- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
oooo tebrik ederim kırmışsın şeytanın bacağını benim görmek istediğim rakamı görmüşsüün :) dikkat et ama bu hafta yarışıyoruz geçicem seniHerkese Gunaydin hayirli cumalar daha kaptanim bile yok Ortalardailk bildirimine benden gelsin oyleyse
Gecen hafta 64.7
Bu hafta 63.7
Dünkü Yesil mercimekten midir nedir bir sislik var karnimda belki dun mercimek yemeseydim daha iyi olabilirdi neyse bakalım darisi haftaya :)
bennce çok iyisin hemde bebek varkenKızlar günaydın ben de bildirim yapayım heyecanlı oluyor :)) geçen hafta 83.6 bu hafta 83.2 yani 400 gr eksik. Ama normal hem regli haftamdı hem yeni başladım tam olarak oturunca daha iyi gidecek inşallah.
harikaaa resmen 1 kilo gitmişşHerkese günaydın. Cumanız mübarek olsun
Geçen hafta :76.3
Güncel:75.2
Eksilen:1.1
yena naptın yaa maşallah allah daha çoğunu göstersin :)
benim geçen haftaki eksim bu haftaya denk geleymiş daha iyi olurmuş aslında ama nasip benim eksiler takıma ters düşüyo hep nasıl oluyo anlamadım :)Kızlar ben giyinip çıkıyorum birazdaninşallah kalanlarda güzel rakamlarla gelirler
Bu arada @pptya87 2 hafta olacak gelmeyeli eğer bugün de bildirim yapmazsabu durumda diskalifiye olacak çünkü daha fazla idare edemem sonuçta bizi motive edecek takıma katkısı olacak arkadaşlarımıza haksizlik oluyor
YENA Canım ben cepten girip bakacağım ama acil bir durum olursa yine yazarım sana nasılsa Doğaya mesaj attım oda cevap veriri herhalde hani giremezse bile bildirimini yapacağına eminim
kittenlove kuzum inşallah sende bol eksilerle geleceksin
Teşekkürlerbennce çok iyisin hemde bebek varken
Tşk ederim inşallah böyle devam eder :)) Bir yıldır 60 li rakam görmedimharikaaa resmen 1 kilo gitmişş
benim geçen haftaki eksim bu haftaya denk geleymiş daha iyi olurmuş aslında ama nasip benim eksiler takıma ters düşüyo hep nasıl oluyo anlamadım :)
Kahvaltı yaptıysan artı normaldir canımBu arada kizlar ya benim tartiya guvenmemekte hakliymisim
Şu anda Sibeldeyim ve tartildim
Onun tartisina göre bu hafta 200 gr artidayim ama 400 gr yağdan gitmiş
Sanırım seneler sonra 90i - 89u görünce vücut takıldı hatta ölçümü yapan bayanda öyle dedi sakin pes etme yağdan gitti sonuçta üstelik 400 gr da ödem varmış :) direnç olabilir bir iki hafta istikrarla devam et 2 kg birden bile gidecek belki en kisa zamanda dedi
Tabi ben evdekini baz alacağım yine ama bakalım bir hafta sonra neler göreceğim
Sen bilirsin canım düşünceli hatun kaptanımızKizlar bir tek @pptya87 kaldı bilirim yapmayanbakalim akşam uzerine kadar beklerim olmadı artık paylaşır onuda olmadi diskalifiye yerine bildirimsiz izne ayiririm belki önemli bir şey vardır en azından 2 haftada öyle zaman kazanır
Yine yüreğim el vermedi diskalifiye olmasina
He ama siz derseniz çoğunlukla bu şekilde kabul etmiyoruz haksızlık oluyor diye o zaman mecbur çoğunluğa uyarım sonuçta hepiniz yogunsunuz ama haber veriyorsunuz en azindan
Yüzdesini de duruma göre evde hesaplarim
Kahvaltı yaptıysan artı normaldir canım
Az bile yazmişim 2 kilo gerideyim...cünkü gecen hafta artidaydim..bu hafta sadece gecen haftanin artisini telafi ettim.....bunu telafi etmeliyim....bu ay cok dikkat edcem..aslinda yilbasina hedefim 65 kilo olmak ama yeni yila 60 kilo ile girersem dahada mutlu olcam
Kızlar bu sporlarda ne vaaavvv oynakbasi serenalar doğa yena harikasınız hele kaptana hele :)))8.Takımın sporcu hatunları
1.oynakbasi34 503 dk
2. @serenalar 450 dk
3.doga3 340 dk
4.YENA 240 dk
5.anlem 140 dk
6.Gulhan1 75 dk
7.kittenlove 48 dk
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?