Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarın daha hafif geçirebiliriz inş öğlen sebze yemeği akşam tavuk ve salata olur diye düşünüyorum uyumadan kayısı kompostosu yaparim içerim yarın gün içerisinde

Merhaba kızlar geçen hafta hiç uğraşamadım malesef özel sebeplerden dolayı
Hepiniz etiketleyerek ölçülerinizi yazmışsınız yarın onları not edeceğim inşallah
Sadece oynakbasi34 sen ölçünü göndermemişsin canım :)

1 haftadır gelişigüzel ama az yedim tartıda da aynı çıkıyorum 63.3 civarı umarım önümüzdeki bir iki hafta içinde 62 olurum da sayısal olarak da takıma dönebilirim
Acaba biraz Dukan mı yapsam özellikle saf proteinde kilo vermemek mümkün değil

Vay be enerjin süper  ne kadar da az yiyorsun darısı benim başıma

Msj tekrarı

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim
Dün suyu yeterli içemeyince bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugün Hem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim

Kız benimki gözden kaçtı sanırım çünkü ilk ölçüyü ben verdim

Dur hemen yazayım bari;

Göğüs 110
Bel 98
Basen 124
Kol 37
Bacak 78

Yine sen bilirsin ama Dukan şart değil bence hani hafif proteine ağırlık versen yeterli olur bence
Okulda sıkıntı olmasın Dukan

Vay be enerjin süper  ne kadar da az yiyorsun darısı benim başıma

Valla enerji çokda işte koşturmacalarda suyu ihmal ediyorum o beni rahatsız ediyor
Menüler aslında tamda diyetisyenimin verdiği gibi hatta bazen ben koştururken daha az yemiş olabiliyorum
Gerçi dünki o menününün üzerine itiraf edeyim gittim 1 tane gözleme yedim ( yarım yufkadan patatesli ) Nasıl yorulduysam akşam yemeğimden bir şey anlamamıştım dayanamadım gerçi eşim boşver bir şey olmaz okadardan dedi ama akşam geç saatte yemeseydim iyidi Neyse ölmüşle olmuşa çare yok insanız sonuçta
Bugün acısını fazlasıyla çıkarırım

Herkese Gunaydin Su perisi86 a katiliyorum bugun hafif gecirelim ki yarin a derece alabilelim ve gecen haftanin acisini cikarabilelim Ben de nihayet 63lu bir rakamlar gördüm cok mutluyum :)

Hay maşallah canım İnşallah yarın bugünkinden güzel bir rakam görürsün canım
Bu arada sanada Günaydın

Bende birazdan kahvaltımı yapayım kendimi spor salonuna atacağım kızı okula bıraktıktan sonra
Kesinlikle bugün hem bol su hemde hafif bir beslenmeyle yarına çok güzel rakamlar göreceğimize eminim

Bu arada bugün izin almış Nöroloji doktoruna gitmek için tabi ben spor gününe deng gelince biraz surat astım ama sağ olsun benim düzeni bozmamak için al sen arabayla spora git ( dönüştede yürüyerek dönersem bir 30 dakika yolda geçiyor gerçi oda bana hareket ama bugün vakit kaybı olmasın ) arabayla 10 dakikada dönersin hemen gelip duşunu alırsın doktora gideriz dedi Kuzu okuldan çıkmadan işimiz bitmiş olur ondan sonrada kuzuyu yüzmeye götürürüm

Benim popiş bugün de yer görmeyecek anlıyacağınız gerçi bol eksi olarak dönüşü olursa hiç sıkıntı olmaz benim açımdan
Dün Anneme kıza işlemek üzere bir masa örtüsü almıştım hala ona başlayamadım diyince kadıncağız bile kızım boşver sanki koca mı var ortadada çeyiz peşindesin zaten oturmaya fırsatın olmuyor daha sonra bir ara yaparsın nasılsa dedi kadın bile farkında

Günaydınlar
Kızımı sallıyorum geri uyuyamam galiba reglde oldum dün tartildigimda 73.4 bakalım yarın kaç cikacagim

Günaydın canım
Kolay gelsin sana Bu arada tebrikler regl olmana rağmen cumaya göre eksidesin daha da güzel rakamlar görürsün yarın inşallah bol bol su iç canım ödem oluşmasına fırsat verme

Su perisi86 Canım bizim Diyetisyen çok fazla karışık detokslara sıcak bakmıyor yeşil çay yeterli diyor hatta bir keresinde sabah suyuma elma sirkesi yada limon sıksam faydası olur mu dedim hiç gerek yok dedi
Soda ve madensuyunu kesinlikle tavsiye etmiyor hatta bir hafta ben yağdan kilo almıştım da şaşırdım direk soda yada madensuyu içtin mi diye sordu nasıl ya dediğimde de kesinlikle onların vücudun yağ yapmaya sebep olduğunu kilo verirken içilmemesi gerekirken hatta korumada bile nadiren en fazla yarım şişe içebilirsin demişti
Baştan bana çok tuhaf geldi ama Ayşede aynı hafta bağırsaklara destek olsun diye içmiş oda yağdan almıştı

Günde 2 tane yeşil çay iç bol su takviyesiyle yeterli demişti

Vay kalleş soda vayy

Hafta sonu zaten yogundu pazartesinden beri 5ten asagi gelmiyorum eve cok yogun bu sene okul yarin sinav yapicam ortada hazirlanmis bir sinav yok 10 Kasim programi bende kutlu dogum haftasi bende yanlis bolum secmisim Turkceci olmamak lazimmis :)
Yigenimde Turkceci bencede en güzel bölümlerden biri yorucuda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…