(
Selmacığım işin var desene...)Hakkatende doğru söylüyorsun çocukların dilinden kurtulmak zor naparsın işte.
ben bu hafta aynıyım vermemişim akannehirneden çünkü egzersiz yapmıyorum bi 3 ay daha yapamayacagımn çünkü süte parcalanmayan yag parcacıkları karışıyomuş mafoldumben3 ay sonra yerimi ayır azracımmmmmm
slm kızlar evet kaptanım ben inceldim en çok düşündüğüm bu yaşımda göbekli olmamdı ama onu da atlattık sayılır en azından eskisi gibi ta krşıya bakmıo:sm_cool: selmacım görmez olur muyuz hiç o diet listelerini saolasın ya ben bi kaç kişiye rep vermeye çlıştım ama inş olmuştur
afiyet olsun selmacım ama istersen artık daha fazla yeme açta kalma ama tokda gezme ne dersin kafamçokkarıştışıltercım merak etme bende ac kalacak göz yok ben her halükarda karnımı doyururum şekıl A da oldugu gıbı maşallah yedıgımıde hıc ınkar etmem sırnaşık şeydelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam canım başlayalımgörmezmiyiz bitanem emeğine sağlık hepsi güzeldi ama yapacak kimse yok sanırım
İlterciğim diyet listelerinden birine bir başladık mı yaparız be canım takımca bir el attık mı başaramayacağımız birşey yok bizler bir ekibiz.
sizde günaydına.s.
hayırlı cumalar
sabitsin yani
levrek ve dağçileği yazmışlar ama kilolarını yazmamışlar bnmi göremiyrum yoksa
k.bakma yaşlılık iştelülülülülülükaptan dünden yazmıştım yaa..................
öncelikle bn olsam kalpten giderimakannehirslm kızlar............
sizinle çok özeli bişey paylaşacam bu kadar sorunun arasında....
benim 3 yıl birlikte olduğum bir erkek arkadaşım vardı...hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar...
yarın akşam iftara gelecek bana...ve ben hala onu çok çok seviyorum....şimdi 2 sorum var
1.iftar menüm ne olsun?
2.Nasıl davranayım ona?
ne olur yardım.................
bizede akşam misafr geliyormuuşakannehirbencede bitsin bu gün bende evime gidip uzanmak istiyorum uykum var yaaaaa
güzelmişcanım madem bu kadar seviyordun neden ayrıldınız ya..naısl davranacağın konusunda elbet birşey diyemem ama madem o kadar sevmedin ondan da bir ışık görürsen şans ver derim hayat kısa ve birini gerçekten sevmek çok zor..
menüne gelince benim uydurduğum bir yemek daha doğrusu garnitür gibi birşey var her yiyen çok beğeniyor...
5-6 tane patlıcanı fırında közlüyorsun..kabuklarını soyup iyice eziyorsun..beşamel sos da yapıp hepsini blendırda ezip hafif akışkan bir sıvı haline getiriyorsun..patatesleri dilim dilim yuvarlak dilimleyip üzerlerine kekik z.yağı tuz ve kırmızı biber koyup fırınlıyorsun....bunları patlıcanlı beşamelli karışımla harmanayıp borcama koyuyorsun..üstüne de kaşarlayıp fırına veriyorsun..
yanına içi patates püreli saray köftesi var ya onun da üstüne kaşar koyup domates sosuyla pişiriyorsun..onun ikisini ana yemek yapabilirsin....patlıcan közlerinin 3 tanesini falann ayırıp onunla da patlıcan salatası yaparsın...bir de çorba tamam işte...
tatlı olarak da tiramisu..
canım madem bu kadar seviyordun neden ayrıldınız ya..naısl davranacağın konusunda elbet birşey diyemem ama madem o kadar sevmedin ondan da bir ışık görürsen şans ver derim hayat kısa ve birini gerçekten sevmek çok zor..
menüne gelince benim uydurduğum bir yemek daha doğrusu garnitür gibi birşey var her yiyen çok beğeniyor...
5-6 tane patlıcanı fırında közlüyorsun..kabuklarını soyup iyice eziyorsun..beşamel sos da yapıp hepsini blendırda ezip hafif akışkan bir sıvı haline getiriyorsun..patatesleri dilim dilim yuvarlak dilimleyip üzerlerine kekik z.yağı tuz ve kırmızı biber koyup fırınlıyorsun....bunları patlıcanlı beşamelli karışımla harmanayıp borcama koyuyorsun..üstüne de kaşarlayıp fırına veriyorsun..
yanına içi patates püreli saray köftesi var ya onun da üstüne kaşar koyup domates sosuyla pişiriyorsun..onun ikisini ana yemek yapabilirsin....patlıcan közlerinin 3 tanesini falann ayırıp onunla da patlıcan salatası yaparsın...bir de çorba tamam işte...
tatlı olarak da tiramisu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?