Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi ki zayıfladın çileğim bu arada bak seni fıstık gibi görücek şok olur herhalde:)

dün gördü beni zaten zümre toplantısında okulda...gözümü adamdan alamdım ya.. oda benden alamadı......

bence de dağ çileği sen çok güzel hazırlan ztn zayıfladın da baya seni baya güzel bulacaktır merak etme sen:lepi: ah ah bna da birileri bu konuda yardım etse keşke:asigim:

inşallah tekrar başlarız.........ne olur dua edin...........

kızlaaarrrr 56 olmusum havalara uctum ya sadece corba ıcıyordum sahur ıftar gram oynamıyordu 2 gundur borek beyaz ekmek tost yedım valla :) 56.7 den 56 ya dusmusum :) ayy cok sevındımmm tabı yedım de cok kacırmadım bu arada oturup da yarım ekmek 5-6 dılım borek yemedım 2- kucucuk dılım (2-3 ısırıklıktı) borek yedım sabah oglen yarım kase mercımek corbası aksam uzerıne dogru 1 bardak sekersız cay ve 3-4-5 de olabılır bıskıvu yedım sımdı de 2-3 ısırıklık borek baska bısey yok bugun.. boyle ıste sonucta 56 oldum bı ıkı gun sonra 59 ları gorcem ıns. cok yavas vermeye basladım ama emın adımlarla gıdıyorum kılo vermem durdugunda uzerıne eklemıyorum. mesela gecen hafta cok cnm cektı 1 hamburger menu yedım patateslerının yarısını falan yememıstım ama o gun cok yurudum falan yakmaya calıstım. gecen cnm cektı kahve ıctım yanında kek yedım dısarda ama daha cok yurudum hareket ettım falan dengelemeye calısıyorum buna ragmen kılo verdım yıne de sadece corba ıcerek veremedıklerımı ustelık :) ayy ben bu ısı basarıyorum galıbaa... :) cok yazdım bugun gevezelıgım ustumde valla :)

inşallah tekrar başlarız.........ne olur dua edin...........[/QUOTE]

senden ıyısını mı bulacak. yemek konusunda fıkır beyan edemıcem sevgılısıne heyecandan bı yumurta bıle yapamayan ben fıkır vermeyım zaten en guzel yaptıgım sey makarnadır ona yapınca kotu oluyo :) ama emınım yarın aksam cok ozel olacak ve guzel bı sonla noktalanacak :)

senden ıyısını mı bulacak. yemek konusunda fıkır beyan edemıcem sevgılısıne heyecandan bı yumurta bıle yapamayan ben fıkır vermeyım zaten en guzel yaptıgım sey makarnadır ona yapınca kotu oluyo :) ama emınım yarın aksam cok ozel olacak ve guzel bı sonla noktalanacak :)[/QUOTE]

inşallah ya...................

inşallah ya...................

heyecan yapma :) sakin ol emınım guzel olacak hersey... bız 1 senedır bırlıkteyız hala bı yumurta bı makarna yapcagım zaman elım ayagıma dolasıyo beceremıyorum o da benı becerıksız sanıyo :) halbukı cok guzel yemek tatlı falan yaparım :) herkes de bayılır. :)

Çilekciğim akıl vermek gibi olmasın haddime değil. Sevdiğinle değil seni sevenle bir hayatı paylaş derim.Yok ben onu onun beni sevdiğinden daha çok seviyorum diyorsan sen bir adım at ama hemen arkasından on adım geri git derim.O anlık seni çözemesin ,şunu unutma kaçan kovalanır tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.
Yemek konusuna gelince sevdiği yemek türlerinden yola çık.

bende nabız yoklayacam zaten bakalım nasılız................

senden ıyısını mı bulacak. yemek konusunda fıkır beyan edemıcem sevgılısıne heyecandan bı yumurta bıle yapamayan ben fıkır vermeyım zaten en guzel yaptıgım sey makarnadır ona yapınca kotu oluyo :) ama emınım yarın aksam cok ozel olacak ve guzel bı sonla noktalanacak :)[/QUOTE]

İnşallah,Aklından sadece herşey çok güzel olacak diye geçir ve içinde sürekli bu kelimeyi tekrarla eminim inan bana sonu süper olacak.Ona sadece (hiçbirşeye gerek yok) duruşun yetmeli .Karşısında ben çok güzelim edasıyla dur.En önemliside(yemek vs.) kendinle ilgili kesinlikle ve kesinlikle kötü eleştiri yapma sen bir yaparsan o iki yapar istersen bi dene ...
Erkekler kendinden emin (biraz kasıl) bir duruş sergileyen kadınlardan hoşlanırlar.:lepi:

Kızlar ben bugün iftarda kocaman bir salata tabağını bitirdim, bir kasede yayla çorba şimdide soda içeceğim.1.5 lt.su içtim imsak vaktine kadar 3-4lt 'yi bulur.

opuyorumnanaktan
kızlar hepiniz süpersiniz tebrikleralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar 4.olduk
az bi farkla 3.lüğü kaçırdık
lsun ama yine de tebrk ediyorum sizleriaa.s.
bu hafta bireyselde dereceye giren yok

Kaptanım nasılsın ben turp gibiyim. Şu anda yürüyüş bandındayım yarım saattir bi yarım saat sonra tekrar gelirim

slm kıslar.. muhabbet baya koyu..
ben bugün iftarda bi kepçe çorba yedim.. sonra kojaman bir yeşil elma.. 2 kupa çay.. ve az önce bi kupa süt içtim.. midem kazınıyor ama bu saatten sonra meyve bile yememeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…