Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yogun ve ağrılı bir gündü benim için ama güzeldi de. :)

Önce havuz.. oğlumu havuza götürüyorum donunce temizlik vb. Sonra kızımla çıkıp önce biletleri aldık yemek yedik tiyatro saatine kadar..
20.00 seansiydı. ..
Oyun sahaneydi çok beğendim..

Bugün yediklerimi de paylaşayım. .

Sabah,
Sahan da yumurta
Roka tere
6 zeytin
Çeyrek dilim ekmek

Öğle,
3 köfte

Ara,
Badem
Kahve

Akşam,
Yarım lahmacun..

Valla sen bu menüye tabi verirsin o kadar şahane darısı benim başıma

Günaydın kızlar bir annenin çıldırma anını yaşıyorum şu anda Deli etti beni niye susmuyor bu çocuk ya

Gaz sancısımı acaba.?
Sabır diliyorum canım. Sebepsiz ağlaması ve bişey yapmamak ne kötü bi anne olarak
Ins kısa sürede rahatlar canım. .

Günaydın kızlar bir annenin çıldırma anını yaşıyorum şu anda Deli etti beni niye susmuyor bu çocuk ya
Canim tam 5 ay surdu bizim sebepsiz aglamalar doktor kolik demisti ama gececek Emin ol bizimkisi 2 yasinda sizin kadar küçükKen hic buyumeyecek bu diyordum kendi kendime ama geciyor canim Sabir birazcik :)

O günleri bende yasadim zaman geldi sinirden oturup ayladim...gececek arkadasim....az sabir...git kendine kahve yap rahatlatici cay yap .iyi gelecektir...Allah sabir versin hepimize..cocuk büyütmek cok zor.Allahim onlarin eksikligini acisini yasatmasin..saglikli sihatli akilli büyüsünlr...bahtlari acik olsun...Allah iyi insanlarlan karsilastirsin bütün kötülüklerden korusun yavrularimizi

Gaz sancısımı acaba.?
Sabır diliyorum canım. Sebepsiz ağlaması ve bişey yapmamak ne kötü bi anne olarak
Ins kısa sürede rahatlar canım. .
amin Insallah kısa sürer gaz sancısı var

Eee bu güzel güneşli pazar günün de ne yapicaksiniz. ?
Dışarı çıkıp toprağa oturup sirtinizi bir çınar ağacına dayayıp gökyüzünün berrakligina, maviligine bakacakmisiniz. ?
:)
O kadar çok işim varki çok isterdim dediklerini yapmayı :))

Amiiiiiiin :)

Canim tam 5 ay surdu bizim sebepsiz aglamalar doktor kolik demisti ama gececek Emin ol bizimkisi 2 yasinda sizin kadar küçükKen hic buyumeyecek bu diyordum kendi kendime ama geciyor canim Sabir birazcik :)
Bende sıkça diyorum ne zaman büyüyecek bu inşallah kısa sürer belli bir düzene girer uykuları falan

Amin çok saol cumlemizinkini inşallah :)) beş yıl sonra oldu bu minik Rabbim eksikliklerini hayırlısıyla hissettirmesin ama insan işte bazen çıldırma noktasına geliyorum bi gülüşü herşeyi yok ediyor :))Rabbim hayırlısıyla olmayanlarada nasip etsin

Hayirli mutlu kacamaksiz bir gün diliyorum kizlar.....bugün pazar insallah mümkün oldugunca hafif atlaatiriz bugünümüzü...bende bundan sonra daha sik yazmaya calişacagim...bugün kahvaltiyi eşim hazirliyo.bakalim neler yapacak

Resimde göndermek istiyorum ama olmuyo nedense...mesela dün kahvalti tabagimin resmini göndermek istedim ama olmadi....

Eee bu güzel güneşli pazar günün de ne yapicaksiniz. ?
Dışarı çıkıp toprağa oturup sirtinizi bir çınar ağacına dayayıp gökyüzünün berrakligina, maviligine bakacakmisiniz. ?
:)
Bizim bahçedeki çınar ağacının altında türk kahvemi yudumlayıp gülleri koklayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…