Bence de 6 ay beklenmeli.Bence emzirirken diyet yapmak için en AZ 6ay beklenmeli sahsen Ben oyle yaptım ve diyetisyen esliginde yaptım bunu dengeli ve bilincli yapmak lazim cunku diyet zamaninda da sütüm artti benim tam Aksine. Bunu da dengeli beslenmeye bagliyorum
Ben beklemedim ama sütüm önce nasılsa şimdide aynı süt yapıcı şeyler yiyorum genelde bakalım biraz daha devam edeceğim sütüm azalırsa bırakırım bendeBence de 6 ay beklenmeli.
Ben iki sene böyle şişman kalırsam ölürüm acımdanKızlar ben iki kizimida çok şükür iki yaşına kadar emzirdim hiçte diyet yapmadım ikisinide iki yaşında memeden kesince diyete başladım acele etmeyin derim
Senin sütün fazla o zaman maşallah. Benimki en baştan beri az bir de iki bebe olunca sormaBen beklemedim ama sütüm önce nasılsa şimdide aynı süt yapıcı şeyler yiyorum genelde bakalım biraz daha devam edeceğim sütüm azalırsa bırakırım bende
Keşke çok olsa sütüm ama nerde yemediğim şey kalmadı bulgur rezene incir hurma tavuk çorbası bi nebze iyi geldiSenin sütün fazla o zaman maşallah. Benimki en baştan beri az bir de iki bebe olunca sorma
Çok az bence aldığın kalori dikkat et sürekli bu şekilde beslenme sağlığına zararı dokunabilirHayirli akşamlar kizlar..bugün pek iştahim yoktu...sinirim cok bozuktu...o yüzden pek birşey yemedim..
Kahvaltim..1 tabak az receli yogurt
2 dilim kasar oeynir
Öyle vakti...
1 tabak sade yogurt
Akşam ...
3 ü bir arada ..kahve
Toplam kalori..506
30 dakika yürüyüş
Kacamak yok...
Evdekilere soslu makarna yapinca yemedim..kendimede birseyler yapmaya üşendim ..zaten iştahimda yoktu....yarin insallah daha güzel bir gün olurÇok az bence aldığın kalori dikkat et sürekli bu şekilde beslenme sağlığına zararı dokunabilir
Evdekilere soslu makarna yapinca yemedim..kendimede birseyler yapmaya üşendim ..zaten iştahimda yoktu....yarin insallah daha güzel bir gün olur
Canim bence de cok az dikkat et kendineHayirli akşamlar kizlar..bugün pek iştahim yoktu...sinirim cok bozuktu...o yüzden pek birşey yemedim..
Kahvaltim..1 tabak az receli yogurt
2 dilim kasar oeynir
Öyle vakti...
1 tabak sade yogurt
Akşam ...
3 ü bir arada ..kahve
Toplam kalori..506
30 dakika yürüyüş
Kacamak yok...
Banucum kuş kadar yemek yemişsin hatta yememişsin hiçSelamın Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür eve kısa süreliğine de olsa gelebildimvalla tam ayağı yanmış kedi modundayım yine
Sabah spor salonunda bir güzel sporumu yaptım şükür hatta eve gelir gelmez de duşumu alıp öğle yemeğine Anneme gittim ( hatun ille gel kardeşinde burada diye tutturdu
Kuzuyuda okuldan aldıktan sonra Annemde bir kahve içip sonrada Yüzme dersi için yollara döküldük Ana kız
Bugün toplamda 13. 325 adım atmışım
Yani toplamda 1 saat 54 dakika 27 saniye yürümüşüm
Eve gelir gelmez kendime şöyle güzel bir salata yaptım bir bardak ayranla akşam yemeği niyetine
Hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca ; bol su
Kahvaltı; 07:45
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
ara; 09:15de ( spordan önce )
Şekersiz sütsüz filtre kahve
Öğlen; 12:30da
4 yk kadar kıymalı karnabahar
1 büyük kase karışık mevsim salatası
ara; 14:15de
1 fincan Sütsüz Nescafe
6 - 7 tane grisini
ara; 15:15de
1 Çeyrek simit ( Annem kıza verdi yolda yesin diye ama yemedi cadı bende dayanamadım )
Akşam; 18:30da
1 büyük kase marul salatası
1 bardak ayran
( simidi yiyince vicdan yaptım o yüzden akşam bu şekilde oldu)
Su olarak 2 litre ancak tüketmişimdir ama yatana kadar çok daha fazla olur o
Süt yapıcı besin takviyeleri var eczanelerde ben kullandım solgar b12 bir kutu bitirdim sütüm coştuKeşke çok olsa sütüm ama nerde yemediğim şey kalmadı bulgur rezene incir hurma tavuk çorbası bi nebze iyi geldi( mama takviyesi veriyorum günde iki kere doğduğundan beri
Banucum kuş kadar yemek yemişsin hatta yememişsin hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?