Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

görmezmiyiz bitanem emeğine sağlık hepsi güzeldi ama yapacak kimse yok sanırım
ılterciğim diyet listelerinden birine bir başladık mı yaparız be canım takımca bir el attık mı başaramayacağımız birşey yok bizler bir ekibiz.

ben bu hafta aynıyım vermemişim akannehirneden çünkü egzersiz yapmıyorum bi 3 ay daha yapamayacagımn çünkü süte parcalanmayan yag parcacıkları karışıyomuş mafoldumben3 ay sonra yerimi ayır azracımmmmmm

slm kızlar evet kaptanım ben inceldim en çok düşündüğüm bu yaşımda göbekli olmamdı ama onu da atlattık sayılır en azından eskisi gibi ta krşıya bakmıo:sm_cool: selmacım görmez olur muyuz hiç o diet listelerini saolasın ya ben bi kaç kişiye rep vermeye çlıştım ama inş olmuştur

teşekkür ederim canıım sizin sayenizde puanlarıım yükseliyor tekrar teşşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

afiyet olsun selmacım ama istersen artık daha fazla yeme açta kalma ama tokda gezme ne dersin kafamçokkarıştı

tamam canım başlayalım

slm kızlar............
sizinle çok özeli bişey paylaşacam bu kadar sorunun arasında....
benim 3 yıl birlikte olduğum bir erkek arkadaşım vardı...hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar...
yarın akşam iftara gelecek bana...ve ben hala onu çok çok seviyorum....şimdi 2 sorum var
1.iftar menüm ne olsun?
2.Nasıl davranayım ona?
ne olur yardım.................

canım madem bu kadar seviyordun neden ayrıldınız ya..naısl davranacağın konusunda elbet birşey diyemem ama madem o kadar sevmedin ondan da bir ışık görürsen şans ver derim hayat kısa ve birini gerçekten sevmek çok zor..
menüne gelince benim uydurduğum bir yemek daha doğrusu garnitür gibi birşey var her yiyen çok beğeniyor...
5-6 tane patlıcanı fırında közlüyorsun..kabuklarını soyup iyice eziyorsun..beşamel sos da yapıp hepsini blendırda ezip hafif akışkan bir sıvı haline getiriyorsun..patatesleri dilim dilim yuvarlak dilimleyip üzerlerine kekik z.yağı tuz ve kırmızı biber koyup fırınlıyorsun....bunları patlıcanlı beşamelli karışımla harmanayıp borcama koyuyorsun..üstüne de kaşarlayıp fırına veriyorsun..
yanına içi patates püreli saray köftesi var ya onun da üstüne kaşar koyup domates sosuyla pişiriyorsun..onun ikisini ana yemek yapabilirsin....patlıcan közlerinin 3 tanesini falann ayırıp onunla da patlıcan salatası yaparsın...bir de çorba tamam işte...
tatlı olarak da tiramisu..

kaptan dünden yazmıştım yaa..................
k.bakma yaşlılık iştelülülülülülü

öncelikle bn olsam kalpten giderimakannehir
eski sevdiğimde olsa sonuçta sevmişim ve onu yemeğe çağırıosun
çok güzel hazırlan derim önce kendi sonra yemeklerini
eğer ayrılan oysa bin pişman olsunsengözlerimebaksanab
menü de ne yapsam dersen şöle güzel bi çorba şöle börek etli yemek tavukda olabilir pilav salata (tabii sen sadece bol salata ve az az yemeklerden ye)
birde tatlı ohhh ne alaaakaydirigubbakcemile3
elimphiann da tarifleri güzel amayerimseniben

bencede bitsin bu gün bende evime gidip uzanmak istiyorum uykum var yaaaaa
bizede akşam misafr geliyormuuşakannehir

güzelmiş
herikisinide çok merak ettimCADIARZU

kızlar çok güzel oluyor valla deneyin derim...ilkini ben acaba hnkar beğendi naısl yapılıyor derken denemiş fazla akışkan olunca da dur ya içine patates koysam nasıl olur derken buldum...o karşımı fırın makarnada da kullanıyorum eşim bayılıyor..
saray köfteyi de yapmak çok kolay..normal köfte harcı yoğur biraz büyükçe daha yayık köfte şeklinde yapıp içini havuz gibi oy patates püresini koy bunu 3-4 domates kekik z.yağında öldürdüğün domates sosonun üzerine döküp pişir pişmesine yakın da dilim kaşarları köftelerin üstlerine koy kaptanım çok lezzetli oluyor...diğer garnitürle birlikte servis yaptım hep..

bence de dağ çileği sen çok güzel hazırlan ztn zayıfladın da baya seni baya güzel bulacaktır merak etme sen:lepi: ah ah bna da birileri bu konuda yardım etse keşke:asigim:

sağolasın canım deneyeceğim..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…