Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm

sabah : bir dilim patatesli börek
300 ml ayran
ara : bir tane ev baklavası
öğlen : 2 tavuk baget
1 kase yoğurt
akşam : 2 kepçe mercimek çorbası
salata
ve bir kaçamak browni yedimm onu da arkadaşım verdi zorla ne güzel yemmeiştim gündüz neyse bir günden birşey olmaz önemli olan haftanın geneli onu düşünüp kendimi düşürmeyeyim .

Sorma canım eşim yada çocuklar işin ucunda olunca daha auni gün baslarinin etini yiyorum erken tani kendinize eziyet etmeyin diye ama kendime gelince aman dur bir iki güne geçer nasilsa diyorum Annem.kadar olmasamda bende direniyorum genelde
Şükür daha iyiyim cidden işe yaradı baya

Afiyet olsun canim takilma yakmissindir onuda zaten
Bu arada srn bilirsin kortizon ignesi 1 tanecik birşey yapar mı ? Yada benim engellemek için ödem sokucu bir şey varmi Gerci bol su içiyorum ama hala kafamda ufak da olsa takılıyor

O zaman gelsin benden de menü

Sabah,
1 dilim yumurtalı ekmek
Zeytin

Ara,
Mandalina
Kahve

Öğle,
3 köfte
1 yeşilsoğan
2 lokma ekmek

Ara,
1 cennet hurması
1 kaşık yoğurt

Akşam,
Pazı kavurması
1 kaşık yoğurt

Ara,
2 kaşık supangle

60 dk. Aerobik + plates

local bir işlem olduğu için farkedilcek derecede bir ödem yapmaz su içmen yeterli onun için , geçmiş olsunn

Yine müthişbir menu canim Tebrikler

Ahh Banucum inş faydası olur. Lütfen sen de dikkat et kendine kuzum. ..

Valla dikkat etmeye çalışıyorum ama işte yine hiç yapmadan olmuyor Sırf kollugu aramak için bile yatak odasını talan ettik birlikte Daha bir iki hafta evvel kıza dedim şu kollugu kaldır brlli bir yere diye ama bunak kim bilir nereye tikti yarın eşim yenisini alırız artik bosver yordun kendini kolum ağrıyor de soracağım sana dedi zaten evde olsaydı kesin kızardı yeni geldi de sıkıntı olmafi bulsaydim tam süper olurdu

local bir işlem olduğu için farkedilcek derecede bir ödem yapmaz su içmen yeterli onun için , geçmiş olsunn

Sağ olasin canim içim rahatladı

spor 30 dk pilates doga3

cardio yapamıyorum pek yorgunluktan aslında kardiyo da ekleyebilsem süper olcak hem daha rahat kilo veririm
Tebrikler canım ben bugün hic yuruyemedim ama yarin inşallah biraz yururum

Menümü yazayım hemen, uyuyakalmışım gene :))
Kahvaltı sucuklu yumurta, bir siyah zeytin, filtre kahve.
Öğlen 10 kadar sarma, 3 mercimek köftesi
Ara bir muz, 3 fındık, 3 siyah kuru üzüm, 3 leblebi, 3 tahinli çok minik çörek
Akşam nohutlu buğdaylı çorba, üç sarma.
Ara kahve, 10 adet kabuklu fıstık, bir kuru erik
10 gibi acıktım bir bardak çay, küçük bir kase çekirdek ve biraz kabuklu fıstık

oynakbasi34 büyük geçmiş olsun canım.

Sağ olasın canım şu anda daha iyiyim
Normalde bu saatte uyuyan ben Emar saatine kadar oturmak zorundayım felaket uykum var ama sabah biraz daha uyurum eşime kızın beslenmesini hazırlar tembihlerim beni uyandırma diye

Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş bende geç saatte kadar oturunca felaket acıktım hatta bir ara şeytan dürttü git ye birşeyler diye ama henüz şeytana uymadım en kötü ihtimalle evde ayran varsa ayran içerim biraz yada şekersiz Türk kahvesi sanırım daha iyi bir seçim malum tıkıyor

Çok geçmiş olsun kuzu

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece Emara gittik ve hayatımda ilk kez emar çekilmiş olmanın gerginliğini yaşadım
Omuzdan da olsa makineye girince bir ara hafif panik oldum diri diri mezara girmek gibi derlerdi de bana abartı gelirdi ama ilkten bende öyle hissettim hatta nefes alış verişlerim hızlandı ama sonra gözlerimi kapatıp güzel şeyler düşündükçe o süre çabuk geçti Allahtan

