Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana
Bugün yine çok yoğundum malum
Öğle yemeğine Anneme gittikten sonra büyük kızı Endokrin muayenesi için hastaneye götürdüm ama öncesinde kolum için askı aldım şalla bağlayınca çok boynuma baskı yapıyor diye
Kontrolünde doktor değerlerin normal ama kesinlikle diyet yapman şart dedi kızıma ben zaten uzun zamandır söylüyordum tınlamıyordu beni ama yarın itibaren oda çok dikkat edeceğine söz verdi doktor yine şeker hapı yazdı ona ve sadece ilaç işe yaramaz biraz diyet ve sporuda dahil et hayatına dedi ( gerçi okçuluğa gidiyor ama o tabiki efor sarf ettiren bir spor değil )
Okçulukta lisans çıkartacak hocası Belediyenin takımına gireceği için tabi sağlık raporu lazım diye doktora sorduk sağlık ocağından alabilirsiniz dedi hadi sağlık ocağına gittik ama onlarda spor hekimi yada başka büyük bir hastaneden alınması lazım diyince soluğu en yakın hastanede aldık
Tabi kolum askıda olduğu için biraz beni zorladı koşuşturma özellikle minibüsle haldur huldur gitmek zorunda olduğumuz mesafelerde baya ağrı yaptı kolum
Neyseki kızın sağlık raporunu da çıkartabildik ( EKG çektiler ve alerji testi yaptılar rapor öncesinde )

Eve gelince de baya yorulmuştum 5000 adım atmışız gün içinde yani dakika yürümüş olduk
Şu anda da baya ağrım var hatta eşim dinlendir şu elini artık diyip duruyor ama size bir bakayım dedim
Cepten daha sonra bakarım nasılsa diye ilkten laptob başına geçtim ( nasılsa sadece parmaklar çalışıyor )

Canım şu anda bebişin sütü daha önemli ama mesela kalorili şeyleri pek tüketmemeye çalış ekmeği kıs ( haşlama yada buharda olan herşeyi zaten tüketebilirsin sınırsız )
Yoğurdunu eksik etme ( hem sütüne katkı hemde yağ yaktırır )
Suyunuda biraz çoğaltırsan bence daha güzel sonuç alırsın

Benim eşim de benle beraber kilo aldı hamilelik sürecimde. şimdi baktı hiçbirşeyi olmuyor O da rejime girdi bana iyi oldu evde de motivasyon

Tabi benim verilecek en az 20 kilom var onun 10

Benim eşimde benimle hamilelikte kilo aldı gerçi eskiden benden zayıftı ama artık ben ondan daha zayıfım
Birlikte diyet yapmak çok daha kolay tabi ama benimki hala dayanamaz arada tatlı birşeyler yer en kötü ihtimalle çaya piskevit banar

selam ben yeniyim varmı bilmem gereken önemli bişeyler

Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Banu, 37 yaşında biri 7 diğeri 17 yaşında iki cadının Annesiyim Uzun zamandır bu takımın kaptanlığını üstelenmiş vaziyetteyim
Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu senelerce al verler yaşadım ve en son 7 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve şükürler olsun 88.5i görbildim ( gerçi bu ara kas gevşeticiler falan derken omuzumdaki bir ağrı yüzünden kolum askıda ve 1 - 2 kg oynuyor tabi günden güne değişiyor o durum tabi pek takılmıyorum tartıya çünkü yağdan gitmesi önemli olan ve bu hastalık süreci geçince nasılsa çok daha güzel kilolar verebileceğim )

Bu arada kısaca özetliyeyim sana burayı;

Herkesten her gün en az 5 mesaj bekliyoruz ( gerçi yoğunluğunu bildirenleri idare ediyoruz ama düzenli paylaşım şart )
Menülerimizi olabildiğince paylaşıyoruz ki birbirimizi yanlış bir durumda uyarabilelim
Spor yapmak mecbur değil ama yapanlar dakikasını da yazıyor menünün sonuna
Her cuma kilo bildirim günü yani bir önceki haftayla o haftanın kilosunu aradaki farkla paylaşıyoruz
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma paylaşımında listemize dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı ben esnetemiyorum o yüzden bu yöneticilerin koyduğu bir nevi deneme süresi gibi oluyor )

İnşallah sende hedefine ulaşırsın bizimle birlikte
Bu arada daha önce hiç cuma yarışmasına katılmadın dimi birde hedefin kaç kilo ?
Ben şimdiden not edeyim ki listeye girdiğinde o bilgileride bildireceğim

