- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Vay be enerjin süper Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Aslında saat 17:30da eve girdim ama yok akşam yemeğiydi yok mutfağı toplamaktı derken bir anda yarın için Ispanak yemeği yaparken buldum kendimiKüçük kuzumda gündüz nerden aklına düştüyse gözleme diye tutturdu bende hazır yufkaylada olsa tembel işi gözleme yapayım dedim Hatta Annemle telefonda konuşurken öğlenlik yemek yapma sizede gözleme getireceğim ( pişirmeden hemen yağsız tavada yapıverir diye ) dedim ama oda kız 1 paket yufkadan çok olur kızlara yarısından gözleme yap yarısınıda sigara böreği sarıp buzluğa atsana hazır olsun diyince aaa iyi fikir diye birde sigara böreği için harç hazırladım
Anam nerden geliyor bugün ki enerji bilmiyorum ama günümü kısaca özetliyeyim
Sabah kuzuyu okula bıraktıktan sonra kızkardeşimle buluşup dışarda kahvaltımızı yaptıkordan AVMde dolanıp büyük kıza kot ufaklığa da pembe kadife gömlek aldım ( pazar giyer mevlütte dedim )
Ordan Anneme geçtik öğle yemeği içinkuzuyuda aldıktan sonra bir keyif kahvesi içip pazara gittik Eve bir sürü sebze ve meyve aldıktan sonra da Annemle baya yürüdük eşimle buluşma noktasına gitmek için ( sağ olsun hesapta bizi alacaktı ama arabanın frenlerine baktırma işi uzayınca biz tamircinin olduğu yere yürüdük )
Toplamda 13 998 adım atmışım bugün( 2 saat 19 dakika aralıksız yürümüşüm )
Valla çok yoruldum ama çokda iyi geldi
Artık yarın da spora gidersem tam süper olur cuma günü için inşallah
Hee suyu yolda sıkıntı olur diye pek içemedim ama şimdi yatana kadar 1.5 litre kadar içerim birde tabi yeşil çaya abanırım
Yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca ; 700 ml kadar su + 1 bardak ayran ( kahvaltı saati gecikecek diye ayran içtim )
Kahvaltı;
1 adet organik yumurta ( haşlama )
1 dilim beyaz peynir
2 dilim domates
2 dilim salatalık
1 ince dilim kaşar
ara;
2 fincan sütlü şekersiz Nescafe
ara;
1 ufak paket Uno Kiritos ( minik grisinilerden paketi 65 kcal )
Öğlen;
4 - 5 kaşık kadar kıymalı Karnabahar
1 tabak salata
ara;
3 adet mısır çerezi ( tadımlık )
Akşam;
4 kaşık kadar barbunya
1 büyük kase salata
1 bardak ayran
ara;
1 fincan yeşil çay
Gün içinde 1.5 litre su içtim ancakbir okadar daha içerim yatana kadar
Msj tekrarıSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Aslında saat 17:30da eve girdim ama yok akşam yemeğiydi yok mutfağı toplamaktı derken bir anda yarın için Ispanak yemeği yaparken buldum kendimiKüçük kuzumda gündüz nerden aklına düştüyse gözleme diye tutturdu bende hazır yufkaylada olsa tembel işi gözleme yapayım dedim Hatta Annemle telefonda konuşurken öğlenlik yemek yapma sizede gözleme getireceğim ( pişirmeden hemen yağsız tavada yapıverir diye ) dedim ama oda kız 1 paket yufkadan çok olur kızlara yarısından gözleme yap yarısınıda sigara böreği sarıp buzluğa atsana hazır olsun diyince aaa iyi fikir diye birde sigara böreği için harç hazırladım
Anam nerden geliyor bugün ki enerji bilmiyorum ama günümü kısaca özetliyeyim
Sabah kuzuyu okula bıraktıktan sonra kızkardeşimle buluşup dışarda kahvaltımızı yaptıkordan AVMde dolanıp büyük kıza kot ufaklığa da pembe kadife gömlek aldım ( pazar giyer mevlütte dedim )
Ordan Anneme geçtik öğle yemeği içinkuzuyuda aldıktan sonra bir keyif kahvesi içip pazara gittik Eve bir sürü sebze ve meyve aldıktan sonra da Annemle baya yürüdük eşimle buluşma noktasına gitmek için ( sağ olsun hesapta bizi alacaktı ama arabanın frenlerine baktırma işi uzayınca biz tamircinin olduğu yere yürüdük )
