Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Öğlen yemeği yendi yoğurt mayalandı birazdan kızı yüzmeye götürücem havada soğuk

Ay hadi hayırlısı senin bişey kalmamış çok iyi maşallah.

Ben de bulgur pilavı yaptım bakalım süt arttıracak mı?
Sabah yağda yumurta, avuç içi kadar pide ekmek, dil peyniri, domates salatalık, birkaç zeytin ve ceviz.
Ara 4-5 fındık, siyah üzüm ve şekersiz Türk kahvesi.
Öğlen bir porsiyon bulgur pilavı ve biraz yoğurt.
Akşam ızgara köfte ve salata yemeyi planlıyorum.

Bırakıyorum diyeti canım bol su icicem kalorili yiyecekler den uzak durcam bakalım bu şekilde deneyim bide

Evet evet diyet ypmicam ama kalorisi az yiyecekler yerim sade su süt yapmıyor malesef

Bence emzirirken diyet yapmak için en AZ 6ay beklenmeli sahsen Ben oyle yaptım ve diyetisyen esliginde yaptım bunu dengeli ve bilincli yapmak lazim cunku diyet zamaninda da sütüm artti benim tam Aksine. Bunu da dengeli beslenmeye bagliyorum

Bu günkü yediklerim
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Kaşar peynir
Beyaz peynir
Domates
Öğlen
2 kase domatesli şehriye çorbası
1 kase yoğurt
İkindi
1 muz
1 çay bardak süt
Akşam
6-7 kaşık mercimekli pilav
Yarım kase cacık
Yarım kase salata

Spor 60 dk

Kızlar ben iki kizimida çok şükür iki yaşına kadar emzirdim hiçte diyet yapmadım ikisinide iki yaşında memeden kesince diyete başladım acele etmeyin derim

Selamın Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür eve kısa süreliğine de olsa gelebildim valla tam ayağı yanmış kedi modundayım yine
Sabah spor salonunda bir güzel sporumu yaptım şükür hatta eve gelir gelmez de duşumu alıp öğle yemeğine Anneme gittim ( hatun ille gel kardeşinde burada diye tutturdu
Kuzuyuda okuldan aldıktan sonra Annemde bir kahve içip sonrada Yüzme dersi için yollara döküldük Ana kız

Bugün toplamda 13. 325 adım atmışım
Yani toplamda 1 saat 54 dakika 27 saniye yürümüşüm

Eve gelir gelmez kendime şöyle güzel bir salata yaptım bir bardak ayranla akşam yemeği niyetine

Hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca ; bol su

Kahvaltı; 07:45
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir

ara; 09:15de ( spordan önce )
Şekersiz sütsüz filtre kahve

Öğlen; 12:30da
4 yk kadar kıymalı karnabahar
1 büyük kase karışık mevsim salatası

ara; 14:15de
1 fincan Sütsüz Nescafe
6 - 7 tane grisini

ara; 15:15de
1 Çeyrek simit ( Annem kıza verdi yolda yesin diye ama yemedi cadı bende dayanamadım )

Akşam; 18:30da
1 büyük kase marul salatası
1 bardak ayran

( simidi yiyince vicdan yaptım o yüzden akşam bu şekilde oldu )

Su olarak 2 litre ancak tüketmişimdir ama yatana kadar çok daha fazla olur o

Bİrazdan da büyük kızı okuldan almaya gideceğim sonra onu eve bırakıp eşimle dükkana gideceğim geçen gece yaptığımız şeyleri arabaya yüklemek için
Valla motor su kaynatsa yeridir yine iyi dayanıyorum

Kızlar şimdilik bana müsaade
Kızı alıp geleyim birde tükkan işini halleder dönerim sonra rahat rahat sohbet ederiz inşallah

Süpermiş tebrikler canım aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…