyi geldi
Artık yarın da spora gidersem tam süper olur cuma günü için inşallah
Hee suyu yolda sıkıntı olur diye pek içemedim ama şimdi yatana kadar 1.5 litre kadar içerim birde tabi yeşil çaya abanırım

Yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca ; 700 ml kadar su + 1 bardak ayran ( kahvaltı saati gecikecek diye ayran içtim )

Kahvaltı;
1 adet organik yumurta ( haşlama )
1 dilim beyaz peynir
2 dilim domates
2 dilim salatalık
1 ince dilim kaşar

ara;
2 fincan sütlü şekersiz Nescafe

ara;
1 ufak paket Uno Kiritos ( minik grisinilerden paketi 65 kcal )

Öğlen;
4 - 5 kaşık kadar kıymalı Karnabahar
1 tabak salata

ara;
3 adet mısır çerezi ( tadımlık )

Akşam;
4 kaşık kadar barbunya
1 büyük kase salata
1 bardak ayran

ara;
1 fincan yeşil çay

Gün içinde 1.5 litre su içtim ancak bir okadar daha içerim yatana kadar

Sendeki enerjiden bana da yollasana canim yaa :)

Selam kizlar
Umarim hepiniz iyisinizdir

Hemen yediklerimi yazim

Kahvaltim.......
Karisik sebze kavurma...
Bikac lokma ekmek
1 kaze yogurt

Öylen....
2 balik dilimi..Fischstäbchen
10 pomes
1 gülen yüzlü patates kizartma

Akşam ...
Sütlen protein iceceği
1 tane alabaşi.

Bügünde sapa sacma beslendim kizlar
Toplam kaloti 931...
45 dakika yürüyüş

Bir lokmada browni ve 3 ü bir arada kahve ictim...unutmuşum yazmayi..bundan sonra her yediklerimi yazacagim...bu sekilde daha iyi kontrol edebilirim kendimi

Merhaba bugün yediklerim

Sabah iki dilim tb ekmeğinden yağsız tost beş zeytin yeşil çay

Ara Bir armut

Öğlen Bir kâse bulgur pilavı yarım kase cacık

Ara şekersiz kahve 10findik

Akşam 18:30 Bir tabak bol acılı lahana kavurması Bir bardak ayran

20:30 Bir armut

Spor 60dk doga3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…