Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence cok hoş Banucum gömleğin..güle güle giyin..⚘

Bencede güzel güle güle kullan :)) Bi zaman sonra büyük gelsin hayırlısıyla inşallah :))

Çok teşekkür ederim kızlar
Aslında gömlek aldığıma değilde Bedenin gün geçtikçe ufaldığı için daha çok sevindim
Kızım hatta kızdı bana niye madem diğerini beğendin almadın nasılsa kilo veriyorsun iki hafta sonra da olsa olacaktır o sana diye ( sadece göbekten sıkıntıydı malum ) ama yaza kadar zaten çok daha güzel kilolar gidecek o zaman dilediğimi alırım o gömlekte nasılsa indirime girer gerçi çok pahalı değildi 30 liraydı ama kendime gelince cimriliğim tutuyor işte

Ben ne yedim toparlamaya çalışayım.

Sabah,
Bol yeşillik
Tereyağ da yumurta
2 zeytin
1 dilime yakın eksi maya ekmek.

Ara,
2 kahve
2 kare bitter

Öğle,
Acılı buğday çorbası

Akşam,
Aralıklarla 4 köfte
Bir kaç tane patates
Iki üç çatal salata.

Ara,
1 avuç çekirdek

70 dk. Aerobik,step,plates

İyi akşamlar kızlar
Bugün yoğun geçti yazamadım
Hafta sonu böyle geçecek galiba

Bu haftasonu benimde baya yoğun geçecek yine
Hepimize kolay gelsin ne diyelim

Canım çok güzel bir menü

Çok güzelmiş canım sağlıklı günlerde giyin.

Sağ olasın canım daha güzelleri sizlerin olsun

Bugün yine geçe kaldım ama malum yarın koşturmacam var Pazarda Bilecik yolcusuyum günü birlik de olsa
Pazar Bebek mevlüdü için bir çeşitte olsa salata ve tatlı bende yapayım istiyorum ( sürpriz tabi )
Salata olarak Arpa Şehriye salatası yapayım istiyorum
Tatlı olarakda şu çubuklara takılan bisküvili Lolipop tarzı şeylerden yaparım belki tabi tariflere bir bakayımda hemen yatayım yarın eksik malzemelerimi alır yaparım inşallah şöyle süslü püslü birşeyler

Kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…