Umarım sende güzel motive olur hedefine ulaşırsın

MERABA Ben Gizem 21 yaşındayım 1,72 boyundayım 80le 82 arasında değişen kilom var şuanlık hedefim 70 / 72 daha önce hiç böyle bişeye katılmadım yemekleri her gün paylaşırım ama ben güzdüz değil öğleye doğru kahvaltı yapıyorum bide 6/7 den önce akşam yemeği çar cuma günleri spordan sıkıldığım için dans kursuna başladım şimdilik yazicaklarım bu kadar bide tartım bozulmuş onuda bu hafta halledicem

Sıkıntı olmaz canım ille sabah erkenden buraya gireceksin diye bir kaide yok ne zaman fırsatın olursa Ben genelde sabah ve akşam uğrayabiliyorum eğer işim varsa sonuçta hepimizin hayatı var ve bir şekilde onu etkilemeden buraya da devam edilebiliyor
Sen şimdilik paylaşımlara fırsatın oldukça başla bu cumada olmadı başka birinde tartılıp öğlene kadar yaz buraya he perşembe tartılıp da cumada yazabilirsin hani şimdilik tartını tamir ettirene yada yenisini alana kadar
Nasılsa 2 hafta bir nevi deneme süresi var o bitene kadar tartı işini halletmiş olursun nasılsa

Tamamdır teşekkürler

İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm;
Sabah: bir dilim ananas +kahve
Öğle: köri soslu tavuk ve iki kaşık makarna
Akşam: bir bardak süt ve 1 armut
Bugün atıştırmalık yiyecek zaman bulamadım demek ki ben boş durdukça yiyormuşum 10.000 adım sınırımı da aşmışım bugün keşke her gün böyle olsa.

Süpersin canım inşallah cumaya da harika bir rakam göreceksin tartıda

Neyse kızlar şimdilik bana müsaade

Büyük kız okul için cizim yapacakmış beni bekliyor bende bileği kolu zorluyorum biraz da hiç kımıldamadan oturayım da ağrım olmasın İlaçlarımı unutacaktım az daha onları da içip kremimi süreyim

Yatmadan fırsat olursa cepten bakarım nasılsa

Allaha emanet olun kızlar

Benim ham yaptıklarım da şöyle..

Sabah,
yarım gevrek
Peynir

Ara,
1 cennet hurma
1 kaşık yogurt

Öğlen,
Yumurta salatası

Ara,
2 ceviz
minik bir parça pestil
Duble kahve

Akşam,
1 dolma
2 kaşık yoğurt

Ara,
7 badem

50 dk. yürüyüş

merve bilge atalay diye bir diyetisyen takip ediyorum ben instagramdan mutlu karın mutlu bebek gibi bir kitabı vardı ben içeriğine pek bakmadım ama anneler içindi bir bak istersen belki işine yarar birşey bulursun

Hoşbuldum teşekkürler
Hoşgeldin aramiza...kaptanimiz biraz rahatsiz...bugünde cok durgun burasi...sayfanin basinda yaziyo kurallari..1.sayfada...insallah beraber güzel kilolar veririz...ben kalori sayimi uyguluyorum bu sekildede güzel kilo verdim...fatsecret diye bir uygulama var arkadaşlar genelde onu kullaniyo ama ben Yazio ptogramini kullaniyorum almanca...türkcesi varmi bilmiyorum...sen kac kolo vermek istiyorsun ...

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah yumurta peynir zeytin iki dilim tb ekmeği

Ara beş fındık

Öğlen
Üç kaşık kıymalı sebze yemeği iki dilim ekmek

16:00bir çay bardağı tuzsuz fıstık

17:00 mandalina

18:30 iki kepçe kuru fasulye dört kaşık bulgur pilavı iki kaşık yoğurt

Bana da yardım edın benıde listeye ekleyin doğumdan sonra zayıflayamadım hiç süt olsun diye yememe hiç dikkat etmedım.yasım 27 kılom 81.ne yapmam lazım .şekersiz unsuz beslenecez onu anladık ama nasıl?insan alışkanlıklarından nasıl kurtulur? Bnce bunu araştırmam lazm ılk

Öncelikle hoşgeldin canım
Zor oluyor ama kendimiz ve evlatlarımız için sağlıklı beslenmeliyiz

Bende 31yasindayim 1.57 boy 73 _74 arasında gidip geliyorum 22aylik Bir kız annesiyim spor çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…