Senin menüde güzelGünün mönüsü
Sabah,
Yarım simit
Peynir
Zeytin
Öğlen,
Yarım dilim fırın makarna
2 kornison
Ara,
Kahve
1 kare bitter
Aksam,
Yeşil soğan
Roka
Biber
Domates
1 yumurtadan oluşan salata
Spor; sabah 30 dk. Akşam 50 dk. Toplam 80 dk. Yürüyüş
valla insan olunca çalışmaya vakit kalmıyo doğru demiş :)Sınavlar bitti şükür canım bizim kızda annesi ziyarete yanına gidince ne cumbur cemaat geldiniz der gibi sizinle uğraşamam anne demiş iki günde sepetlemis geri geldiler tıp zor malum
5 kişiyiz aslında.. Biri gidecek bu hafta.. İki kişi de yoğunluktan giremiyor kaldı iki.Akrep sizin takım da iki kısmı var sadece
5 kişiyiz aslında.. Biri gidecek bu hafta.. İki kişi de yoğunluktan giremiyor kaldı iki.
Takımı kapatmayı düşünüyorum böyle giderse.
Sporcu hatunlar cuma dahil kaç dk spor yaptınız
Havalsr burda cok sogudu..yani stuttgartda...dişari cikmaya üşeniyorum..evdede ancak temizlik yemek camasir cocuklar deken vakit olmuyoSporcu hatunlar cuma dahil kaç dk spor yaptınız
Senin menüde güzel
5 kişiyiz aslında.. Biri gidecek bu hafta.. İki kişi de yoğunluktan giremiyor kaldı iki.
Takımı kapatmayı düşünüyorum böyle giderse.
Şükür kavuştum Laptoba
Boynumun tutukluğu hala tam geçmedi
Sağ olsun eşim evdeki masaj aletiyle biraz yumuşattı omzumu ama hala tabi varneyse yatmadan bir daha masaj yaparım daha iyi olursun sabaha dedi
Bir yandan da kas gevşetici içtim
Pazar gününe kadar benim iyileşmem şart diyorum nasıl gülüyor tabi diyor Maratona katılacaksın köprü üzerinde resim çekileceksin dimi diyor
Gerçi o gün hava baya serin olacakmış ama sıkıntı değil sıkı giyinirim olur biter hatta ufak bir de şemsiye alayım yanıma ne olur ne olmaz
Sporcu hatunlar cuma dahil kaç dk spor yaptınız
TamamdırKötünün iyisi diyelim. Pek dengeli değil karbon ağırlıklı oldu . .
Hadi ya. Umarım toparlanir. Surekli paylasim şart gerçekten motive açısından. .
Ben de uğramaya çalışırım.
Sevindim daha iyi olmana.
Ne zaman sizin yürüyüş. ?
Ben menüyle birlikte yazıyorum ama seni etiketlemeyi unuttum canım.
Cuma toplam yazdığım da etiketlerim inş.
BaşınaEtiketlenme nasil oluyor kizlar .??
@ basip sonra etiketlemek istediğin üyenin adını yazıyorsun önüne. .Etiketlenme nasil oluyor kizlar .??
Tamamdir...oldu denedim@ basip sonra etiketlemek istediğin üyenin adını yazıyorsun önüne. .
Oldudoga3 ...tamam arakadasim..su an deniyorum..olur umarim
Bir bildiri falan gelmiyor ama deyilmi etiketlendin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?