Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar misafir vardı anca gittiler ben de oturdum dinlenmeye.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, 5 siyah zeytin, 3 ceviz, yarım dilim çavdar.
Kahvaltıdan sonra bir dilim kavun.
Öğlen karnıbaharlı yumurtanın kalanını yedim bir porsiyon.
Ara fındık, leblebi, yarım muz, birkaç kuru incir.
Akşam bir porsiyon zeytinyağlı pırasa, bir kase meyve salatası.

Yok canım olurmu. Senin desteğin süper.. Sağolasın yalnız bırakmadın hiç..

Beklerim canım

Sevindim daha iyi olmana.
Ne zaman sizin yürüyüş. ?

Pazar günü nasipse
Şimdiden baya heyecan yaptım artık inşallah bir aksilik olmazsa moni ile erkenden buluşup birlikte diğer arkadaşlarımıda bulup otobüslerle karşıya geçeceğiz ordanda dolmabahçeye kadar yürünecek 8 km

Bu arada gayet az güzel yediğimi düşünüyorum ama tartıda bir değişiklik yok hala

Sabır canım inşallah cumaya eksi görmüş olacaksın

karnıbaharlı yumurta hiç yemedim nasıl oluyor :)

Kızlar kızıma boyunluk örmek istiyorum hatta uzun örüp şapkayla bir olsun istiyorum boru şeklinde olanlardan
Netten baktım ama bir türlü kaç ilmekle başlayacağımı bulamadım :) aranızda bilen varmı
Gerçi boynum geçmeden biraz zor

Gunaydin kizlar O kadar yogunum ki buraya bile giremedim yaptigim sinavlari okuyamiyorum bu sene nasil bitecek bilmiyorum 10 Kasim calismalari derken bur taraftan Kutlu Dogum calismalari basladı ayni zamanda 10 Kasim için ilce programinda sunucuymusum offfff... takıma oynakbasi34 kaptanim Rica etsem bana Kasimin sonuna kadar izin verseniz bu yogunlukta dikkat edemezsem takıma Zarar vermek istemem hem de buraya girecek vaktim yok inan 3 hafta sonra biraz daha sakinlicem insallah

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün daha rahat uyanırım diye düşünüyordum ama boynumda gram değişiklik yok hala kafamı sabit tutunca ağrı var ama biraz oynattığım ana deli gibi ağrı oluyor resmen yenim zonkluyor
Eşim bir ara baktır belki sende de boyun fıtığı vardır diyor ki inşallah öyle bir şey yoktur
Hayır alışmışım devamlı pır pır dolanmaya herşeye koşturmaya okadar rahatsız oluyorum ki rahat hareket edemediğimden
Rabbim dermansız dert vermesin tabi buda geçecek ama inanın hiç bir iş bile yapamıyorum

Artık bugün de büyük kız okula gitmeden birşeyler yapar mecbur ama onada kıyamıyorum okulda zaten yeterince beyni yoruluyor hem sınavlarıda var onlara odaklanması lazım
Bakalım bugün de bol bol bengay sürüp sararım boynumu belki yarına daha iyi olur inşallah

Beslenmeye bu iki gün çok dikkat edeceğim inşallah ama tartı ne gösterir bilmiyorum çünkü kafayı eyemediğimden rakamı da göremiyorum diye sabah çıkmadım da tartıda

Allah yardımcın olsun canım işin çok zor
İçin rahat edecekse izne ayırırım bu cuma seni canım ama sakın izinliyim diye beslenmeni boşlama okadar güzel yol kat ettin emeğine yazık

Sagol canim cok tesekkur ederim soz veriyorum en kotu ihtimalle kaldigim yerken (63.7) devam edecegim insallah Hepinizi Cook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…