Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece geç yatınca doğal olarak geç uyandım
Deminden beri de evdekilerin altında ateş yakıyorum ( Almanların çok işi olunca acele edilmesini hatırlatan bir deyim )
Şimdi eşim hazırlanıyor birlikte Eminönüne ineceğiz

Yarın için şeker hamurlu kurabiye yapmaya karar verdim tabi onları birde tek tek poşetliyeceğim
Kuzene böyle olduysam artık ileride torunlarda düşünemiyorum halimi
Salata olarak da Arpa şehriye salatası yapacağım ( bir gün önce yapılabilecek ve durdukça daha da lezzetli olacak tek salata gibime geliyor hemde rengarenk )

Küçük kuzu deminden beri peşimize takılma çabalarında ama onu yanımıza alırsak haldır haldır yürüyemem biraz bozuldu ama sonunda ablası ikna etti hem öğleden sonra da birlikte yaparız dedim kurabiyeleri

Evetttt Tebrikleri alayım :)
Bireysel de 3. Olmuşum afedersiniz. .

Helal sana Yenacığım inşallah hep bol bol eksiler görürsün darısı benimde başıma

Sağol kuzum. Ins haftaya da sen derece de olursun çok emek harcıyorsun çünkü.

Sağol kuzum. Ins haftaya da sen derece de olursun çok emek harcıyorsun çünkü.

Valla gitsinde derece almasamda olur
İnan hedeflerimize yaklaştıkça daha bir hevesle devam ediyorum şimdiden yazı düşününce heycan yapıyorum neler giyebileceğim neler bulacağım diye

Valla gitsinde derece almasamda olur
İnan hedeflerimize yaklaştıkça daha bir hevesle devam ediyorum şimdiden yazı düşününce heycan yapıyorum neler giyebileceğim neler bulacağım diye

Gidiyor zaten. Ne büyük bir başarıya imza attı maşallah. .
Ama karşılığında da bi madalya bi derecede iyi oluyo işte :)

Bu arada bu yarişmanin bir kuralini hatirlatmak istiyorum..

3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...

Belki gözden kacmiş veya unutulmuş olabilir....mücadele veren arkadaslarin yüzdesi haksiz yere bölünüyo buda takima zarar veriyo.. ..

Benden bahsediyorsun galiba sağol süper moral oldun, banucum beni izinli yazarmısın takımı daha fazla etkilemek istemem

Benden bahsediyorsun galiba sağol süper moral oldun, banucum beni izinli yazarmısın takımı daha fazla etkilemek istemem
Ablacığım bak ben aylarca listeye girmek için uğraştım sakın aklından geçirme

Hatta başka takıma geçmek için yazdım Banu ablaya yazdimda o takıma Bir abla bana çok azimli olman lazım listelere baktım hiç iç açıcı değil kilo vermen dedi
Çok kırıldım birkaç bişey daha yazdı

Daha yazmadım o gruba ve iki haftada verdim kiloyu o üye beni hirslandirdi eminim sen istesen daha fazla verirsin buralardasin birakmam seni bu hafta rakip mi olsak ki

Ne alaka canım. Sen geçen hafta kilo vermedinmi.
Böyle olmaz mücadeleye devam..
Bu durum seni daha hirslandirmali
Gecen hafta cogunluk artidaydi...9.olmustuk ..ben doga arkadasimizin ayrilmasini istemem..sonucta burda birbirimizi destekleyerek kilo veriyoruz..ama ayni zamandada zayiflama yarişmasindada oldugumizu unutmayalim...yarişma rekabet olmassa azimde olmaz...umarim doga arkadasimizda azimlenir haftaya daha iyi bir sonucla bize katkida bulunur...ben gecen hafta artidaydim ve bu beni cok üzdü..cok rahatsizlik hissettim bu durumdanda dolayi takim arkadaşlarima bir özür borcluyum...sonucta onlar mücadele ediyor ben dikkat etmiyorsam bu benim hatam...

Evet bu bakış açısıyla çok haklısın. .
Sonuçta ekip okarak yarışıyoruz birimiz hepimiz, hepimiz birimiz..
Fakat şu da bir gerçek ki üzerimizde ki her ağırlık her gram bizi daha fazla hassaslastiriyor.. o yüzden diyaloglarimiz da daha bi empatiyle yaklassak birbirimize daha yapıcı olur gibi geliyor bana..
Yoksa geçen hafta ben de üzüldüm. Takım da sadece 3 kişi kilo vermiştik..

Ben inanıyorum bundan sonra çok daha iyi sonuçlar alacağız hepimiz.. çok bıktık bu kilolardan. Bir de belli bir yaştan sonra misal ben sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz ek olarak..

Iste bunu demek istiyorum. Bazen eleştiriler yapıcı olmaktan ziyade kişinin demoralize olmasına neden oluyor ve ardından daha fazla yemeye itiyor. .

doga3 bak Serenalar sana meydan okuyor alttamı kalican kız.

Bugün yine çok ağrım var.
Sali günü USG sonuclarini gorse doktorum da ameliyat görünüyor yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…