Önçelikle hoşgeldin berrak...ben 1 ay önce basladim diyete ve 5.5 kilo verdim..burda cok eylenerek sıkılmadan kilo veriyoruz...birbirimizi destekliyoruz..haftada 1 kez tartilma günümüz var o güne kadar dikkat edip kilo bildirimi yapiyoruz...hergünde yediklerimizi paylaşiyoruz kontrolü elden birakmamak icin.. bence hemen yarin basla saglikli beslenmeye...ben seker kullanmiyirum..siyah cay ve kahveyede biraz tatlsndirici kullaniyorum hic olmasa iyide sade icemiyirum..insallah birgün onuda birakirim....ekmek olarak sabah kahvaltilarinda wasa veya tahilli ekmek tüketiyorum...hazir gidalardan uzak duruyorum...istersen menümülerimizi takip et..cabuk adapte olursun alişirsin insalah...Bana da yardım edın benıde listeye ekleyin doğumdan sonra zayıflayamadım hiç süt olsun diye yememe hiç dikkat etmedım.yasım 27 kılom 81.ne yapmam lazım .şekersiz unsuz beslenecez onu anladık ama nasıl?insan alışkanlıklarından nasıl kurtulur? Bnce bunu araştırmam lazm ılk
İki tane küçük çocuğum var bırı 3 diğeri 1 yaşında. Sabahları yürüyüşe gidemiyorum. Hayatım onlar üzerine kurulu. Kendime yaptığım hiçbşy yok özel olarak ne bakım ne diyet ne spor. Hal böyle olunca psıkolojim bozuluyor strese giriyorum çocuklara kötü davranıyorum. Kendımle barışık değilim çünküÖncelikle hoşgeldin canım
Zor oluyor ama kendimiz ve evlatlarımız için sağlıklı beslenmeliyiz
Bende 31yasindayim 1.57 boy 73 _74 arasında gidip geliyorum 22aylik Bir kız annesiyim spor çok önemli
Çok teşekkür ederım burayı sık sık okuyacam 20 kilo vermem lazım. Bekarlık hallerımı oyle çok özledim ki.ne gıysem yakışırdı özgüven tavandı aılen arkanda laf gelmezdı kimseden. Neye evlendiysem. Hayatım ye iç otur spor yapma çocuk büyüt oluverdi bir andaÖnçelikle hoşgeldin berrak...ben 1 ay önce basladim diyete ve 5.5 kilo verdim..burda cok eylenerek sıkılmadan kilo veriyoruz...birbirimizi destekliyoruz..haftada 1 kez tartilma günümüz var o güne kadar dikkat edip kilo bildirimi yapiyoruz...hergünde yediklerimizi paylaşiyoruz kontrolü elden birakmamak icin.. bence hemen yarin basla saglikli beslenmeye...ben seker kullanmiyirum..siyah cay ve kahveyede biraz tatlsndirici kullaniyorum hic olmasa iyide sade icemiyirum..insallah birgün onuda birakirim....ekmek olarak sabah kahvaltilarinda wasa veya tahilli ekmek tüketiyorum...hazir gidalardan uzak duruyorum...istersen menümülerimizi takip et..cabuk adapte olursun alişirsin insalah...
Gecer arkadaşim öyle düşünme benimde 6 cocugum var...2 yetişkin kizim var 1.evliligimden...bu halimizede şükür ..düzelir herşey zamanla..bende 42 yaşina gireceğim 1 ay sonra...161 boyunda..72 kilo ile başladim kilo vermeye...gecen cuma tartilma gününde 66.5 kilodaydim...bakalim bu cuma ne gösterecek tarti..3 hafta deneme sürecin oluyo....3.cü haftada sende listeye katilirsin gayret gösterirsen...şimdiden başarilar diliyorum...hedef kilona ulaştiğinda bu düşüncelerin olmayacak inşallah......Çok teşekkür ederım burayı sık sık okuyacam 20 kilo vermem lazım. Bekarlık hallerımı oyle çok özledim ki.ne gıysem yakışırdı özgüven tavandı aılen arkanda laf gelmezdı kimseden. Neye evlendiysem. Hayatım ye iç otur spor yapma çocuk büyüt oluverdi bir anda
Yarın sabah başlayacam yememe içmeme dikkat edecemGecer arkadaşim öyle düşünme benimde 6 cocugum var...2 yetişkin kizim var 1.evliligimden...bu halimizede şükür ..düzelir herşey zamanla..bende 42 yaşina gireceğim 1 ay sonra...161 boyunda..72 kilo ile başladim kilo vermeye...gecen cuma tartilma gününde 66.5 kilodaydim...bakalim bu cuma ne gösterecek tarti..3 hafta deneme sürecin oluyo....3.cü haftada sende listeye katilirsin gayret gösterirsen...şimdiden başarilar diliyorum...hedef kilona ulaştiğinda bu düşüncelerin olmayacak inşallah......
