Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kolay gelsin canım. Bir de ufak çocuk olunca iyice zorlanıyorsundur. ..

Sen imam hatiptemi görevlisin. .?

Kızlar başlayalı 10 gün oldu sabah tartıldım 1 kilo vermişim 10 günde.

Bence iyi tebrik ederim..

Kızlar annem geliyor bir ay kadar kalacak ben de. O protein diyetinde. Daha hızlı kilo veriyor. Bakalım nasıl olacak belki ben ona ayak uydururum.

Bence kesinlikle Annene uy ne güzel ilk kez Annem geliyor diyetim güme gidecek cümlesi çıkmadı birinin ağzından
Eskiden Anneler insanı baltalamaya çalışırdı şimdi benimki bile sana ne uygun ona göre yapalım der ne zaman beni yemeğe çağırsa
Eminim o arada süper kilolar vereceksiniz Annenle birlikte

Hayırlı günler kızlar :) çok ugrayamiyorum misafirlerimden dolayı seviliyorsunuz görüşürüz inşallah:))

Sana kolay gelsin canım bir an önce misafirleri çufçufla da aramıza dön

Bu arada kızın okul çıkışına 1 saat kala okuldan bir arkadaş aradı benim kızın karnı ağrıyormuş diye bu halde de olsa zar zor giyinip kızın okuluna gittim ama son ders önceki tenefüsde 1 ders daha dayanabilirim diyince bende kantindeki arkadaşla oturdum okul çıkış saatine kadar
SAğ olsun hemen çay ikram etti

Okulda halimi gören herkes kız ihmal etme git bir doktora diyip durdular eşimde sabah söylendi ve kaçarın yok akşam doktora gidiyoruz dedi
İnşallah bir an önce rahatlarım artık iğne mi yaparlar yoksa daha etkili bir ilaç mı verirler bilmiyorum
Yarında fitness günü ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum tabi mecbur gideceğim çünkü öbür türlü devamsızlıktan üyeliği iptal ederler diye artık kart basıp bir 15 dakika orda biraz spor yapar sonrada yürüyerek eve dönerim hiç yoktan iyidir ama vicdanen rahatsız oluyorum öbür türlü

Banum boynun tutulmuş,çok geçmiş olsun canıminşallah yarına geçmiş olarak uyanırsın

Ay inşallah canım annemin diyeti doktor kontrolünde. Ben de ona takılır giderim

Çok geçmiş olsun. Annem de spor salonuna üye, hasta olunca doktor raporu götürüyor gelemediği günleri ekliyorlar. Belki sizde de öyle bir sistem vardır.

Bugün neler yedim?
Kahvaltı bir rafadan yumurta, 6 siyah zeytin, beyaz peynir, örgü peynir, bir dilim çavdar ekmek, bir çay kaşık çilek reçeli, 2 ceviz.
Ara 3 hurma 6-7 fındık bir parça sucuklu ceviz
Akşam bir porsiyon bezelye yemeği ve yayla çorbası
Belki daha sonra bir çay yada kahve içerim.

Hayirli akşamlar kizlar...bugün cok yogundum...sabahtan beri ayaktayim koşturmaktayim..spor yapmiş kadar oldum..bugün yine kacamaksiz bir gün atlattim cok şükür...

Kahvaltim...
1 dilim tahilli esmer ekmek
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin
1 domates
1 elma
1 mandarin
1 tatli kaşiği labne peynir
5 tane yer fistiği

Öylen..
1 tabak tavuklu sebzeli corba
1 tabak zeytinyagli pirasa
1 elma
1 muz

Akşam..
Büyük käzede Çin lahana salatasi..

Toplam kalori 1050...

Bu günkü yediklerim
Sabah
2 dilim tb ekmek
1 kk den fazla beyaz peynir
2 zeytin
Öğlen
2 yumurtayla soğanlı omlet
Küçük kase yoğurt
İkindi
1 bardak süt
Akşam
2 dilim tb ekmek
1 tabak alinazik

Su yarım litreden fazla dışardaydım içemedim
Spor 50 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…