Sonuç Perşembe günü çıkacakmış artık öğleden sonra Ortopedi doktoruna kontrole giderim
Kesinlikle askı şartmış bu sabah biraz ağrım hafifledi diye kahvaltımı hazırlıyayım diye askıya takmadan mutfağa daldım birde duş alayım dedim ağrı çoğaldı ya la
Neyse artık bugünlük bu kadar iş yeter

Öğleden sonra büyük kızın doktor kontrolü var onuda unutuyordum resmen bu sabah aklıma geldi Allahtan Artık onuda hallettikten sonra eve döner ben dinlenirim büyük kızda biraz benim tarifimle akşamlık birşeyler yapar sol elimle zorda olsa yapabilirim de oda o bahaneyle öğrenmiş olur dün bir ara elimi kullanmaya kalkıştım diye fırça attı bana kız bana desene sonra ağrıyor diye ağlayacaksın yine diye

Ay size dün hastanedeki olayı anlatmadım
Resmen koptum bir ara ağrım varken gülmeye başladım.
Doktor omuzdan iğneyi yapacağım yan odaya geç dediğinde erkek bir Hemşire benle ilgilendi Üzerimeki üstün yakasını kenara doğru açınca yok üstünüzü tek omudan çıkarın dedi tabi ben biraz çekindim o an sonuçta sütyenimde görünüyordu hatta o an eşimle göz göze geldik oda bana Hemşirenin arkasından rahat ol gibilerinden göz kırptı
Hemşire tabi o an arkasında eşimi görmemişti beni süzüyor eşim yanıma yaklaşınca önce eşime sonra bana baktı ve sanırım spor sakatlanması falan sandi döndü eşime siz spor hocasımısınız dedi
Tabi bizimki tipik kocalar gibi görünmüyor saçlar uzun ve at kuyruğu üzerinde armalar olan dar bir tshirt ( genelde spor salonlarında giyilenlerden )
Bizimki tabi o an sadece yok değilim dedi ama o an eşimin göbeğine gözüm kayınca beni bir gülme aldı İçimden len bu Hemşirede göbeği görmüyor sanırım dedim
Tabi doktor o an benim güldüğümü görünce gülerek biraz önce ağlıyordun şimdi ne oldu da gülüyorsun dedi aklıma komik bir şey geldi dedim sadece
İğneyi yaptıktan sonra hala erkek hemşire dibimden ayrılmadı yok iyimisin benim yapabileceğim bir şey varmı falan ( sizli bizlide konuşmuyor tabi birde devamlı takip ediyor gözüyle )
Ben saftirik tabi hala anlamıyorum ama hastaneden çıkışta eşim demezmi ulen adam senin benimle evli olduğumu anlamadı resmen sana ilgi gösterdi diye
Adam beni resmen kıskanmış o an ay bir hoşuma gitti anlatamam size eve gelene kadar bir yandan ağrımdan ay uy derken bir yandan da gülümseyip durdum

Kilolar gittikçe daha bir kıskanır oldu ama Allahtan kimseye sataşmıyor o an ne bakıyorsun len diye

Neyse ben ufak ufak hazırlanıp birazdan evden çıkarım Anneme uğrayayım biraz ( kızkardeşim geliyormuş aradı erken gel diye ) ordan da kızı hastaneye götürürüm
İşim biter bitmez damlarım nasılsa

Allaha emanet olun kocaman öpüyorum hepinizi

Tekrar geçmiş olsun Banu abla

Ne güzel esinin ilgi göstermesi benimki de benimle dalga geçiyor kilolar yüzünden ( Benim eşim kendine çok dikkat eder sporuna gider yuzmesine gider gram fazlalığı yok adamın giydiği herşey yakışır gıcık olurum ona bu yüzden :))) giyecek kıyafetim yok almıyorum olmuyor hala hamilelikten önce giydiklerim yılbaşına kadar 70 olsam ne güzel olur. Emziriyorum eğer 2000 kalorinin altına düşeyim sütüm çok azalıyor sporu çok yapsam bu seferde spordan dolayi süt bebekte gazı arttırıyor nasıl beslenecegimi şaşırdım ((

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı yağda yumurta, 2 ceviz, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 zeytin, 5 yerfıstığı, bir parmak ekmek.
Ara bir fincan süt, üç incir, 2 siyah kuru üzüm.
Öğlen dünden kalan çorbayı ve sarmayı bitirdim. Çorba bir kase, sarma 8 tane. Biraz da turşu.
Akşam yemeği olarak bir büyük kase mercimek çorbası.

Benim eşim de benle beraber kilo aldı hamilelik sürecimde. şimdi baktı hiçbirşeyi olmuyor O da rejime girdi bana iyi oldu evde de motivasyon

Tabi benim verilecek en az 20 kilom var onun 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…