Bana da yardım edın benıde listeye ekleyin doğumdan sonra zayıflayamadım hiç süt olsun diye yememe hiç dikkat etmedım.yasım 27 kılom 81.ne yapmam lazım .şekersiz unsuz beslenecez onu anladık ama nasıl?insan alışkanlıklarından nasıl kurtulur? Bnce bunu araştırmam lazm ılk
Kızlar dün yatmadan bir bardak ılık süt 2 kuru erik yedim sabah tartıda 1 kilo fazla çıktımbu nasıl mümkün ya
İnşallah canım ya. Bu arada bence eşin haklı çok hareket etme dinlen biraz canım baksana gece bile uyanıyormuşsun ağrıdanSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah 04:00de resmen felaket bir ağrıyla uykumdan uyandımAslında sağ kolumu çok kullanmadım ama dün dışarı işleri için askıda da olsa dolanmak iyi gelmedi bana herhalde
Şu saat oldu felaket uykum var ama ağrıdan uyuyamadım hala
Bakalım yarın doktor ne diyecek ve ne zamana kadar askıda kalacak kolumGram iş yapamıyorum Allahtan büyük kızım öğlene kadar evde de o bana destek oluyor
Bugün iyi olursam arkadaşıma mevlüde gidecektim ama eşim kesinlikle gitme evde kımıldamadan otur diye tutturduÖğlen kızı almaya mecbur çıkacağım ama bakalım olmadı dönüşü Anneme giderim zaten oda dün de elli kere tembihledi bana gel burada yat diye
Bu ara benden hayır yok pek ama fırsatım olursa yine bakarımParmaklarda olsa oynamayacak sanırım Benim gibi yerinde duramayan biri için tam bir işkence ama artık sebebi belli olsun da tedaviyi bir an önce yaptırayımda kurtulayım şu ağrılardan
Aramıza hoş geldin canımBen sakat kaptanınız Omzumu sakatladım nasıl becerdiysem ama inşallah geçer de yine eskisi gibi aktif olabilirim
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Bu arada sen daha önce yarışmaya katılmadın sanırım? birde bana hedef kilonu yazarmısın
Kızlar zaten gereken yönlendirmeyi yaparlar ama ben kısaca özetliyeyim ;
Her gün düzenli paylaşımda bulunuyoruz ( menülerimizi de birbirimizi uyarmak için paylaşmaya gayret ediyoruz )
Spor yapanlar dakikasını da yazıyor günlük
Her cuma kilo bildirim günümüzbir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu yazıyoruz aradaki farkla birlikte
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü cuma bildiriminde listemize dahil olabiliorlar ( bu kuralı maalesef esnetemiyorum)
Rabbim hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah...Aminnnn
Canım belki dün suyunu eksik içmişsindir ödem vardırtakılma rakama daha cumaya 2 gün var eminim eksi göreceksin bol suyla devam edersin
Hış buldum 80-82 arasında değişen kilom var 70-72 olmak istiyorum ilk etaptaHoşgeldin aramiza...kaptanimiz biraz rahatsiz...bugünde cok durgun burasi...sayfanin basinda yaziyo kurallari..1.sayfada...insallah beraber güzel kilolar veririz...ben kalori sayimi uyguluyorum bu sekildede güzel kilo verdim...fatsecret diye bir uygulama var arkadaşlar genelde onu kullaniyo ama ben Yazio ptogramini kullaniyorum almanca...türkcesi varmi bilmiyorum...sen kac kolo vermek istiyorsun ...
Hoşbuldum sizede teşekkürlerHoşgeldin canım
Ayy yok benimki öyle düzenli ki anlatamam akşam 7 den sonra aç bile olsa kesinlikle yemez Biraz kilo alsın hemen yediklerini azaltır sporu fazlalastiri :))) Yani çok sağlıklı yaşayan birisi:))Benim eşim de benle beraber kilo aldı hamilelik sürecimde.şimdi baktı hiçbirşeyi olmuyor O da rejime girdi bana iyi oldu evde de motivasyon
Tabi benim verilecek en az 20 kilom var onun 10
Hoş geldin aramıza :))selam ben yeniyim varmı bilmem gereken önemli bişeyler
Insallah canım saol tavsiyelerin için :))Canım şu anda bebişin sütü daha önemli ama mesela kalorili şeyleri pek tüketmemeye çalış ekmeği kıs ( haşlama yada buharda olan herşeyi zaten tüketebilirsin sınırsız )
Yoğurdunu eksik etme ( hem sütüne katkı hemde yağ yaktırır)
Suyunuda biraz çoğaltırsan bence daha güzel sonuç alırsın
Hımm çok saol canım bakayım ben bi aslında diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum bazıları hiç gerek yok diyor arada kaldımmerve bilge atalay diye bir diyetisyen takip ediyorum ben instagramdan mutlu karın mutlu bebek gibi bir kitabı vardı ben içeriğine pek bakmadım ama anneler içindi bir bak istersen belki işine yarar birşey bulursun
Hoş geldin aramıza benimde 4 aylık bi kızım var kilolar aldı başını gitti benimde çok psikolojim bozulmuştu ama burda üç haftadır falan devam ediyorum 2 buçuk kilo falan verdim insan kilo verdikçe motive oluyor az az gidiyor benden ama inşallah sonucu güzel olur sende kendine inanırsan olur bu iş evde yapabileceğin sporlarda var leslie öneririm sana hem eğlenceli Hemde ekstra birşeyler istemiyor spor yaparken birazda yediklerine dikkat edersen olur bu iş :))İki tane küçük çocuğum var bırı 3 diğeri 1 yaşında. Sabahları yürüyüşe gidemiyorum. Hayatım onlar üzerine kurulu. Kendime yaptığım hiçbşy yok özel olarak ne bakım ne diyet ne spor. Hal böyle olunca psıkolojim bozuluyor strese giriyorum çocuklara kötü davranıyorum. Kendımle barışık değilim çünkü
İnşallah canım ya. Bu arada bence eşin haklı çok hareket etme dinlen biraz canım baksana gece bile uyanıyormuşsun ağrıdan
Günaydın kızlar daha kahvaltı etmedim yorum yazarken yandaki pizza reklamıyla bakışıyoruz
Herkese günaydın .bende bugün aranıza katıldım. Kılom 81 hedef 60oynakbasi34
Sabah 1 salkım üzüm yedim 1 bardak nesacafe 2si bır arada içtim aç değilim halen.
Buda benim detoks suyum zencefıl lımon maydanoz salatalık 2 lt su gıdıp gelıp içiyom ödem attırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?