Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iste bunu demek istiyorum. Bazen eleştiriler yapıcı olmaktan ziyade kişinin demoralize olmasına neden oluyor ve ardından daha fazla yemeye itiyor. .

doga3 bak Serenalar sana meydan okuyor alttamı kalican kız.
..yok arkadas öyle tepki verince bende .o şekilde tepki verdim...yani bu takimda yanliz deyiliz herkezin morali önemli..keşke 1 hafta önce uyarilmiş olsaydi bu durum yaşanmazdi..ama şuda var...ben mesela kac haftandan beri burdayim sürekli artilarda bazi arkadaslar veya sabit....gecen hafta benimde motivasyonum düstü..kimse dikkat etmiyo ben niye dikkat edeyim dedim biraktim kendimi..sonra listede arti olanlardan bende oldum malesef....bazen acik konusmamiz gerekiyorki hatamizi görüp anlayalim...

Herşeyden önce kendimiz için dikkat etmeliyiz.. daha fazla zaman harcamaliyiz burada..
Senin kötü niyetle soylemedigini tahmin ediyorum. .
Sonuçta yazı dili mimik falan gormedigimizden böyle dümdüz okuyoruz duygu yok bişey yok :)

Evet haklisin...zaman oluyo ac yatiyorum zaman oluyo birkac dilim lokmadan ileriye gitmiyorum bircok canimin istedigi sevdigim yiyeceklerden uzak duruyorum talkimi zor duruma düsürmeyim diye..takim cok önemli..hani bir söz var birlikten güc dogar diye...yarimiz mücadele edip yarimiz mücadele etmiyorsak bütün takim olarak etkileniyoruz ister istemez..benim birde 6 cocugum var gözümün önünde neler yiyorlar..nefsime hakim olmaya calisuyirum...herşeyin başi birlik olup güclü bir takim olmamiz..ben böyle düsünüyorum..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hala koşturmaca halindeyim
Eşimle Eminönünde 1 saat kadar baya koşturur gibi yürüdük yağmurunda etkisi vardı tabi
Tabi baya iyi geldi hem bana spor oldu hemde çabucak eksiklerimi alıp eve döndüm

Geldiğimizde saat 1e yaklaşmıştı Biraz dinlendikten sonra aldığım Loğsa şerbet bardaklarını süslemeye başladım çok sevimli olacak
Biraz öncede Bebiş için yapacağım kurabiyelerin hamurunu yoğurdum
İnşallah oda güzel olur
Tarifte hamuru en az 1 saat buzdolabında bekletin diye yazınca bende o arada mutfağı toparlıyayım dedim ama dayanamadım o arada ara verip sizlere bakayım dedim

Ufak bir yanlış anlama olmuş sanırım ama eminim zaten herkes bir diğerinin kötü niyetle söylemediğinin farkındadır
Sonuçta biz bir takımdan çok aile gibi olduk ve insan kardeşinin en ufak lafına takılmamalı

Eminim tatlıya bağlarsınız hatta bağlamışsınızdır Kırgınlıklara hiç gerek yok şu fani dünyada

Canım haklısın öyle bir kural var ama eğer o kuralı gerçekleştirseydik ben aylaaaarrr önce takımdan aforoz edilmiş olurdum
Evet haklısın mücadele veren arkadaşlarımıza haksizlik yapmamak adına daha dikkatli olmak gerekiyor
Bak bu hafta Pptya87 arkadaşımızı üzülerek de olsa diskalifiye ettim çünkü hiç bir şekilde takıma uğramayı geç haber dahi vermedi
Doğanın durumu farklı o fırsatı oldukça zaten uğruyor ama mazeretini de daha önceden bildirdi ve ben kendisini idare edeceğimi söyledim zaten yani tamamen geçici bir durum

Benden bahsediyorsun galiba sağol süper moral oldun, banucum beni izinli yazarmısın takımı daha fazla etkilemek istemem

Kuzu yok öyle hemen izine ayır beni demek
Perihan00 emin ol senin moralini bozmak adına söylemedi sadece o bahaneyle belki biraz daha gaza gelinebilir diye söylemiş olabilir yoksa inan senelerdir tanıyorum ve çok yüreği güzel bir insan
Sen zaten daha önceden belirtmiştin yoğunluğunu heee dediğim gibi haberimiz olmasaydı belki bende sitem edebilirdim ama durum ortada ve eminim bir iki haftaya çok daha güzel paylaşımların olacaktır

Bizede iyi moral olmuyor yüzdeler bölününce ..sadece hatirlatmak istedim..ben koymuyorum sonucta kurallari..1.sayfada yaziyor..

Canım senin iyi niyetinden şüphem yok zaten emin ol o 1.sayfadaki kuralların hepsini hiç bir takım uygulamıyor ama tabiki öncekinden daha dikkatli olacağız hepimiz

Ne alaka canım. Sen geçen hafta kilo vermedinmi.
Böyle olmaz mücadeleye devam..
Bu durum seni daha hirslandirmali

Kesinlikle bende inanıyorum Doğa dahada dikkatli olacak ve herkese gerekeni kilolarına veda edecek gösterecektir yeterki şu yoğunluğu az daha gitsin

Merhaba kızlar akşam tüm aile annemlerdeyiz teyzeleri halalar amcalar börek açtım pişirdim kızım uyanınca gideceğiz
Bu aksamida az hasarla atlatabilsen çok iyi olacak

Yarını hafif geciririm

Kolay gelsin canım sanada
Bende artık yatana kadar ancak bitiririm işleri büyük kız yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı hatta Sinemaya gidecekmiş sen bırak bardakları ben gelince süslerim dedi ama ona güvenip iş yapmam sonra sabahlamak zorunda kalırım

Bugün yine çok ağrım var.
Sali günü USG sonuclarini gorse doktorum da ameliyat görünüyor yine.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce ağrılarının sonu gelir artık ne gerekiyorsa yapılacak mecbur

Aynen öyle biz bir takımız ve birlikte herşeyi başarabiliriz bazen biz idare edeceğiz bazende bizi idare edenler olacak ama azimle devam edeceğiz

Bugünkü yediklerim..

