iyi ki zayıfladın çileğim bu arada bak seni fıstık gibi görücek şok olur herhalde:)
bence de dağ çileği sen çok güzel hazırlan ztn zayıfladın da baya seni baya güzel bulacaktır merak etme sen:lepi: ah ah bna da birileri bu konuda yardım etse keşke:asigim:
inşallah tekrar başlarız.........ne olur dua edin...........
inşallah ya...................
slm kızlar............
sizinle çok özeli bişey paylaşacam bu kadar sorunun arasında....
benim 3 yıl birlikte olduğum bir erkek arkadaşım vardı...hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar...
yarın akşam iftara gelecek bana...ve ben hala onu çok çok seviyorum....şimdi 2 sorum var
1.iftar menüm ne olsun?
2.Nasıl davranayım ona?
ne olur yardım.................
Çilekciğim akıl vermek gibi olmasın haddime değil. Sevdiğinle değil seni sevenle bir hayatı paylaş derim.Yok ben onu onun beni sevdiğinden daha çok seviyorum diyorsan sen bir adım at ama hemen arkasından on adım geri git derim.O anlık seni çözemesin ,şunu unutma kaçan kovalanır tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.
Yemek konusuna gelince sevdiği yemek türlerinden yola çık.
inşallah tekrar başlarız.........ne olur dua edin...........
3 yıl sürekli beraberdik....çok yemek yaptım ona....ama benim derdim heyecanlanmak......
Kızlar ben bugün iftarda kocaman bir salata tabağını bitirdim, bir kasede yayla çorba şimdide soda içeceğim.1.5 lt.su içtim imsak vaktine kadar 3-4lt 'yi bulur.
Bende aynısını yedim................
opuyorumnanaktan
kızlar hepiniz süpersiniz tebrikleralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar 4.olduk
az bi farkla 3.lüğü kaçırdık
lsun ama yine de tebrk ediyorum sizleriaa.s.
bu hafta bireyselde dereceye giren yok
Ya sevindim aynı şeyleri yediğimize . Senin için patatesle ilğili diyet listesi bulmuştum gördün mü , beğendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?