Toplamda 13 998 adım atmışım bugün( 2 saat 19 dakika aralıksız yürümüşüm )
Valla çok yoruldum ama çokda iyi geldi
Artık yarın da spora gidersem tam süper olur cuma günü için inşallah
Hee suyu yolda sıkıntı olur diye pek içemedim ama şimdi yatana kadar 1.5 litre kadar içerim birde tabi yeşil çaya abanırım
Yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca ; 700 ml kadar su + 1 bardak ayran ( kahvaltı saati gecikecek diye ayran içtim )
Kahvaltı;
1 adet organik yumurta ( haşlama )
1 dilim beyaz peynir
2 dilim domates
2 dilim salatalık
1 ince dilim kaşar
ara;
2 fincan sütlü şekersiz Nescafe
ara;
1 ufak paket Uno Kiritos ( minik grisinilerden paketi 65 kcal )
Öğlen;
4 - 5 kaşık kadar kıymalı Karnabahar
1 tabak salata
ara;
3 adet mısır çerezi ( tadımlık )
Akşam;
4 kaşık kadar barbunya
1 büyük kase salata
1 bardak ayran
ara;
1 fincan yeşil çay
Gün içinde 1.5 litre su içtim ancakbir okadar daha içerim yatana kadar
Merhaba kızlar geçen hafta hiç uğraşamadım malesef özel sebeplerden dolayı
Hepiniz etiketleyerek ölçülerinizi yazmışsınız yarın onları not edeceğim inşallah
Sadeceoynakbasi34 sen ölçünü göndermemişsin canım :)
1 haftadır gelişigüzel ama az yedim tartıda da aynı çıkıyorum 63.3 civarı umarım önümüzdeki bir iki hafta içinde 62 olurum da sayısal olarak da takıma dönebilirim
Acaba biraz Dukan mı yapsam özellikle saf proteinde kilo vermemek mümkün değil
Vay be enerjin süper ne kadar da az yiyorsun darısı benim başıma
Herkese GunaydinSu perisi86 a katiliyorum bugun hafif gecirelim ki yarin a derece alabilelim ve gecen haftanin acisini cikarabilelim Ben de nihayet 63lu bir rakamlar gördüm cok mutluyum :)
Günaydınlar
Kızımı sallıyorum geri uyuyamam galiba reglde oldum dün tartildigimda 73.4 bakalım yarın kaç cikacagim
Günaydın canım
Kolay gelsin sanaBu arada tebrikler regl olmana rağmen cumaya göre eksidesin daha da güzel rakamlar görürsün yarın inşallah bol bol su iç canım ödem oluşmasına fırsat verme
Sanada kolay gelsin Banu abla tşk ederim inş ödem olmaz böyle kalsa bile iyi
Banu abla senin diyetisyen detokslarla ilgili düşüncesi nedir acaba
Regl sonu Yeşilçay soda limon üçlüsünü denemek istiyorum
Deneyen varmı acaba
@YENA abla nasılsın merak ettim iyisindir inş
Günaydın ..
Ugrayamadim işlerim yogun rahatsızim biraz keyifsizim o yüzden...
Vay kalleş soda vayySu perisi86 Canım bizim Diyetisyen çok fazla karışık detokslara sıcak bakmıyor yeşil çay yeterli diyor hatta bir keresinde sabah suyuma elma sirkesi yada limon sıksam faydası olur mu dedim hiç gerek yok dedi
Soda ve madensuyunu kesinlikle tavsiye etmiyor hatta bir hafta ben yağdan kilo almıştım da şaşırdım direk soda yada madensuyu içtin mi diye sordunasıl ya dediğimde de kesinlikle onların vücudun yağ yapmaya sebep olduğunu kilo verirken içilmemesi gerekirken hatta korumada bile nadiren en fazla yarım şişe içebilirsin demişti
Baştan bana çok tuhaf geldi ama Ayşede aynı hafta bağırsaklara destek olsun diye içmiş oda yağdan almıştı
Günde 2 tane yeşil çay iç bol su takviyesiyle yeterli demişti
Gitsin pis yağlar kuzuuKızlar ben hazırlandım yeşil çayımın sonunu da içip hemen çıkıyorumgidip bir güzel yağ yakayımda geleyim
Yarın cuma ona göre herkes çok dikkatli olsun suyunu da ihmal etmesin
Yigenimde Turkceci bencede en güzel bölümlerden biri yorucuda olsaHafta sonu zaten yogundu pazartesinden beri 5ten asagi gelmiyorum eve cok yogun bu sene okul yarin sinav yapicam ortada hazirlanmis bir sinav yok 10 Kasim programi bende kutlu dogum haftasi bende yanlis bolum secmisim Turkceci olmamak lazimmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?