Hoş geldin canım öncelikle sabah ve öğleni atlamamalısın bütün gün aç kalırsan akşam çok yemen kaçınılmaz olur neskafede çok fazla zararlı biliyorsun azaltmalısın kademeli olarak ,kuru kayısı , kuru üzüm falan bulundur masandaMerhaba,
Teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için. Boyum 1.72 kilom 73. Nasıl zayıflamalıyım nerden başlamalıyım hiç bilmiyorum. Genelde akşama kadar pek bir şey yemem yemek olursa iş yerinde yerim olmazsa sadece kahve içerim. Benim sorunum gece yemek yemek. Bir düzen oluşturmama yardım edebilir misiniz? Şeker kullanmam tatlı da pek istemem hatta akşama kadar yaklaşık 10 bardak sade nescafe tüketiyorum diyebilirim. Bu grupta bana uygun bir diyet listesi bulabilir miyiz acaba?
sabahları asla yemek yiyemiyorum haftada bir gün ya cumartesi ya pazar ancak kahvaltı yapıyorum sabah 6.30da uyanıyorum ama öğlene kadar mümkün değil bir şey yiyemiyorum. Kahve de azalttığım için kilo aldım aslında sigarayı bırakmıştım kahveyi azaltmıştım kilolar hop geldi. kahve yerine yeşil çaya başlıcam bugün karar verdim.Hoş geldin canım öncelikle sabah ve öğleni atlamamalısın bütün gün aç kalırsan akşam çok yemen kaçınılmaz olur neskafede çok fazla zararlı biliyorsun azaltmalısın kademeli olarak ,kuru kayısı , kuru üzüm falan bulundur masanda
Çok teşekkür ederim sabah yeni bir başlangıç yapıyorum o zaman:)Yarın sabah tartıl kilonu ve günlük menüleri yapıyorsan spor bunları paylaş takımda bak ilk haftadan eksikleri görünce daha da motive olursun
Hadi bakalım çok kilon yok zaten yaza kalmaz hedefe varırsınÇok teşekkür ederim sabah yeni bir başlangıç yapıyorum o zaman:)
İyi akşamlar
Hoşgeldin aramıza:)) Sabah yemek yemek çok önemli aslında yapabiliyorsan azda olsa yemeye başlasan güzel olur :)) yapamıyorsan kendine bi söz verip 7 den sonra yemek yememelisin:))Merhaba,
Teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için. Boyum 1.72 kilom 73. Nasıl zayıflamalıyım nerden başlamalıyım hiç bilmiyorum. Genelde akşama kadar pek bir şey yemem yemek olursa iş yerinde yerim olmazsa sadece kahve içerim. Benim sorunum gece yemek yemek. Bir düzen oluşturmama yardım edebilir misiniz? Şeker kullanmam tatlı da pek istemem hatta akşama kadar yaklaşık 10 bardak sade nescafe tüketiyorum diyebilirim. Bu grupta bana uygun bir diyet listesi bulabilir miyiz acaba?
.çok uzak kalma canım allah kolaylık versin :)Sagol canim cok tesekkur ederim soz veriyorum en kotu ihtimalle kaldigim yerken (63.7) devam edecegim insallah Hepinizi Cook seviyorum
deneyeceğim birgün bunu :)Yaw daha yeni başladım ne duraklaması
hoşgeldinn bende hiç kahvaltı yapmazdım ve akşamları gece 10 da bir yarım ekmek götürürdüm deneye deneye sevdiğim şeyleri sabahları yiyerek kahvaltı yapmaya başladım ve çok nadir canım gece yemek istiyor o da alışknlık olarak kalmış boş kalınca oluyorMerhaba,
Kızlar annem geliyor bir ay kadar kalacak ben de. O protein diyetinde. Daha hızlı kilo veriyor. Bakalım nasıl olacak belki ben ona ayak uydururum.
Hayırlı günler kızlar :) çok ugrayamiyorum misafirlerimden dolayı seviliyorsunuz görüşürüz inşallah:))
YENA Merak ediyorum ?
Merhaba,
Günaydın aslında gece yemek yeme olayım şöyle gelişti iki yıl öncesine kadar gece iki üç saatte bir uyanır mutfağa gider sigara içerdim evi turlardım bi sigarayı 6 ay bıraktım bu seferde gece sürekli dolabın önünde buldum kendimi doymak bilmez oldum şimdi sigarayı gece içmiyorum ama gece yemek 12ye 1e kadar devam ediyorhoşgeldinn bende hiç kahvaltı yapmazdım ve akşamları gece 10 da bir yarım ekmek götürürdüm deneye deneye sevdiğim şeyleri sabahları yiyerek kahvaltı yapmaya başladım ve çok nadir canım gece yemek istiyor o da alışknlık olarak kalmış boş kalınca oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?