Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne kadar kilo verdin ne kadar zamanda?
84kiloyla başladım diyete bu gruba katildigimda 82.5 tim 75.1 kadar düştüm sonra 75.6 izne ayrildim kilo alıp 79ciktim geri kilo vermem aylarimi aldı gruba yeni döndüm 10kilo verdim diyeyim

Ara verip izne ayrılmasaydım eminim daha fazla giderdi boğazımi tutamadım diyelim

Ay ben de 84 ile başladım 83.6 idim tamtamına geçen hafta. Önümde uzun bir yol var. En az yirmi kilo dile kolay boğaz tutamama olayı korkutucu ben özellikle tatlıcıyım

Ay ben de 84 ile başladım 83.6 idim tamtamına geçen hafta. Önümde uzun bir yol var. En az yirmi kilo dile kolay boğaz tutamama olayı korkutucu ben özellikle tatlıcıyım
Ahh canım bende aynı bugün regl oldum tatlı bişey için çıldırıyorum Allah'tan evde tatlı bişey yok

Herkese Gunaydin hayirli cumalar daha kaptanim bile yok Ortalarda ilk bildirimine benden gelsin oyleyse
Gecen hafta 64.7
Bu hafta 63.7
Dünkü Yesil mercimekten midir nedir bir sislik var karnimda belki dun mercimek yemeseydim daha iyi olabilirdi neyse bakalım darisi haftaya :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Dün eşim sağ olsun laptobun başından bir türlü kalkmak bilmedi deli etti beni dur şu çizimim bitsin dur şu çizimim bitsin diye diye oyaladı durdu sonrada tam benim uykum geldi saat olmuş neredeyse 12 hadi geç istersen demez mi Dedim dalga mı geçiyorsun gözlerimi açamıyorum bana geç diyorsun

Baya yorulmuştum tabi yine o yüzden de açıkçası adama çok ısrar etmedim iki dakika müsaade et diye

Neyse bugün inşallah herkes çok güzel rakamlar görür tartıda
Ben bu hafta az da olsa eksi gördüm ama açıkçası daha iyi bir sonuç bekliyordum
Ya havalardan yada metabolizma ufak bir duraklamaya girdi direniyor anlamadım tam
Gerçi bugün Sibelde kontrol olunca ona sorarım nedendir diye

Soda beni şok etti

Sorma canım bizde Ayşeyle duyunca şok olduk
Gerçi bazı diyetisyenlerde veriyor 1 tane de olsa ama o kesinlikle vermeyeceğini ve zararlı olduğunu izah etti bize
Hakikaten geçmişi düşünüyorum da bende bir ara zayıflamak adına her gün bir tane içerdim en azından ve o dönem veremiyorum diye de kendime kızardım Belkide doğrudur o yüzden ne olur ne olmaz içmem sonuçta hayati bir şey değil

Geçen hafta gibi yine sessiz takım

Hadi ben baygın düşüyorum bu diğer hatunlar nereye kayıp olmuş ( gerçi Yena benden beter hem çalışıyor hem eve koşturuyor Neyse herkesin vardır mutlaka bir sebebi de bol eksilerle dönseler bari )

Hay maşallah siz baya baya atlıyormuşsunuz
Ben daha kızları gaza getiremeden gözleri korkmasa bari

Bebişleri uyuturken uyuyakalmışım

Allah yardımcın olsun canım çok zor iki tane bir arada hep diyorum Rabbim dağına göre kar veriyor diye ben olsam herhalde ikizlerle uğraşırken onlarda oturup ağlardım uyumadıklarında Gerçi büyük kızımdan sonra ikiz olsaymış tam süper olurmuş
Rabbim kimseye evlat yokluğu yaşatmasın ...aminnn

Kız harikasın maşallah
İnşallah diğer kızlarda eksilerle gelirler

Bende hemen listemizi taşıyayım burayada düzenliyeyim

Hatta bildirimimi de buraya yapayım gözden kaçmasın ;

Geçen hafta ; 89,4 kg
Bu hafta; 88,9 kg
Giden; 0,5 kg
Yüzde; 0,57 %

Gerçi evdeki tartıya da ne kadar güvenebilirim bilmiyorum daha dün bir ara 87.6 gösterdi beni oda imkansızdı aradan 5 dakika geçti tekrar denedim emin olmak için bu seferde 89.7 gösterdi Bugünde defalarca indim çıktım en çok gördüğüm rakamı yazdım
Bir ara yeni pil alıpta denemem lazım belkide piller zayıflıyordur

**** 8. Takım 542.Etap****

Oynakbasi34 ( 89,4 / 88,9 / 0,5 / 0,56 % )
Yena ( 74 / / / % )
doga3 ( 95,5 / / / % )
kittenlove ( 64,8 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / 63,7 / 1 / 1,55 % )
serenalar ( 74 / / / % )
pptya87 ( 81 / / / % ) geçen hafta Kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
perihan00 ( 68,5 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

**** 8. Takım 542.Etap****

Oynakbasi34 ( 89,4 / 88,9 / 0,5 / 0,56 % )
Yena ( 74 / / / % ) Üye Hedef kilosunu 65e çekmek istiyor
doga3 ( 95,5 / / / % )
kittenlove ( 64,8 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / 63,7 / 1 / 1,55 % )
serenalar ( 74 / / / % )
pptya87 ( 81 / / / % ) geçen hafta Kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
perihan00 ( 68,5 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Anam az daha Yenanın notunu düşmeyi unutuyordum ya gerçi daha taşıyana kadar elbet biri hatırlatırdı ama iyi oldu en azından arada kaynamaz bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…