Kahvaltim..
1 tatli kaşiği kadar recel
1 ince dilim kaşar
1 parca beyaz peynir
13-14 tane zeytin
1 tatli kaşiği kadar sürme peynir
1 orta haşlanmiş yumurta
2 minik domates -cherry tomaten-
2 dilim cavdar ekmek

Öylen...
2-3 käşik soslu tavuk etli karişik sebze
2 kaşik bulgur yemeği
10 kücük kavrulmuş kestane toplam 50 gr

Akşam ...
200 ml Süt ile cikolatali protein iceceği...icmedim daha ama öyle planladim :)

Toplam kalori 1230....

İşlerimin çoğu bitti azı kaldı
Kurabiyelerin hamuru zaten dolapta birazdan yağlı kağıdım varsa onları yaparım olmadı 1 saat sonra eşim gelecek o zaman yaparım
Biraz mutfağı da toplayıp dinlenirim o arada

Arpa şehriye salatamda tamam
Bardak süslerim de bitmek üzere ( kız yarım bırakmıştı onlarıda yarım saatte hallederim nasılsa )

Canım harika bir menü olmuş kahvaltı tam keyif kahvaltısı olmuş
Bugün ben listeye pek uymadım ama kaçamak sayılacak şeylerde yemedim biraz önce yediğim 1 tabak salata hariç
Tabi içinde arpa şehriye olduğu için akşam yemeği yerine 1 kase yoğurt yerim sadece dengelemek adına

Bugünkü menü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Bir simit
Bi kibit kutusu tahin helvası
Rezene çayı
Bir parça labne peynir

Öğlen
1 tane muz
2 mandalina
10 tane badem
Biraz Antep fıstığı

Akşam
Fırında sebze yemeği
Bi kase yoğurt
Yarım kase kaysili komposto

Yatmadan önce
Süt yapan bitki çayı
Kimyonlu rezene çayı

Şu: 3 lt
Spor: yapamadım

Bulgur yemeğide ne oluyo...
Bulgur pilavi olacakti..

Protein icecegimide ictim ..bundan sonrasi sadece bitki caylari...almanyada şu an saat 17:18...dükkan kapanmiştir

Buna katılıyorum ben bu takımlara ilk girdiğimde çok azimliydim baya kilo verdim sonra baktım herkes artı sabit vs bende saldım artık takıma bile girmiyorum hırsımi kaybettim

İyi akşamlar kızlar bugün eşimle gezdik tozduk anca oturdum yazmaya.
Menüm gelsin
Kahvaltı dil peyniri ve beyaz peynir, 6 siyah zeytin, 3 ceviz, yarım muz ve bir buçuk dilim çavdar ekmek
Ara bir salkım üzüm
Öğlen karnıyarık ve yoğurt
Ara az fındık, hurma, leblebi ve çay
Akşam 2 parça pirzola ve salata
Şimdi çay ve bir parça cevizli sucuk (eşim aldı bugün çoook severim :) bir parça ile durdum neyseki.

Buna katılıyorum ben bu takımlara ilk girdiğimde çok azimliydim baya kilo verdim sonra baktım herkes artı sabit vs bende saldım artık takıma bile girmiyorum hırsımi kaybettim
....

Bundan 2 sene öncede bu takimdaydim insaniz soncta...ozamanlarda arti veya sabit durumda olabiliyorduk..birbirimize destek vererek uyararak..kirilma darilma yoktu....cokta azimliydi arkadaslar..ozamanlar toplam 18 kilo vermiştim..yanlis anlamayin arkadaslar..böyle devam ederse bende cikacagim bu takimdan...toparlanmaliyiz...herkezin sorunu var..sikintisi olmayan kim varki...dost olarak aci deyil dogruyu söylemeye calişiyorum...ancak bu şekilde ilerleyebiliriz birbirimizi uyardikca.. sizde bana söyleyin hatam olursa kirilip darilmam...

Ne tepkisi canım direk bana yönelmişsin iyi niyet göremedim yoksa arkadaş bak 3 haftadır veremiyorsun noldu dedinde benmi görmedim ...bu takıma geldiğimden beri bu üç hafta hariç her hafta kilo verdim ben ....uzatmıycam neyse...
YENA @serenalar ağlattınız beni oynakbasi34 seviliyorsunuz

Tamam arkadasim ben kötü niyetli biriyim...bukadar kirilgan ve hasas oldugunu bilseydim hatirlatmazdim....kusura bakma kirdiysam seni

Kizlar birbirimizi uzmeyelim nolur Ben cok seviyorum burayi benim de arti oldugunu sanity oldugum zamanlar oluyo zor kilo veriyorum gidim gidim gidiyor Tamam yarisma ama en onemlisi destek olmak birbirimize Gulhan1 belki biraz daha ilimli konusabilirdin Ben eminim ki iyi niyetlisin Hepimizin iyiligini istiyorsun ama kilo konusunda hassas olan arkadaslarimiz olabilir doga3 biz daha ne kilolar vericez arkadasim pes etmek yok oyle Hepinizi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…