İyi geceler kızlar
Bir mutsuzluk var üzerimde ne yapsam toparlayamiyorum hep Bir yalancı gülümseme yüzümde
İçim kırık cam parçaları ile dolu herkese herşeye kırgınım
Ani sinirlenmelerimin önünü kesemiyorum mesela okadar doluyum ki gözlerim dolu dolu
Hiç bir şeyden tat almıyorum eşimle Bir sıkıntım yok evimin dışı
Bazen kendimden bile nefret ediyorum
Kızlar kusura bakmayın sizide bunalttim inş toparlanirim biran önce
Hayirli akşamlar kizlar
Kahvaltim...
Kücük porsiyon biber domates kavurma
1 parca beyaz peynir
1 dilim tahilli eķmek
1 yumurta
1 tatli kaşiği recel
Öylen...
1 tabak sebzeli kapuska
2 kaşik nohut salatasi
1 elma
2 kaşik tahilli sütlü kahvalti gevreği
Akşam...
1/2 salatalik..( gurke )
1 yumurta
1 parca beyaz peynir
Toplam kalori ..1027
Akşam yemeği kahvalti tarzi oldu bana göre uygun yemek yoktu..benimkiler gözümün önünde pizza yediler ben.salatalik peynir yumurta..ama vijdanim rahat ve mutluyum..okadar hamur midemde olacakti şimdi...
İyi akşamlar bugünkü menüm,
Sabah peynirli sandviç
Öğle; ayva ve kahve
Akşam; tavuk döner, ayran.
Hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldin yeniden..
Olur öyle bazen. Geçer gider merak etme canım. Var mı seni çok sıkan içine attığın birşey onu bulup çıkar kendinden. Hiçbir şey o kadar da önemli değil hayat kısa, değer verdiğin üç beş kişi önemli elbet onları koruİyi geceler kızlar
Bir mutsuzluk var üzerimde ne yapsam toparlayamiyorum hep Bir yalancı gülümseme yüzümde
İçim kırık cam parçaları ile dolu herkese herşeye kırgınım
Ani sinirlenmelerimin önünü kesemiyorum mesela okadar doluyum ki gözlerim dolu dolu
Hiç bir şeyden tat almıyorum eşimle Bir sıkıntım yok evimin dışı
Bazen kendimden bile nefret ediyorum
Kızlar kusura bakmayın sizide bunalttim inş toparlanirim biran önce
Öğlen aslında acıktım ama yalnız yaşayınca dolapta öyle çok şeyim olmuyor bozuluyor diye. Üşendiğimden markete gitmedim ve yemek hazırlamadım diyebilirim. aslında ben bir şeylerle oyalanınca yeme isteğim kalmıyor dışarı çıkınca falan hiç acıkmıyorum. Ayva da beni o kadar tok tutuyor ki en sevdiğim meyvelerden biri mideme oturuyor sanki tüm açlığımı alıyor. Kışı çok severim sebzesi meyvesi de daha çok mutlu ediyor beni.Dimi bir de onun pismanliğı olacaktı.
Ne iyi yapmışsın böyle sağlıklı beslenerek. .
Ne kadar temiz sade bir mönü olmuş..
Afiyet olsun.
Öğle acikmadin sanırım. geç yaptiysan kahvaltı. ..
Günaydın millet,
Şimdi size bir sorum var ben çocukluğumdan beri kabızlık problemi yaşayan biriyim ve bir diyet yapmaya başladığımda daha beter oluyor durum. İki günde bir tuvalete çıkabiliyorum şimdi bu bile eskiye nazaran iyi bir durum. benim en acilinden bu duruma çözüm bulmam lazım doğal yollardan ne deneyebilirim? kalıcı bir çözüm istiyorum bir iki günlük falan değil sürekli işe yarayacak tembelliği kökten çözecek bir yöntem söyleyebilir misiniz? Hayatımda hiç normal günlerde iki kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Probiyotikler falan bir gün işe yarıyor sonra yine aynı? Annem bekunis kullanıyor ben de mi kullansam o da iyice tembelleştirir mi?
Günaydın millet,
Şimdi size bir sorum var ben çocukluğumdan beri kabızlık problemi yaşayan biriyim ve bir diyet yapmaya başladığımda daha beter oluyor durum. İki günde bir tuvalete çıkabiliyorum şimdi bu bile eskiye nazaran iyi bir durum. benim en acilinden bu duruma çözüm bulmam lazım doğal yollardan ne deneyebilirim? kalıcı bir çözüm istiyorum bir iki günlük falan değil sürekli işe yarayacak tembelliği kökten çözecek bir yöntem söyleyebilir misiniz? Hayatımda hiç normal günlerde iki kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Probiyotikler falan bir gün işe yarıyor sonra yine aynı? Annem bekunis kullanıyor ben de mi kullansam o da iyice tembelleştirir mi?
Evet ben Sivas’a atandım yalnız yaşıyorum senelerdir. Ayva benim en sevdiğim meyveler arasında bir öğün olarak çok güzel doyuruyor.Ailenden ayrimi yaşıyorsun hangi şehirdesin.?
Ayva taş gibi oturuyor gerçekten mideye :)
Hazmı da zor .. oyalanip duruyor mide de :)
Bende de doğuştan aynı sorun var. Haftada iki kere giderim en fazla malesef. Ev yapımı kefir, yoğurt falan yapıyorum bugüne kadar herşeyi denemişimdir cık işe yaramadıGünaydın millet,
O dayanilmaz tatlidan sinirini bilerek nefsine hakim olarak 1 parca yiyorsan ne mutlu sana...üzülmene gerek yok bence ..haftanin 1 günü kacamak günümüz var zaten coğumuzun.....bence gayet güzel bir menü olmuş..bal kabaği tatlisida menünün taci olmuşİyi akşamlar kızlar
Bugün kabak tatlısı yaptım lohusa arkadaşıma götürmek üzere. Dayanamadım bir parça yedim
Kahvaltı menemen, bir parça beyaz peynir, 6 siyah zeytin, yarım ekmek dilimi petek balı.
Ara bir muz bir mandalina
Öğlen bir adet pirzola yeşil salata
Ara 8-9 leblebi, iki kuru incir,7-8 siyah kuru üzüm, bir adet kabak tatlısı.
Ara küçük bir salkım üzüm
Akşam bir kaç parça cevizli sucuk ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?