Of ya ben 42 giyiyorum hedefim 38 beden. Ben anca 20 kilo verirsem olur ama. Benim bedenler 10 kiloda falan değişiyor çünkü. 70 olunca 40, 60 olunca 38 olur bana. Boyum fena değil kaldırıyor.Tesekkur ederim canim darisi Sana :) 40 42 giyiyordum simdi 38 40 ki verdigim kilo 3 kilo sadece :)
Resmi kırp Biraz sonra kirptigin resmi gönder bende gönderemedim resmi kucultunce oldu sende bi dene istersenResimde göndermek istiyorum ama olmuyo nedense...mesela dün kahvalti tabagimin resmini göndermek istedim ama olmadi....
Sivasta yagmur var kiiii :)
Şu anda bebişler uyuyor, Mozart dinliyorum ve kitabımdan bir öykü okuma vakti...
Bizim bahçedeki çınar ağacının altında türk kahvemi yudumlayıp gülleri koklayacağım
Burdada yagmur rüzgar..her yer gri..ama yinede yagmuru rüzgari seviyorum..bende kahvaltimi yaptim..cayimi yudumlayarak pencereden yapraklarin yagmurlu havada savruluşunu izliyorum..
Kemal Varol, Sahiden Hikaye. Tavsiye ederim.Huzur saati hee..
Ne okuyorsun. ?
Jojo mayes 'in kitabını almıştım sırada bekliyor.
Kemal Varol, Sahiden Hikaye. Tavsiye ederim.
Almanya Stuttgart yakininda...malesef Türkiyede deyilim...6 yasindan beri burdayim yakinda 1,5 ay sonra dogum günüm olacak 42 yaşina gireceğim...Kuzeydemisin. ? Nerede oturuyordun Perihan. ?
Ay temizlik yapmayan varmıki canım..Ah bi temiZlik yapan benim heralde :))) kızlar bi hafta için misafirim gelecek yatılı inşallah kaçırmam yemek işini
Almanya Stuttgart yakininda...malesef Türkiyede deyilim...6 yasindan beri burdayim yakinda 1,5 ay sonra dogum günüm olacak 42 yaşina gireceğim...
Ah bi temiZlik yapan benim heralde :))) kızlar bi hafta için misafirim gelecek yatılı inşallah kaçırmam yemek işini
Bir adetoynakbasi34 kaptanım aranıyor..
Eki Görüntüle 2063611
Ben bugün 250 atlicam sen kaçtasın kaptanım?
Harika tam benlik tüm gün yapılabilecek harika bir tercihŞu anda bebişler uyuyor, Mozart dinliyorum ve kitabımdan bir öykü okuma vakti...
Çok saol:))Genel de pazar gününe bırakmıyorum temizliği . Kolay gelsin
Bizim grup bi huzur ortamindaydi :)) Bi ben sandım temizlikle uğraşanAy temizlik yapmayan varmıki canım..
Benim de iki ay sonra doğum günüm ben de 40 olacağımAlmanya Stuttgart yakininda...malesef Türkiyede deyilim...6 yasindan beri burdayim yakinda 1,5 ay sonra dogum günüm olacak 42 yaşina gireceğim...
Sagol arkadasim...bende simdi misafirlikten geldim...tabi kacamak yok...sadece 1 kup papatya çayi...1 kup kuşburnu çayi....Mutlu yaşlar şimdiden canım. Ben de 40 +yim :)
Genel de pazar gününe bırakmıyorum temizliği . Kolay gelsin.
Keptinımız gezmeler de akrep.
Kaçtane atlıyorsun faydasını gördünmü. ?
O halde muhtemelen sende oglak burcusun...nice mutlu saglikli huzurlu yillara inşallahBenim de iki ay sonra doğum günüm ben de 40 olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?