Evet öyleO halde muhtemelen sende oglak burcusun...nice mutlu saglikli huzurlu yillara inşallah
Hayırlı akşamlar bana biraz az gibi geldi :))İyi akşamlar herkese.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı üç tane peynirli, bir tane ballı pancake, ara bir fincan süt, bir muz, yarım dilim kavun, çok az leblebi. Öğlen 3-4 gibi peynirli makarna ve salata. Akşam filtre kahve ve biraz cevizli sucuk.
Valla baktım millet çok az yiyor gözüm korktuHayırlı akşamlar bana biraz az gibi geldi :))
Ben senin iki katını yemiş gibiyim :)))
Ooo bu grup tam bana göreymiş yaş ortalaması büyükMutlu yaşlar şimdiden canım. Ben de 40 +yim :)
Genel de pazar gününe bırakmıyorum temizliği . Kolay gelsin.
Keptinımız gezmeler de akrep.
Kaçtane atlıyorsun faydasını gördünmü. ?
Azcık sütüm var ondanda olmayayım yiyorum ben spor yapsam hemen gidiyor bu hafta çok yapamam misafirim var ama haftaya çok iyi dönüş yaparım diye düşünüyorum :))Valla baktım millet çok az yiyor gözüm korktubu hafta bir kilo versem çok iyi olur iyi gaza gelirim.
Sen neler yedin bakimmm
Evet süte dikkatAzcık sütüm var ondanda olmayayım yiyorum ben spor yapsam hemen gidiyor bu hafta çok yapamam misafirim var ama haftaya çok iyi dönüş yaparım diye düşünüyorum :))
Evet yaş ilerledikce kilo vermekde zorlaşiyo...ben 20 yaslarinda ne kilolar vermiştim...53 kiloya kadar verebiliyordum....şimdi 60 kiloya zor güc ulaşiyorum...Evet kızlar yaş çok önemli kilo verirken 25 yaşımdayken 4 ayda 33 kilo vermiştim şimdi iki yılda 23 kilo 40 yaşındayım şuan
Bugün kaçamak yaptım haftada bir kere yiyorum :))Evet süte dikkatpopkek gofret ilk altı ay onları yedim yedim 10 kilo aldım dikkat
Haftada bende 1 kere ileriye gitmemek şartiyla kendime kacamak izni veriyorum...iyi geliyo gercektende..Bugün kaçamak yaptım haftada bir kere yiyorum :))
Gofret ve popkeki çok severim dedimki eğer74.9 u tartıda görürsen ödül olsun sana bugün gördüm:))) tabiki ödülümü yemeden olmaz dedim yedim :))Haftada bende 1 kere ileriye gitmemek şartiyla kendime kacamak izni veriyorum...iyi geliyo gercektende..
Adina sevindim.Gofret ve popkeki çok severim dedimki eğer74.9 u tartıda görürsen ödül olsun sana bugün gördüm:))) tabiki ödülümü yemeden olmaz dedim yedim :))
Aynen ben de öyle yapıyorumTatli istegimi sabah kahvaltisinda bazen az recel..az bal...veya pekmez ile hallediyorumki sonra tatli krize girme ihtimali biraz daha düsük olsun diye....
Tşkler kısmet olursa bu hafta listede bende olacağım :))Adina sevindim...tebrikler..bu hafta sanirim sende listeye giriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?